Door Andere Ogen

Door Andere Ogen gemist?

November 2019

Ronald Giphart

4,0 22 x
Het leven en de carrière van schrijver Ronald Giphart worden geduid door onder meer Bart Chabot, Kluun, dochter Tip en zoon Broos.
Oktober 2019

Kim Jong-Un

4,0 23 x
Floortje Dessing, Anna Fifield, Remco Breuker, Casper van der Veen en Carl Gierstorfer schetsen een beeld van het leven en het regime van Kim Jong-Un.

Linda de Mol

4,0 16 x
Jildou van der Bijl, Tjitske Reidinga, Tony Berk, Mark Koster en Marc Conrad schetsen een beeld van het leven en de carrière van Linda de Mol.

Maarten Spanjer

4,0 35 x
Monique Waterham, Rijk de Gooyer jr., Saskya Jol, René van der Gijp en Annegreet van Bergen schetsen een beeld van het leven en de carrière van Maarten Spanjer.

Boris Johnson

3,0 14 x
Patrick Bernhart, Hugo Dixon en Charles Moore schetsen een beeld van het leven en de carrière van de Britse premier.
September 2019

Paul Verhoeven

3,0 36 x
Monique van de Ven, Renée Soutendijk, Rob van Scheers, Martin Koolhoven en Gerard Soeteman schetsen een beeld van het leven en de carrière van de regisseur.

Femke Halsema

3,0 24 x
Antoinette Beumer, Frank Bovenkerk, Ruben Koops en Mascha ten Bruggencate schetsen een beeld van de burgemeester van Amsterdam én haar situatie een week na de pistoolaffaire.

Angela Merkel

4,0 17 x
Angela Merkel wordt geportretteerd. Haar laatste ronde als bondskanselier is aangebroken.

Prinses Laurentien

3,0 23 x
Het leven en de carrière van prinses Laurentien van Oranje wordt geportretteerd. Onder anderen Jeroen Smit, Paul van Loon en Carla Joosten schetsen een beeld.
Augustus 2019

Michelle Obama

4,0 20 x
Michelle Obama wordt geportretteerd door de ogen van anderen. Ruim 2 jaar na haar vertrek uit het Witte Huis is Michelle Obama nog steeds ongekend populair. Wie is zij en wat zijn haar drijfveren?
Archief