Expeditie Nederland

Expeditie Nederland gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 60

4,0 4 x
Het is zomercarnaval in Rotterdam. Het feest werd voor het eerst in 1983 gevierd in Utrecht onder de naam Antilliaans Zomercarnaval en is uitgegroeid tot het grootste zomerfeest van Nederland.

Seizoen 1, Aflevering 59

4,0 6 x
Nynke Cuperus is 74 jaar en runt al meer dan veertig jaar haar eigen boerderij. Verder aandacht voor Sarel de Jong; zij begon acht jaar geleden met kickboksen en stond binnen de kortste keren aan de absolute wereldtop.

Seizoen 1, Aflevering 58

3,0 7 x
In het voormalig Pieter Baan Centrum in Utrecht wordt nu in alle vrijheid kunst gemaakt. Verder aandacht voor kunstenaar Niek Welboren en Haagse matten in het fotomuseum in Den Haag.

Seizoen 1, Aflevering 57

4,0 7 x
Water, water en nog eens water. Als je in Zeeland woont, kun je er niet omheen. Op Bonaire zorgt een aangenaam briesje ervoor dat het prima vertoeven is. En die wind maakt Bonaire ook een geschikt eiland voor windsurfers.

Seizoen 1, Aflevering 56

3,0 5 x
Influencers hebben duizenden volgers op YouTube en Instagram en hebben ook veel invloed op hun volgers op sociale media. Maar hoe brengen ze iedere dag hun boodschap de wereld in? Onze verslaggevers volgen influencers met een Hollandse flair.

Seizoen 1, Aflevering 55

3,0 4 x
Voor lekker en bijzonder eten hoeven we helemaal niet de grens over. Ook in ons eigen Nederland kunnen de eetgewoonten van stad en streek verrassen. De verslaggevers gaan op zoek naar de overheerlijke Hollandse eetcultuur.

Seizoen 1, Aflevering 54

3,0 6 x
Voor de meeste mensen is de nacht om te slapen. Toch zijn er meer dan een miljoen mensen die 's nachts hard aan het werk zijn. De verslaggevers gaan op zoek naar mensen en dieren die tot leven komen als wij op één oor liggen.

Seizoen 1, Aflevering 53

3,0 4 x
Gezond eten en bewegen is belangrijk om in conditie te blijven. Maar door corona zijn we juist ongezonder gaan leven, blijkt uit onderzoek van het RIVM. En dat kan anders. Daarom gaan onze verslaggevers op zoek naar manieren voor een gezonde levensstijl.

Seizoen 1, Aflevering 52

4,0 4 x
Wie hoorde in de jaren 70, 80 en 90 als tiener niet bij een subcultuur? Was je een hippie, gabber of gothic misschien? Maar een subcultuur is meer dan een uitgesproken stijl hebben.

Seizoen 1, Aflevering 51

3,0 29 x
Een goede opvolger vinden voor je bedrijf kan nog een hele klus zijn. Zeker als het ook nog gaat om een specifieke ambacht. En daar zijn er genoeg van in Nederland.
Archief