De Wereld Van De Marechaussee

Laatste aflevering
42:30
De Wereld Van De Marechaussee

Er is een aparte vondst in de bossen in Limburg. Een reiziger op Schiphol blijkt wel heel iets vreemds mee te nemen op reis. En bij een vader en zoon op de luchthaven van Aruba wordt behoorlijk wat cash geld aangetroffen, hoe komen ze daaraan?

De Wereld Van De Marechaussee gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
42:44
Het drugsteam van Schiphol voert een undercoveractie uit. Het is afzien voor de marechaussees in opleiding tijdens hun eindtraining. En het arrestatieteam rukt uit om iemand aan te houden tijdens een instap.
42:28
Bekijk aflevering 6 van De Wereld van de Marechaussee uit seizoen 2 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 mei, 22:01 uur bij Veronica. De Wereld van de Marechaussee is een Reality programma en is geschikt voor 6 jaar of ouder
42:55
Bekijk aflevering 5 van De Wereld van de Marechaussee uit seizoen 2 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 3 mei, 21:40 uur bij Veronica. De Wereld van de Marechaussee is een Reality programma en is geschikt voor 6 jaar of ouder
42:30
Er wordt ingegrepen tijdens een demonstratie van een milieuorganisatie op Eindhoven Airport. Tijdens een controle wordt in een auto een vrouw aangetroffen die gezocht wordt. En een hoog oplopende discussie op de luchthaven van Aruba.
42:49
Bekijk aflevering 3 van De Wereld van de Marechaussee uit seizoen 2 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 19 april, 21:54 uur bij Veronica. De Wereld van de Marechaussee is een Reality programma en is geschikt voor 6 jaar of ouder
42:58
Er wordt undercover geobserveerd tijdens een paspoortcontrole in een trein afkomstig uit België. Op de luchthaven van Aruba wordt een man gecontroleerd die wel heel veel geld bij zich heeft. En op Schiphol Airport wil een 19-jarige Colombiaanse dame doorreizen naar Praag. Wat ze er gaat doen weet ze niet en geld heeft zo o...
42:56
Er wordt een mensensmokkelnetwerk opgerold in het oosten van het land. Ook is er een geldcontrole op de luchthaven van Aruba ter bestrijding van illegale handel. En bij een grootscheepse controle vraagt men zich af wat een bestuurder heeft verstopt in zijn onderbroek.
Seizoen 1
43:13
Iemand gaat ervandoor tijdens een controle op het Caribische Curacao. Er worden invallen gedaan om een netwerk van mensensmokkelaars op te rollen. En er wordt uitgerukt voor een visser in nood voor de kust van Bonaire.
43:19
Een uniek kijkje in de keuken van het drugsteam op Luchthaven Schiphol, de emoties lopen hoog op bij een controle op Bonaire en tijdens een controle blijkt iemand nog een celstraf uit te moeten zitten.
42:24
Twee verstekelingen worden aangetroffen op het roer van een containerschip voor de kust van Bonaire, een flinke cocaïnevangst op luchthaven Schiphol en frustratie bij een bestuurder die tegen de lamp loopt bij een controle aan de Nederlands/Belgische grens.
42:14
Er is verzet bij een aanhouding op luchthaven Schiphol. Iemand dreigt met een mes op het station van Breda en moet overmeesterd worden. Bij een grote controle langs de Nederlands-Duitse grens heeft iemand wat de verbergen. Wat zit er in zijn onderbroek?
Archief