Extreme Karaoke

Laatste aflevering
Extreme Karaoke

Niek Roozen haalt alles uit de kast in de finale. Zo krijgen de kandidaten een extreme uitdaging in een raceboot en in een stuntvliegtuig vliegen de G-krachten ze om de oren. De schone taak aan zangeres Numidia om de winnaar/winnares te bekronen.

Extreme Karaoke gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Niek Roozen gaat samen met bekende artiesten op zoek naar het ultieme karaoketalent dat onder de meest extreme omstandigheden nog steeds blijft zingen. Zingen in achtbanen, stuntvliegtuigen, speedboten. Niets is te gek. De opdracht is simpel: wat er ook gebeurt, altijd blijven zingen.
Met Halloween om de hoek neemt Niek Roozen de zes halvefinalisten mee naar een griezelige omgeving. Blijven ze zingen of wordt het gillen? Wie worden de finalisten?
De extreme audities vinden plaats. Stefania Liberakakis jureert. Wie bemachtigt er een plekje in de volgende ronde?
In de laatste kwartfinale worden de kandidaten beoordeeld door Emma Heesters. De zeven kandidaten zingen gezamenlijk een nummer waarbij Niek Roozen ze helemaal door elkaar schudt. De zangskills van de kandidaten worden getest terwijl ze op een op hol geslagen stier zitten en ze elkaar letterlijk van de baan slaan.
De kwartfinale vindt plaats in een waterrijke omgeving. De kandidaten zullen onder toezicht van Niek Roozen en gastjurylid Sjaak hun gouden keeltjes laten gelden. In luchtbellen, op een surfboard en achter een kabelbaan worden de kandidaten getest. Blijven ze nog altijd zingen?
De laatste battle voordat de kwartfinales beginnen. Onder toeziend oog van Niek Roozen zingen de laatste zes kandidaten op 40 meter hoogte naar beneden, met bungelende benen. Ze gaan het schip in en draaien rondjes in de achtbaan. Maar durft iedereen dit wel?
Zes kandidaten zingen terwijl ze zwevend door de lucht gaan, twisten en tollen op grote hoogte en roetsjend een spannende rit beleven, hoog tussen de bomen door. Drie kandidaten gaan door naar de nog extremere kwartfinales.
Zes nieuwe kandidaten, die de voorrondes hebben overleefd, halen alles uit de kast om door te mogen naar de volgende ronde. Zij zingen terwijl ze een kaarsrechte duikvlucht naar beneden maken, elkaar van de baan beuken en ontelbare keren over de kop gaan. Yuki Kempees van Kriss Kross Amsterdam neemt de belangrijke taak op ...
De battles gaan van start. De eerste zes kandidaten zullen zich bewijzen in achtbanen, kolkende rivieren en heftige motorritjes, met het motto: wat er ook gebeurt, altijd blijven zingen! Yuki Kempees van Kriss Kross Amsterdam jureert. Wie verdienen een plek in de kwartfinales?
Archief