Extreme Road Rescue

Laatste aflevering
44:09
Extreme Road Rescue

Jessie van GRS Towing sleept een rivierboot van acht ton door drie staten. De broers van Cool hebben twee uur de tijd om twee elektrische installatiewagens op te halen.

Extreme Road Rescue gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
43:59
Clayton's Towing baant zich een weg door de getijden en stierhaaien, wanneer ze twee jachten redden. Parks Towing redt een vrachtwagen voor schapentransport die in de dichte mist op een spoorwegovergang terecht is gekomen.
44:10
Clayton's Towing redt een vrachtwagen met een grote lading melk dat van de snelweg is geraakt. Wagga Truck Towing helpt een graanwagen.
44:11
Bryce, een leerling bij Truckworks, krijgt de opdracht om Lyle te helpen een aanhanger te slepen die een vrachtwagenroute blokkeert. Clayton's Towing helpt een boer met een tractor die van de brug is gegleden.
44:09
Verlopen
Wagga Truck Towing redt een dierenvrachtwagen van 22 ton. Clayton's Towing brengt klassieke auto's, ter waarde van een half miljoen, in veiligheid. En Parks Towing verricht twee noodmissies achter elkaar.
44:09
Verlopen
Parks Towing gaat een steile helling op om een vrachtwagen te verwijderen die tegen een dijk is gereden. North Coast Towing wordt naar Tumlong geroepen om een uitgebrande trailer op te ruimen.
44:10
Verlopen
Clayton's sleepdienst staat onder druk, wanneer ze een aangespoelde jacht moeten redden zonder dat het uit elkaar valt op een ongerept strand in Queensland.
44:08
Verlopen
Wagga Truck Towing moet een zwaar geladen vrachtwagen weghalen die gekanteld op een grote snelweg ligt en het verkeer blokkeert. Parks Towing in Nieuw-Zeeland takelt een auto uit een steil ravijn in een aardbevingsgebied naar boven.
44:10
Verlopen
Clayton's Towing redt een vrachtwagen vol melk die van de Bruce Highway is geraakt. Wagga Truck Towing helpt een graantrailer.
Seizoen 1
44:09
Verlopen
Seizoen 1, Aflevering 9 van Extreme Road Rescue is toegevoegd op zaterdag 9 maart 2024. Extreme Road Rescue is een informatief programma bij Veronica. Australische en Nieuw-Zeelandse sleepbedrijven wedijveren om de meest uitdagende en lucratieve sleepcontracten op het zuidelijk halfrond te bemachtigen.
44:11
Verlopen
De lokale overheidsinstanties in Christchurch wenden zich tot Parks Towing om vijf voertuigen uit een ravijn te bergen.
44:09
Verlopen
Parks haast zich om een omgevallen betonmixer van 25 ton te redden. De hulpverleners maken zich zorgen over de impact die het beton op de weg heeft.
44:11
Verlopen
North Coast Towing zet een, met kip gevulde B-double, truck rechtop die de Pacific Highway blokkeert, terwijl Clayton's Towing met spoed een catamaran van het strand probeert te halen.
44:11
Verlopen
Wagga Truck Towing trekt een hijskraan uit in de Tuross-rivier, terwijl Clayton's Towing een in de modder begraven graafmachine bergt.
Binnenkort terug te kijken
44:01

Seizoen 2, Aflevering 10

Verwacht op
Nieuw-Zuid-Wales wordt getroffen door de zwaarste regen in zeventig jaar, met overstromingen tot gevolg. In Queensland zet chauffeur Mackie alles op het spel, terwijl hij de troebele rivier Mary oversteekt voor een sleepmissie.
Archief