EO BEAM Kerkdienst

Seizoen 2
30:50

Seizoen 2, Aflevering 16 - Wat seksualiteit zegt over God

3,0 0 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een livekerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Almatine Leene. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
30:51

Seizoen 2, Aflevering 15 - Wat moet je doen als je God niet voelt?

3,0 0 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een livekerkdienst op NPO2. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Marlieke Brandsen. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
30:08

Seizoen 2, Aflevering 14 - Pasen

4,0 0 x
Het is zondagochtend. Langzaam wordt het licht. De wereld is niet meer hetzelfde sinds Pasen, maar waarom? Wat is er precies gebeurd, bijna tweeduizend jaar geleden? Samen het theoloog Reinier Sonneveld gaat presentator Joram Kaat op zoek naar de betekenis van Pasen. Uiteraard is de BEAM Worshipband erbij. Op een bijzonder...
26:50

Seizoen 2, Aflevering 13 - Gebroken relaties

3,0 2 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een livekerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Shelton Telesford. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
34:05

Seizoen 2, Aflevering 12 - Rust vinden

4,0 2 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een livekerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Joline Zuiderma. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
29:51

Seizoen 2, Aflevering 11 - Gods regie in jouw leven

3,0 2 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een livekerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Dwight Dissels.
31:24

Seizoen 2, Aflevering 10 - Het geloof als een wedstrijd die voor ons ligt

3,0 2 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een livekerkdienst. Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Pieter-Jan Rodenburg. Aansluitend op de uitzending praten we door op YouTube.
29:44

Seizoen 2, Aflevering 9 - De waarheid maakt vrij

3,0 2 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een kerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Remy Splinter. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
29:57

Seizoen 2, Aflevering 8 - Perfect zijn

4,0 5 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een livekerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Jurjen ten Brinke. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
21:04

Seizoen 2, Aflevering 7 - Single zijn

3,0 5 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een livekerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Wilke Stuij. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
Archief