EO BEAM Kerkdienst

EO BEAM Kerkdienst gemist?

Seizoen 4

NieuwSeizoen 4, Aflevering 2

4,0 3 x
Vanuit de kapel van het EO-gebouw presenteert Daniëlle van den Brun de BEAM Kerkdienst. Spreker Remy Splinter heeft een enorme Jenga-toren meegenomen en er is groot nieuws over de EO-Jongerendag. Zoals altijd zingen we met de BEAM-Worshipband.

Seizoen 4, Aflevering 1 - Nieuwjaar

4,0 7 x
De beste liedjes van afgelopen jaar komen voorbij en presentator Joram Kaat gaat in gesprek met voorganger Jurjen ten Brinke. Hoe kunnen we God ontmoeten in 2023? En wat kun je doen als je opziet tegen het nieuwe jaar?
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 7 - Kerst

4,0 5 x
In deze kerstspecial spreekt Joram Kaat met een aantal Oekraïense tieners die naar Nederland zijn gevlucht.

Seizoen 3, Aflevering 6 - God blijven zien in moeilijke omstandigheden

3,0 2 x
Shelton Telesford spreekt over de vraag hoe je God kunt blijven zien in moeilijke omstandigheden.

Seizoen 3, Aflevering 5

4,0 1 x
Joram Kaat bezoekt samen met de BEAM Worshipband en spreker Wilke Stuij een middelbare school. Wilke spreekt over de vraag hoe je kunt geloven in God als je nooit een wonder meemaakt.

Seizoen 3, Aflevering 4 - Prestatiedruk

4,0 4 x
De BEAM Kerkdienst is terug! Elke maand bezoekt Joram Kaat samen met de BEAM Worshipband en een spreker een middelbare school. David de Vos spreekt over het thema prestatiedruk.

Seizoen 3, Aflevering 3 - God is een tuinman

4,0 12 x
BEAM, de jongerenafdeling van de EO, organiseert een kerkdienst op tv en YouTube. Presentator Joram Kaat ontvangt spreker Gor Khatchikyan op een bijzondere locatie. De BEAM Worshipband verzorgt de muzikale omlijsting.

Seizoen 3, Aflevering 2 - Kijk vanuit Gods perspectief

3,0 5 x
De kerken zijn dicht, de BEAM Kerkdienst gaat door! Elke week organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een kerkdienst op tv en YouTube. Presentator Joram Kaat ontvangt spreker Jurjen ten Brinke op een bijzondere locatie. De BEAM Worshipband verzorgt de muzikale omlijsting.

Seizoen 3, Aflevering 1 - Hoe blijf je gelukkig?

4,0 30 x
De kerken zijn dicht, de BEAM Kerkdienst is terug. Wekelijks organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een kerkdienst. Met presentator Joram Kaat, de BEAM Worshipband en spreker David de Vos.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 23 - Wat is troost en wat betekent het voor jou?

4,0 16 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een live-kerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Nelinda Troost. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
Archief