Een Nieuw Leven In De Zon

Een Nieuw Leven In De Zon gemist?

Seizoen 5

Seizoen 5, Aflevering 35

Verlopen 4,8 9 x
Het is het moment van de waarheid voor olijfboeren in Spanje. Sanitairproblemen bedreigen de lancering van een theesalon in Frankrijk. En kan een Teesside-familie het allemaal wel aan als er een feest is in Spanje?

Seizoen 5, Aflevering 34

Verlopen 3,0 3 x
Een storm dreigt een olijfoogst in Spanje te verwoesten. Een oud-leraar heeft plannen om de Fransen te verleiden met Britse high tea. En een familie uit Teesside wordt het slachtoffer van hun eigen succes.

Seizoen 5, Aflevering 33

Verlopen 4,0 6 x
Twee mensen uit Manchester worden toevallig olijfboeren. Een familie uit Teesside opent hun nieuwe restaurant in Spanje. En er is een onverwachte wending voor touroperators in Girona.

Seizoen 5, Aflevering 32

Verlopen 4,0 7 x
Eigenaren van vakantiehuisjes in Frankrijk worden beoordeeld door een hoogstaande reiswebsite. Fietstour-operators aan de Costa Brava worstelen met logistiek. En een familie Teesside staat op een breekpunt.

Seizoen 5, Aflevering 31

Verlopen 3,0 6 x
Een familie uit Teesside koopt een vervallen pand in Spanje om er een restaurant van te maken. En een stel uit Maidstone plukt de dag en gaat een fietstocht maken in Girona.

Seizoen 5, Aflevering 30

Verlopen 4,0 6 x
Gite-eigenaren in Frankrijk openen een kookschool. Een stel uit Bristol begint eindelijk hun bedrijf. En er is een Mexicaans feest om een succesvol seizoen in Spanje te vieren.

Seizoen 5, Aflevering 29

Verlopen 3,0 5 x
Een stel uit Bristol koopt een huis met gite in Frankrijk. Een familie die een Franse camping runt, wordt geconfronteerd met een zware inspectie. En een stel in Spanje haast zich om hun renovatie af te ronden.

Seizoen 5, Aflevering 28

Verlopen 4,0 4 x
Een echtpaar uit Brighton organiseert een yoga-retraite in hun Spaanse appartementen. De verkoop van een huis in het VK, van een familie uit Bristol, gaat niet door. En gite-eigenaren in Frankrijk worden gedwongen hun prijzen te verlagen.

Seizoen 5, Aflevering 27

Verlopen 4,0 4 x
Een stel met een gite in Frankrijk heeft een zwembad vol met algen. Een familie die een Franse camping runt, heeft geen warm water. En een stel met vakantiehuisjes in Spanje zit in geldnood.

Seizoen 5, Aflevering 26

Verlopen 3,0 9 x
Een koppel uit Warwick heeft grootse plannen om kookvakanties te beginnen op het platteland van Frankrijk. Drie generaties van een familie uit Kent openen een Franse camping.
Archief