De Zaak Van Je Leven

De Zaak Van Je Leven gemist?

Seizoen 5
40:22

Seizoen 5, Aflevering 9 - De verdwenen yogalerares

4,5 42 x
Rechercheurs blikken terug op een politieonderzoek naar een verdwenen yogalerares uit Den Haag. Als er door haar partner aangifte wordt gedaan van vermissing, zet de politie een uitgebreid onderzoek op. Maar als er vervolgens een huisbezoek volgt, doen rechercheurs een ontdekking die ze hun hele leven niet meer zullen verg...
40:25

Seizoen 5, Aflevering 8 - De beul van Twente

4,0 32 x
Rechercheurs blikken terug op een politieonderzoek naar meerdere dierenmishandelingen in Twente. Paarden en schapen zijn gruwelijk verwond. De politie realiseert zich op een gegeven moment dat deze dader mogelijk ook mensen aanvalt en een moord heeft gepleegd. Een zoektocht naar de beul van Twente. Wie is hij en hoe kan hi...
Seizoen 4
39:35

Seizoen 4, Aflevering 7 - De meisjes van Bouvigne

3,0 40 x
Rechercheurs blikken terug op een politieonderzoek naar de raadselachtige zaak uit 1940 van de meisjes van Bouvigne. Aan het begin van de oorlog overlijden er twee jonge kinderen tijdens hun vlucht naar Breda. Hun familie weet al die tijd niet waar ze zijn gebleven. Uiteindelijk komt de zaak decennia later na een tip bij d...
39:52

Seizoen 4, Aflevering 6 - Meesterinbreker op Gucci-schoenen

3,0 40 x
Rechercheurs blikken terug op een politieonderzoek naar een meesterinbreker die in Brabantse dorpjes tientallen inbraken pleegt. Al snel valt de politie op dat hij op Gucci-schoenen lijkt in te breken. Wie is deze inbreker? En hoe krijgt de recherche het voor elkaar om hem op te sporen?
40:29

Seizoen 4, Aflevering 5 - De gifmoordenaar van Amsterdam

3,0 49 x
Rechercheurs blikken terug op het politieonderzoek naar twee dode jongemannen in Amsterdam, een zaak uit 2013. Hun overlijden is verdacht, maar aanvankelijk is het onduidelijk hoe ze zijn overleden. Is hier sprake van een moord met het perfecte moordwapen? En, wie heeft die moord dan op zijn geweten?

Seizoen 4, Aflevering 4 - Het Biesboschlijk

4,5 62 x
Rechercheurs blikken terug op het politieonderzoek naar een onbekende man, die door twee vissers wordt gevonden op een verlaten plek in de Biesbosch, begraven. De politie heeft geen idee wie de man is en start een uitgebreid onderzoek naar zijn identiteit. Pas als daar schot in komt, kunnen de rechercheurs zich buigen over...

Seizoen 4, Aflevering 3 - De insulinemoorden

3,0 24 x
Rechercheurs blikken terug op het politieonderzoek naar de insulinemoorden uit 2017. De politie buigt zich in het onderzoek over de vragen: Hoe kan een verzorgende meerdere hoogbejaarde mensen in vier zorginstellingen om het leven brengen? En, kan bewezen worden dat dit inderdaad is gebeurd?

Seizoen 4, Aflevering 2 - De onbekende dode en de blowende haas

4,0 23 x
In deze aflevering blikken rechercheurs terug op de zoektocht naar de identiteit van een onbekende dode man, die in 1996 in een Amsterdamse gracht wordt gevonden. Het enige aanknopingspunt dat de politie heeft is een tatoeage van een blowende haas. Wie is de onbekende dode en heeft hij nog familie?

Seizoen 4, Aflevering 1 - De zoektocht naar het rode petje

4,0 22 x
Rechercheurs blikken terug op het politieonderzoek naar de dodelijke overval uit 2007 op de Rotterdamse banketbakker Albert de Heer en de zoektocht naar een dader met een opvallend rood petje. Een zaak die via onwaarschijnlijke toevalligheden tot een oplossing komt.

De wapenhandelaren van de Amsterdamse onderwereld

4,0 19 x
Het onderzoek naar vijf wapenhandelaren van de Amsterdamse onderwereld. De politie zich af: wie bevoorraadt de Amsterdamse onderwereld met kalasjnikovs?
Archief