Dertigers

Dertigers gemist?

Seizoen 3
25:09

Seizoen 3, Aflevering 24

4,6 220 x
Lot krijgt hulp met Mike vanuit onverwachte hoek. Nora beseft dat ze al geruime tijd haar kop in het zand steekt. Pieter en Marieke hebben een verhelderend gesprek. En Alex en Elias verwelkomen Renee.
23:05

Seizoen 3, Aflevering 23

4,0 27 x
Als Saar en Pieter besluiten om met Marieke te gaan praten, pakt dat helemaal verkeerd uit. Saar vindt het tijd voor oorlog, maar Pieter heeft zijn eigen aanpak. Alex en Elias ontmoeten Renee. Ed lijkt Nora te ontwijken. En Mike laat Lot heel erg schrikken.
23:18

Seizoen 3, Aflevering 22

4,0 35 x
Babs is woedend op Pieter. Claire is klaar met haar gescheiden man, maar Ed vindt het nogal ingewikkeld als hij erachter komt wie die gescheiden man is. Dat zet weer druk op zijn relatie met Nora. De vriendengroep komt erachter dat het huwelijk van Alex en Elias een nieuw setje heeft opgeleverd. En Lot komt maar moeilijk l...
24:06

Seizoen 3, Aflevering 21

4,3 120 x
De trouwdag van Alex en Elias. Babs verheugt zich op het huwelijk, maar daar blijkt dat Nick niet is, wie zij en Pieter dachten dat hij was. Alex spoort Pieter aan om zijn hart te volgen. En Babs besluit om Saar flink de waarheid te vertellen. Met alle gevolgen van dien.
22:30

Seizoen 3, Aflevering 20

4,5 122 x
Lot wordt een beetje moe van de hoeveelheid Mike in haar leven. Nora hoopt dat Claire voorzichtig doet met Bart. Alex en Elias krijgen een teleurstelling te verwerken. En Babs wil door met Pieter op één voorwaarde.
23:26

Seizoen 3, Aflevering 19

4,5 34 x
Alex en Elias hebben bij pleegzorg een gesprek met de vader van hun mogelijke pleegkind. Nora komt erachter wie de scharrel van Claire is. Mike verrast Lot met een maaltijd, maar ook met zijn nieuwsgierigheid. En Pieter biecht iets op aan Babs.
23:14

Seizoen 3, Aflevering 18

2,5 37 x
Pleegzorg laat Alex en Elias weten dat er misschien een kindje voor hen is. Saar heeft een opening van haar fototentoonstelling. Lot neemt Mike voor het eerst mee naar haar vriendengroep. Bart schept op over z'n scharrel. Pieter confronteert Marieke met haar deal. En Marieke confronteert Saar daar weer mee.
23:02

Seizoen 3, Aflevering 17

4,0 27 x
Pieter neemt intrek in zijn nieuwe woning en neemt een stap met Babs. Mike wil meer duidelijkheid van Lot over hun relatie. Saar biecht haar geheim op aan Alex en die vindt dat ze Pieter niet mag laten gaan. Alex en Elias krijgen de pleegzorg over de vloer. En het wordt eindelijk duidelijk wie de scharrel van Bart is.
23:07

Seizoen 3, Aflevering 16

4,0 38 x
Op het vrijgezellenweekend wil Pieter weten van Saar waarom ze zich zo raar gedraagt. Uiteindelijk biecht Saar op wat er gebeurd is. Tijdens een sessie in het klimbos bespreekt Nora dit met Pieter. Terwijl Lot juist probeert om Saar op te beuren. Eenmaal thuis moet Lot een beetje wennen aan de aanwezigheid van Mike. Pieter...
24:25

Seizoen 3, Aflevering 15

3,0 40 x
De vrienden zijn op vrijgezellenweekend in Garderen. Er wordt gedronken, gewandeld , gepicknickt en geschilderd. Lot en Bart kibbelen een beetje over de opvoeding van hun kinderen. Saar en Pieter hebben het moeilijk met elkaars aanwezigheid.
Archief