Delicious

Laatste aflevering
Delicious

13 april 2020

Verlopen 44 x

De lucht lijkt geklaard nu Teresa heeft verteld dat ze zwanger is, maar ze heeft nog een geheim. De familie wacht in spanning af of Mimi goed herstelt van de operatie. Sam bezint zich op de toekomst.

April 2020

9 april 2020

13 x
Adams vertrek naar Mason Elliot zorgt voor verhitte gemoederen. Teresa heeft onthuld dat ze zwanger is en dringt er bij Mimi op aan om ook open kaart te spelen. Sam neemt een drastisch besluit.

8 april 2020

16 x
Sam en Gina komen erachter wat Masons ware bedoelingen zijn. Terwijl Mimi haar geheim verzwijgt, besluit Teresa om open kaart te spelen. Gina wordt verrast door een drastische beslissing van Adam.

7 april 2020

24 x
Sam en Gina hebben uiteenlopende ideeën over de toekomst van het Penrose. De komst van de beroemde chef-kok Mason Elliot zet de toch al complexe verstandhouding tussen de twee verder op scherp.

Aflevering 4

29 x
Alle familieleden zijn geschokt als ze van Adams geheim horen. De wegen van Gina en Sam en van Michael en Teresa lijken zich te gaan scheiden. Er breken onzekere tijden aan voor het Penrose.

Aflevering 3

21 x
De herdenking van Leo's sterfdag nadert. Gina ontdekt dat er geld is verdwenen en heeft zo haar vermoedens. Adam en Sam kunnen het steeds beter met elkaar vinden.
Maart 2020

31 maart 2020

33 x
Gina's vader Joe houdt de gemoederen flink bezig. Sams zoon Michael heeft een plannetje voor zijn moeders veertigste verjaardag en Sam en Gina komen beiden weer in contact met een oude vlam.

Aflevering 1

25 x
Gina en Sam, samen eigenaar van het Penrose, moeten het met elkaar zien te rooien. Sam heeft een ontmoeting die een staartje krijgt. Tot Gina's ongenoegen duikt ineens haar vader Joe op...

Aflevering 4

35 x
Mede door de komst van een mysterieuze man uit het verleden lijkt een einde te komen aan alle leugens binnen de families Vincent en Benelli: dat lijkt echter alsnog desastreuze gevolgen te hebben.

Aflevering 3

12 x
Gina confronteert Rosa met een achtergehouden geheim, maar ze is niet de enige die een gigantische ontdekking doet. Bij Michael en Teresa heerst verwarring na de eerdere gebeurtenissen.

Aflevering 2

9 x
In aanloop naar Leo's uitvaart lopen de emoties van Gina, Sam en andere nabestaanden hoog op. Dan worden Leo's laatste wensen bekend: zowel voor Sam als voor Gina bevatten deze nog een verrassing.

23 maart 2020

33 x
Gina's ex-man Leo Vincent heeft een imperium gebouwd op haar Italiaanse familierecepten. Hij deelt zijn vermogen, geluk en leven al vele jaren met zijn jongere vrouw Sam, maar heeft toch een affaire.
Archief