EO BEAM Kerkdienst

Seizoen 2
30:10

Seizoen 2, Aflevering 20 - Heilig vuur

3,0 1 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een livekerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Jurjen ten Brinke. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
30:34

Seizoen 2, Aflevering 19

4,0 2 x
Joram Kaat ontvangt in studio 61 de BEAM Worshipband. We ontvangen in deze dienst een aantal jongeren die vertellen over preken uit de BEAM Kerkdienst die hen raakten. Aansluitend op de uitzending praten we door op YouTube.
30:02

Seizoen 2, Aflevering 18 - Wij zijn God niet

3,0 3 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een live-kerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker David de Vos. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
30:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - God sluit een bloedverbond

3,0 0 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een live-kerkdienst. Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Gor Khatchikyan. Aansluitend op de uitzending praten we door op YouTube.
29:53

Seizoen 2, Aflevering 17 - Onzichtbare helden

3,0 7 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een kerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Nelinda Troost. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
30:50

Seizoen 2, Aflevering 16 - Wat seksualiteit zegt over God

3,0 3 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een livekerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Almatine Leene. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
30:51

Seizoen 2, Aflevering 15 - Wat moet je doen als je God niet voelt?

3,0 0 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een livekerkdienst op NPO2. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Marlieke Brandsen. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
30:08

Seizoen 2, Aflevering 14 - Pasen

4,0 1 x
Het is zondagochtend. Langzaam wordt het licht. De wereld is niet meer hetzelfde sinds Pasen, maar waarom? Wat is er precies gebeurd, bijna tweeduizend jaar geleden? Samen het theoloog Reinier Sonneveld gaat presentator Joram Kaat op zoek naar de betekenis van Pasen. Uiteraard is de BEAM Worshipband erbij. Op een bijzonder...
26:50

Seizoen 2, Aflevering 13 - Gebroken relaties

3,0 3 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een livekerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Shelton Telesford. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
34:05

Seizoen 2, Aflevering 12 - Rust vinden

4,0 2 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een livekerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Joline Zuiderma. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
Archief