EO BEAM Kerkdienst

Laatste aflevering
27:29
EO BEAM Kerkdienst

Spreker Nienke Pols heeft een touw meegenomen naar de studio, waar ze aan vastzit. Kun je ontsnappen aan de strijd tussen goed en kwaad? Met muziek van de BEAM Worshipband.

EO BEAM Kerkdienst gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
26:57
Spreker Shelton Telesford vertelt wat je kunt doen als je niet begrijpt wat God aan het doen is. Je blik kan soms vertroebeld zijn, maar God is niet ver weg. Met muziek van de BEAM Worshipband.
27:35
Wilke Stuij legt uit waarom het belangrijk is om moedig te zijn, ook als dat heel eng lijkt. Ze vertelt daarbij een persoonlijk verhaal. Gerben van den Dool praat met haar door. Met muziek van de BEAM Worshipband.
27:36
Mag God weer de belangrijkste zijn in je leven? Deze vraag stelt spreker Job Vink. De muziek wordt verzorgd door de BEAM Worshipband.
25:37
Joram Kaat gaat in gesprek met Catharinus van den Berg. Catharinus heeft een manier gevonden om oude kloostertradities een plek te geven in zijn leven. Wat kunnen jongeren leren van monniken?
Seizoen 4
25:16
Nelinda Troost heeft een kledingrek vol feestelijke outfits bij zich, helemaal passend bij deze feestmaand, maar wat verbergen we achter die glitters? Met muziek van de BEAM-worshipband.
25:21
Spreker Pieter-Jan Rodenburg spreekt over een lastig thema, de dood, maar zijn conclusie is heel verrassend. Muziek is van de BEAM-worshipband.
25:34
Spreker Gerben van den Dool legt uit waarom mensen het zo moeilijk vinden om iets gratis te krijgen, terwijl God juist een groot cadeau voor ons heeft. Uiteraard is de BEAM-worshipband erbij.
26:12
Een bijzondere BEAM Kerkdienst met beelden van de EO-Jongerendag in Rotterdam Ahoy. Spreker Shelton Telesford legt uit dat Jezus volgen vaak begint met het zetten van kleine stappen. Met muziek van de BEAM Worshipband.
25:36
Spreker Gor Khatchikyan legt uit dat het bevrijdend is dat God alles van je weet, maar dat het niet zonder gevolgen blijft.
25:30
Wat als je leven anders loopt dan je hoopt? Jannica van Barneveld spreekt daarover. Uiteraard is de BEAM-worshipband erbij.
24:50
Een livekerkdienst, georganiseerd door BEAM, de jongerenafdeling van de EO.
25:24
Spreker Joline Zuidema vertelt over het trainen van je geloof en hoe je dat doet. Uiteraard is de BEAM-worshipband erbij en ontbreekt Joram Kaat niet.
25:22
Vanuit de kapel van het EO-gebouw presenteert Daniëlle van den Brun de BEAM Kerkdienst. Spreker Remy Splinter heeft een enorme Jenga-toren meegenomen en er is groot nieuws over de EO-Jongerendag. Zoals altijd zingen we met de BEAM-Worshipband.
25:29
De beste liedjes van afgelopen jaar komen voorbij en presentator Joram Kaat gaat in gesprek met voorganger Jurjen ten Brinke. Hoe kunnen we God ontmoeten in 2023? En wat kun je doen als je opziet tegen het nieuwe jaar?
Seizoen 3
25:37
In deze kerstspecial spreekt Joram Kaat met een aantal Oekraïense tieners die naar Nederland zijn gevlucht.
25:08
Shelton Telesford spreekt over de vraag hoe je God kunt blijven zien in moeilijke omstandigheden.
24:30
Joram Kaat bezoekt samen met de BEAM Worshipband en spreker Wilke Stuij een middelbare school. Wilke spreekt over de vraag hoe je kunt geloven in God als je nooit een wonder meemaakt.
25:37
De BEAM Kerkdienst is terug! Elke maand bezoekt Joram Kaat samen met de BEAM Worshipband en een spreker een middelbare school. David de Vos spreekt over het thema prestatiedruk.
30:13
BEAM, de jongerenafdeling van de EO, organiseert een kerkdienst op tv en YouTube. Presentator Joram Kaat ontvangt spreker Gor Khatchikyan op een bijzondere locatie. De BEAM Worshipband verzorgt de muzikale omlijsting.
Archief