EO BEAM Kerkdienst

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 3 - God is een tuinman

4,0 8 x
BEAM, de jongerenafdeling van de EO, organiseert een kerkdienst op tv en YouTube. Presentator Joram Kaat ontvangt spreker Gor Khatchikyan op een bijzondere locatie. De BEAM Worshipband verzorgt de muzikale omlijsting.

Seizoen 3, Aflevering 2 - Kijk vanuit Gods perspectief

3,0 4 x
De kerken zijn dicht, de BEAM Kerkdienst gaat door! Elke week organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een kerkdienst op tv en YouTube. Presentator Joram Kaat ontvangt spreker Jurjen ten Brinke op een bijzondere locatie. De BEAM Worshipband verzorgt de muzikale omlijsting.

Seizoen 3, Aflevering 1 - Hoe blijf je gelukkig?

4,0 21 x
De kerken zijn dicht, de BEAM Kerkdienst is terug. Wekelijks organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een kerkdienst. Met presentator Joram Kaat, de BEAM Worshipband en spreker David de Vos.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 23 - Wat is troost en wat betekent het voor jou?

4,0 14 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een live-kerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Nelinda Troost. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.

Seizoen 2, Aflevering 22 - Door wie laat jij je beïnvloeden?

3,0 5 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een live-kerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Joline Zuidema. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.

Seizoen 2, Aflevering 34

4,0 8 x
Vanuit de kapel in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een sfeervolle kerstviering. Presentator Joram Kaat ontvangt diverse sprekers die afgelopen jaar te zien waren. Natuurlijk is er ook ruimte voor kerstliederen van de BEAM Worshipband. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.

Seizoen 2, Aflevering 33 - Waarom zijn er zoveel verschillende kerken?

3,0 15 x
Vanuit de kapel in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een live-kerkdienst. Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Wilke Stuij. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.

Seizoen 2, Aflevering 32 - De coach van je leven

3,0 10 x
Vanaf een voetbalveld organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een kerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Jannica van Barneveld. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.

Seizoen 2, Aflevering 31 - Is Jezus voor losers?

4,0 10 x
Vanuit Rotterdam Ahoy organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een kerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Remy Splinter. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.

Seizoen 2, Aflevering 30 - Verweven versus verwerken

3,0 5 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een livekerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Jurjen ten Brinke. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
Archief