EO BEAM Kerkdienst

Seizoen 2
24:54

Seizoen 2, Aflevering 25

4,0 0 x
Vanuit het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een live kerkdienst. Spreker Corjan Matsinger met als thema: Werkt God door popmuziek?
30:29

Seizoen 2, Aflevering 24 - Waarom zetten we mensen op een podium?

4,0 0 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een livekerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Wilke Stuij. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
29:39

Seizoen 2, Aflevering 23 - Wat is troost en wat betekent het voor jou?

3,0 2 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een live-kerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Nelinda Troost. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
30:16

Seizoen 2, Aflevering 22 - Door wie laat jij je beïnvloeden?

3,0 0 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een live-kerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Joline Zuidema. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
30:00

Seizoen 2, Aflevering 21 - Wat is een kerkdienst en waarom is die er elke zondag?

4,0 0 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een live-kerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Jurjen ten Brinke. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
29:44

Seizoen 2, Aflevering 9 - De waarheid maakt vrij

3,0 1 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een kerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Remy Splinter. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
30:10

Seizoen 2, Aflevering 20 - Heilig vuur

3,0 2 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een livekerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Jurjen ten Brinke. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
30:34

Seizoen 2, Aflevering 19

4,0 2 x
Joram Kaat ontvangt in studio 61 de BEAM Worshipband. We ontvangen in deze dienst een aantal jongeren die vertellen over preken uit de BEAM Kerkdienst die hen raakten. Aansluitend op de uitzending praten we door op YouTube.
30:02

Seizoen 2, Aflevering 18 - Wij zijn God niet

3,0 4 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een live-kerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker David de Vos. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.
30:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - God sluit een bloedverbond

3,0 2 x
Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een live-kerkdienst. Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Gor Khatchikyan. Aansluitend op de uitzending praten we door op YouTube.
Archief