Een Dag In De Dierentuin

Een Dag In De Dierentuin gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
45:39
Een Dag In De Dierentuin

De verzorgers proberen dikbuik-zeepaardjes te fokken. Ze vangen ook rodriguesvleerhonden om hun populatie onder controle te houden. Himba het aardvarken verhuist naar een dierentuin in Duitsland. En een mannelijk balabacdwerghert arriveert uit Polen als potentiële partner voor h...

Seizoen 9
44:54
Zuri de zwarte neushoorn baart een mannelijk kalf. De verzorgers noemen hem Ike. Een van de Aziatische kleinklauwotterjongen wordt vermist. De honingberen Milli en Toni verhuizen naar een nieuw verblijf en Shan-Shan de kameel is ernstig ziek.
45:45
De verzorgers moeten drie Maleise tapirs verhuizen naar een nieuw verblijf. Roxy en Hendrix, de stekelvarkens, hebben een baby gekregen. Een aantal nieuwe, mannelijke pijlgifkikkers arriveren en de chimpansees Vila en Alice strijden om de titel van het dominante vrouwtje.
45:00
Verlopen
Met een nieuw buitenverblijf proberen de verzorgers de tweevingerige luiaards, Tina en Rico, aan te moedigen om te paren. Tripod, de driepotige kameleon, is gekoppeld aan een potentiële partner. Runa de reuzenotter eet niet en de verzorgers weten niet waarom. Slingeraap Mary krijgt een anticonceptie-implantaat.
46:00
Verlopen
Twee gordelvari's vergezellen de twee ringstaartmaki's op hun eiland. Twee kortstaartkitta's worden gekoppeld in de hoop dat ze kuikens krijgen. De komodovaranen krijgen een tuigje, zodat ze verplaatst kunnen worden. De grévyzebra's Florence en nieuwkomer Okoth kunnen het niet met elkaar vinden.
45:29
Verlopen
De onager Holmes wordt voorgesteld aan de vrouwtjes om te paren. Chimpansee Boris vindt een nieuw speeltje, maar verzorger Niall heeft het nodig. Zuzu de galapagosreuzenschildpad domineert haar zus Charlie, die hierdoor aan het afvallen is. De grote textorwever probeert zijn nestbouwkunsten te verbeteren.
45:02
Verlopen
De verzorgers zijn dolblij wanneer de brilbeer, Lima, bevalt van het eerste welpje van de dierentuin. Het duurt echter niet lang voordat de kleine Madidi in de problemen komt. De dwergzijdeaapjes hebben een tweeling gekregen en de rotsklipdassen hebben drie nieuwe jongen.
45:22
Verlopen
Jung de rode panda valt af en zijn verzorgers weten niet waarom. JC de mandril gaat naar de dierenarts voor een gezondheidscontrole. Kasarna de Sumatraanse tijger moet haar eigen eten zien te vinden.
45:37
Verlopen
De zeldzame zwarte neushoorn Kitani bevalt van een kalf. Vier gestreepte tenreks komen aan in de dierentuin voor een nieuw fokprogramma. En de verzorgers proberen de bijzondere juweelwesp te fokken.
45:31
Verlopen
Jaguars Napo en Goshi worden aangemoedigd om te paren. De Aziatische olifant Sithami bevalt van een mannelijk kalf, Aayu, terwijl het kalf van Murchison, de rothschildgiraffe, niet naar buiten wil. En een vrouwelijke Parsons kameleon genaamd Daphne arriveert uit Parijs.
46:15
Verlopen
Twee vrouwelijke Afrikaanse wilde honden arriveren vanuit Port Lympne Wild Animal Park in Kent om zich bij de twee mannetjes van Chester te voegen. Raja de Borneose rivierschildpad ontmoet twee toekomstige partners. De okapi's Stomp en K'tusha maken voor het eerst kennis en de verzorgers proberen voor romantiek tussen de k...
45:37
Verlopen
Jenny, de laaglandtapir, is ernstig ziek. Een nieuw mannelijk kuifstekelvarken arriveert als potentiële partner voor het vrouwtje Roxy. De verzorgers proberen de zwarte neushoorns Kifaru en Malindi te fokken, maar de gezondheid van Kifaru kan een probleem zijn.
46:04
Verlopen
De Aziatische olifant Sundara bevalt van een vrouwelijk kalf. De verzorgers noemen haar Indali, maar haar halfzus, Nandita, is niet onder de indruk. De boshonden krijgen jongen en verzorgers willen dat de neushoornkevers zich voortplanten. Apple, de onager, staat voor een grote operatie.
45:45
Verlopen
Kinky Tail, de cheeta, wordt ziek en brengt een bezoek aan de dierenarts. De chimpansees krijgen gezelschap van een nieuw vrouwtje uit Duitsland. De verzorgers houden de kleine dwergotter Bo in de gaten. De pincetvis helpt de glasanemonenpopulatie in het aquarium onder controle te houden.
45:11
Verlopen
Tula, de rothschildgiraffe, bevalt van een mannelijk kalf genaamd Murchison. De kuikens van de humboldtpinguïn maken kennis met het grote zwembad. En Eko, een zes maanden oude zilvergibbon, leert klimmen, maar hij heeft een probleem: hij heeft hoogtevrees.
45:27
Verlopen
Het neushoornpaar, Beni en Asha, wordt herenigd na vier jaar. Ook Pedro de reuzenmiereneter staat op het punt herenigd te worden met zijn vaste partner Bliss. Maar dan wordt hij ziek en moet hij een grote operatie ondergaan, met een onzekere uitkomst. De uiterst zeldzame kaalkopibissen brengen een partij nieuwe kuikens voo...
46:04
Verlopen
Alarmbellen gaan af wanneer de dierentuinverzorgers ontdekken dat drie Sumatraanse orang-oetans zijn ontsnapt uit hun nieuwe verblijf. De stokstaartjes vechten om dominantie en de verzorgers hopen op een nieuw babyolifantje.
Binnenkort terug te kijken
45:14

Seizoen 9, Aflevering 32 - Make Way For Baby Giraffe

Verwacht op
Orla de rothschildgiraffe bevalt van kalf Narus. De Borneose orang-oetan Sareki krijgt ook een baby. De verzorgers proberen springspitsmuizen te fokken en een kaalkopibis wordt voor het eerst buiten gelaten.
45:39

Seizoen 9, Aflevering 31 - Painted Dog Puppy Drama

Verwacht op
Stuma de okapi wordt ziek. K'mana, de Afrikaanse wilde hond, krijgt een nest met zeven puppy's. Atlasvlinders Dave en Simon hebben nog maar vijf dagen te leven nadat ze uit het ei zijn gekomen, en hun enige doel is paren.
45:37

Seizoen 9, Aflevering 30 - Aardvark-Free Romance

Verwacht op
Een nieuw paar vrouwelijke stokstaartjes arriveert en de aardvarkens maken hen angstig. Er zijn complicaties bij de bevalling van Subis, de Sumatraanse orang-oetan. De verzorgers proberen zeldzame Oost-Afrikaanse driehoornkameleons te fokken, terwijl vampierkrabben Janet en John geen interesse lijken te hebben in het stichten van een gezin.
Archief