Dropje

Dropje gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 25 - Plas

4,0 3 x
Dropje ziet dat Fieke in haar broek heeft geplast omdat ze het te druk heeft met 'verstoppertje'. Samen vinden ze een paar dozen waar Fieke niet alleen haar natgeplaste maillot in kan verstoppen maar ook zichzelf.

Seizoen 1, Aflevering 24 - Piano

4,0 8 x
Dropje ontmoet een jongetje dat veel liever piano speelt dan voetbalt met zijn vader. Als de vader zijn zoon buiten op een echte vleugel hoort spelen, wil hij niets liever dan samen met hem piano spelen.

Seizoen 1, Aflevering 23 - Los

3,0 7 x
Dropje ontmoet een jongetje die zijn konijn los heeft gelaten, omdat hij dat fijn vindt. Maar als er een grote hond langs komt is het ook wel fijn om in een hok te zitten.

Seizoen 1, Aflevering 22 - Vakantie

3,0 5 x
Dropje ontmoet de dochter van de glazenwasser, die heel graag op vakantie wil. Samen maken ze een tent en echte regendruppels op het tentdoek. En dan is het net een 'echte' vakantie.

Seizoen 1, Aflevering 21 - Klein

3,0 9 x
Dropje helpt Matis om groot te zijn, maar de grote broer van Matis is juist blij met zijn 'kleine' broertje.

Seizoen 1, Aflevering 20 - Worm

3,0 6 x
Dropje ontmoet een meisje, dat een worm heeft gevonden. Ze ontdekken dat de worm een heel zacht velletje heeft en grappig beweegt. Samen brengen ze hem veilig naar huis.

Seizoen 1, Aflevering 19 - Donker

3,0 2 x
Dropje maakt mooie schaduwen in het donker en dan is 'donker' toch wel leuk.

Seizoen 1, Aflevering 18 - Trommel

4,0 5 x
Dropje helpt een jonge trommelaar, die denkt dat hij niet kan trommelen, maar uiteindelijk bepaalt hij het ritme voor de hele fanfare.

Seizoen 1, Aflevering 17 - Wachten

3,0 6 x
Dropje en Kiki hebben zoveel plezier in de regen tijdens het wachten op oma, dat Kiki wel altijd zou willen 'wachten'.

Seizoen 1, Aflevering 16 - Logeren

3,0 7 x
Dropje heeft een meisje te logeren, eerst vindt ze het eng, maar met al haar eigen spulletjes om zich heen is het eigenlijk best leuk.
Archief