Dertigers

Seizoen 2
24:18

Seizoen 2, Aflevering 24

4,0 36 x
De hele vriendengroep komt Alex steunen op de begrafenis van zijn vader. Maar Lot heeft het erg moeilijk om in de buurt van Bart te zijn. Ook is Lot tot een verrassende ontdekking gekomen die ze deelt met Nora. Saar lijkt iets te verbergen voor Pieter.
25:34

Seizoen 2, Aflevering 23

4,0 28 x
Nora beseft dat ze nog heel veel te ontdekken heeft in haar relatie met Hans. Marike komt Pieter met een onverwachte boodschap opzoeken. Alex moet afscheid nemen van zijn vader en dat zorgt voor een confrontatie met Vivian. Lot en Bart moeten een beslissing nemen. Blijven ze het proberen of gaan ze uit elkaar?
25:10

Seizoen 2, Aflevering 22

3,0 6 x
Lot haar vertrouwen is beschadigd en dat doet haar zeer. Alex kan eindelijk zijn kant van het verhaal aan Lot vertellen. Pieter en Marieke moeten op gesprek komen bij directeur Lot, omdat Luuk problemen heeft op school. Bart zijn ego krijgt een nieuwe klap en reageert zijn frustraties af op Lot.
24:53

Seizoen 2, Aflevering 21

4,0 22 x
Alex voelt zich schuldig nu hij het geheim van Bart onthuld heeft. Het vertrouwen tussen Lot en Bart is nu helemaal verdwenen. Ook Hannah en Mees voelen de spanning tussen hun ouders. Nora hoopt het weer goed te maken met Ed. Het verjaardagsfeestje van Luuk wordt erg confronterend voor Saar.
25:43

Seizoen 2, Aflevering 20

3,0 11 x
De vrienden hebben een gezellig uitje, maar de problemen tussen Lot en Bart zorgen voor een vervelende afsluiting. Pieter is niet gelukkig en kan alleen maar denken aan de rechtszaak. Hij twijfelt of hij de relatie met Saar moet beëindigen. Nora spreekt een dronken voicemail in bij Ed. Alex probeert de breuk tussen Lot en ...
23:52

Seizoen 2, Aflevering 19

4,0 20 x
Alex probeert te bemiddelen tussen Nora en Claire. Pieter krijgt een uitbrander van zijn vader en hij vindt dat Pieter het onmiddellijk moet uitmaken met Saar. Het wordt een moeilijke sessie in de relatietherapie voor Lot en Bart. Heeft Lot nog gevoelens voor Mike?
50:27

Seizoen 2, Aflevering 17

3,0 12 x
Bart is ervan overtuigd dat Mike verliefd is op Lot. Hij vindt het moeilijk om Lot te vertrouwen en is onzeker. Nora en Ed vinden dat ze hun relatie niet meer geheim kunnen houden voor Claire. Pieter probeert een ultieme oplossing te verzinnen voor de problemen met Marieke. Hij doet een laatste poging bij Vivian om een rec...
24:52

Seizoen 2, Aflevering 16 16

3,0 8 x
Saar heeft last van heimwee, maar Pieter zit niet op haar komst te wachten. Tussen Alex en zijn stiefmoeder Vivian gaat het er erg heftig aan toe. Ed wil zijn relatie met Nora niet langer verborgen houden voor Claire. Bart wordt steeds wantrouwiger en reageert zijn frustraties af op Lot.
23:39

Seizoen 2, Aflevering 15 15

4,0 6 x
Het schoolfeest wordt voor Lot een grote beproeving, maar gelukkig kan ze rekenen op de steun van haar collega Mike. Bart is daar allen niet zo blij mee en zijn vermoedens worden versterkt. Pieter en Marieke blijven ruziemaken over Luuk. Alex en zijn vader hebben voor het eerst in jaren een goed gesprek. Nora vertelt Alex ...
23:24

Seizoen 2, Aflevering 14 14

3,0 3 x
Het schoolfeest bezorgt Lot veel extra werk en dat leidt tot frustraties bij Bart. Nora vraagt hulp aan Ed. Pieter moet bewijzen dat hij goede vader is voor Luuk. Alex gaat zijn vader opzoeken, maar de ontmoeting loopt niet zoals gehoopt.
Archief