Expeditie Pairi Daiza

Expeditie Pairi Daiza gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Binnenkort terug te kijken

Seizoen 1, Aflevering 6

Verwacht op
Binnenkort kun je Seizoen 1, Aflevering 6 van Expeditie Pairi Daiza terugkijken. Deze aflevering wordt door SBS 6 op zondag 14 juli om 19:30 uur uitgezonden. Stel een alarm in om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen van Expeditie Pairi Daiza.

Seizoen 1, Aflevering 5

Verwacht op
Binnenkort kun je Seizoen 1, Aflevering 5 van Expeditie Pairi Daiza terugkijken. Deze aflevering wordt door SBS 6 op zondag 14 juli om 19:00 uur uitgezonden. Stel een alarm in om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen van Expeditie Pairi Daiza.

Seizoen 1, Aflevering 4

Verwacht op
Binnenkort kun je Seizoen 1, Aflevering 4 van Expeditie Pairi Daiza terugkijken. Deze aflevering wordt door SBS 6 op zondag 14 juli om 18:30 uur uitgezonden. Stel een alarm in om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen van Expeditie Pairi Daiza.

Seizoen 1, Aflevering 3

Verwacht op
Binnenkort kun je Seizoen 1, Aflevering 3 van Expeditie Pairi Daiza terugkijken. Deze aflevering wordt door SBS 6 op zondag 14 juli om 18:00 uur uitgezonden. Stel een alarm in om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen van Expeditie Pairi Daiza.

Seizoen 1, Aflevering 2

Verwacht op
Binnenkort kun je Seizoen 1, Aflevering 2 van Expeditie Pairi Daiza terugkijken. Deze aflevering wordt door SBS 6 op zondag 14 juli om 17:30 uur uitgezonden. Stel een alarm in om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen van Expeditie Pairi Daiza.

Seizoen 1, Aflevering 1

Verwacht op
Binnenkort kun je Seizoen 1, Aflevering 1 van Expeditie Pairi Daiza terugkijken. Deze aflevering wordt door SBS 6 op zondag 14 juli om 17:05 uur uitgezonden. Stel een alarm in om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen van Expeditie Pairi Daiza.
Archief