Droomhuis Op Het Platteland

Droomhuis Op Het Platteland gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
42:27
Droomhuis Op Het Platteland

Alistair Appleton is in Dorset en helpt een twee docenten met een budget van £550.000 om een landhuis te vinden waar ze hun jonge dochters kunnen opvoeden. Alistair bezoekt ook nog een familie melkveehouders, die een unieke alcoholische drank produceren die volledig van melk is ...

Seizoen 26
42:41
Nicki Chapman is op huizenjacht in Shropshire en balanceert tussen de dromen van een vader, die een budget van £ 475.000 heeft en naar de heuvels wil, terwijl zijn dochter wil dat hij dichter bij een gemeenschap gaat wonen. Nicki gaat ook naar Wenlock en ontdekt daar de kunst van Raku.
42:56
Alistair Appleton helpt een echtpaar met een budget van £ 325.000 om een landelijk huis te vinden voor hun pensioen. Terwijl hij in Wales is, bezoekt Alistair ook een boerderij die inheemse bergschapen uit Zuid-Wales fokt.
42:34
Jonnie Irwin is op het platteland van Norfolk en helpt een stel met een budget van £ 800.000 om hun allereerste woning samen te kopen. Onderweg maakt Jonnie een ritje in een smalspoor-stoomtrein wanneer hij de enthousiastelingen ontmoet die The Bure Valley Railway op het goede spoor houden.
42:50
Jules Hudson helpt vandaag een stel met een budget van £ 700.000 om een huis in Lancashire te vinden. Er moet genoeg land om het huis liggen, zodat ze ezeltjes kunnen houden.
42:48
Alistair Appleton helpt een echtpaar met een budget van £ 400.000 om naar het platteland van Shropshire te verhuizen. Ze willen de leefomgeving van hun jonge dochter verbeteren en dichter bij familie gaan wonen. Terwijl hij in het graafschap is, ziet Alistair hoe een vakman tuigen en halsbanden voor paarden met de hand maa...
42:50
Nicki Chapman is in East Devon en helpt een echtpaar met een budget van £ 850.000. Het koppel houdt van het buitenleven en wil hun hectische leven in St. Albans achter zich te laten en een huis dicht bij de kust kopen. Er zit haast achter, want ze willen het liefst verhuizen voordat hun zoon naar school gaat.
43:00
Alistair Appleton vergezelt een stel tijdens hun huizenjacht in North Yorkshire. Ze besteden tijd aan het runnen van een pension in de stad en hebben een budget van £ 650.000 om een landelijk familiehuis met bijgebouw te vinden. Het bijgebouw willen ze eventueel gaan verhuren.
42:33
Jonnie Irwin helpt een stel met groene vingers dat, gewapend met een budget van £ 800.000, hoopt hun perfecte toevluchtsoord te vinden met voldoende ruimte om van hun hobby's te genieten. Terwijl hij in het graafschap is, gaat Jonnie naar Berkeley Castle en hoort intrigerende en moorddadige verhalen van eigenaar Charles Be...
42:32
Vandaag de dag heeft Sonali Shah de taak om een jetsetting-stel te helpen dat met een budget van £ 700.000 eindelijk een vaste woonplek hoopt te vinden. Sonali bezoekt daarnaast de East Anglian laaglanden van Wicken Fen, het eerste natuurreservaat dat eigendom is van de National Trust en een van de belangrijkste wetlands i...
42:45
Jules Hudson steekt The Solent over naar het Isle of Wight. Het woningzoekende stel hoopt daar hun droomhuis te vinden met hun budget van £ 750.000. Ze willen het liefst een bijgebouw dat ze kunnen gebruiken voor vakantieverhuur.
42:30
Jonnie Irwin is in het graafschap Shropshire op zoek naar een huis voor een koppel met een budget van £ 300.000.
42:35
Jules Hudson is op huizenjacht in het landelijke Gloucestershire met een gepensioneerde detective en zijn vrouw die met hun budget van £ 500.000 een charmant huis in de Cotswolds willen vinden. Terwijl Jules in het graafschap is, neemt hij een kijkje achter de schermen bij de Badminton Horse Trials, een jaarlijks hoogtepun...
42:38
Alistair Appleton helpt een moeder- en dochterduo een huis te vinden voor de drie generaties van hun familie. Ook willen ze een eco-campingbedrijf beginnen. Alistair bezoekt daarnaast ook Chagford Community Farm in het graafschap.
42:36
Jules Hudson gaat naar het Isle of Arran om daar een huis te vinden voor een auteur en haar man die voor hun budget van £ 375.000 op zoek zijn naar schrijfinspiratie in de Schotse wildernis. Daarnaast komt Jules meer te weten over de eerste 'No Take Zone' van Schotland.
42:29
Sonali Shah gaat op zoek naar een huis in het Derbyshire Peak District met een gepensioneerd stel dat een budget heeft van £ 500.000 en voor wie een vijver een hoge prioriteit heeft. Verder gaat Sonali naar een wapensmid in het graafschap.
42:57
Jonnie Irwin is op huizenjacht met een stel dat een ruim budget van £ 900.000 heeft en een nieuw leven wil beginnen, dichter bij dierbaren op het platteland van Worcestershire. Jonnie bezoekt ook de pekelbronnen van Droitwich Spa en ontmoet daar een familie die voor het eerst in een eeuw tijd het zouterfgoed van de regio n...
42:36
Ginny Buckley helpt een jong gezin om de stad te ontvluchten en wat ruimte en rust te vinden op het platteland van Hampshire met een gezond budget van £ 800.000. Ginny verkent daarnaast het rijke maritieme erfgoed van het graafschap, terwijl ze aan boord is van het gepantserde slagschip HMS Warrior, de trots van de vloot v...
Binnenkort terug te kijken
42:50

Seizoen 26, Aflevering 39 - Suffolk

Verwacht op
Jonnie Irwin is op huizenjacht met een stel dat een budget van £ 750.000 heeft om van de kust van Essex naar het platteland van Suffolk te verhuizen. Daarnaast waagt Jonnie zich in velden met koolzaad om erachter te komen hoe de olie van deze eenvoudige plant zo snel een veelgebruikt product is geworden.
42:41

Seizoen 26, Aflevering 38 - Leicestershire

Verwacht op
Jules Hudson reist naar het platteland van Leicestershire om een stel, met een budget van £ 750.000, te helpen een landelijk huis dichter bij familie te vinden. Tijdens het verkennen van de huizen, brengt Jules ook een bezoek aan een prachtig Arts and Crafts-huisje dat bewaard is gebleven als tijdcapsule uit een vervlogen tijd.
Archief