Fairly Odd Parents

Seizoen 8

Seizoen 8, Aflevering 15 (Lamme Eenden / Perfecte Nachtmerrie)

3,0 0 x
Er is bij de Turners ingebroken en Timmy's vader zet samen met Timmy en Meneer Crocker een detective-team op. // Timmy's vader is verdrietig vanwege het feit dat de Dinkelbergs steeds de prijs voor het perfecte gezin winnen.

Seizoen 8, Aflevering 2 (Dinkelscouts / Ik droom van Cosmo)

3,0 0 x
Timmy wil niet meer dat zijn vader scoutleider is. Hij zorgt dat meneer Dinkelberg hem vervangt, omdat die verantwoordelijkheidsgevoel heeft. // Cosmo raakt zijn geheugen kwijt en denkt dat hij wensen voor Timmy's vader moet vervullen.

Seizoen 8, Aflevering 8 (Finding Emo / Stofbusters)

4,0 0 x
Timmy probeert indruk te maken op Missy door jongens na te doen die zij leuk lijkt te vinden. // Timmy heeft structureel verzuimd de feeënstofcontainer te legen, waardoor er een gevaarlijke hoeveelheid feeënstof is vrijgekomen.

Seizoen 8, Aflevering 9 (De saai identiteit / Gegolfclubd)

4,0 0 x
Timmy's vader wil een opwindender leven. Timmy wenst dat zijn vader net zo'n opwindend leven krijgt als tv-spion Jason Saai. // Nadat Pap en Man zijn aangereden door meneer Buxaplenty wordt het gezin uitgenodigd lid te worden van zijn Golfclub.

Seizoen 8, Aflevering 23 (Vals Verleden)

4,0 0 x
Cosmo en Wanda vieren hun 10.000-jarig jubileum als feeënpeetouders. Als uitje bezoeken ze met Timmy een aantal peetkinderen uit het verleden. Maar als Timmy per ongeluk het verleden veranderd zijn de poppen aan het dansen.

Seizoen 8, Aflevering 24 (In Turner Veranderen / De Ontsnapte Toverstaf)

3,0 1 x
Crocker wil zichzelf in Timmy veranderen zodat hij wensen kan doen. Maar er gaat iets fout in de verander-machine. // Cosmo is zijn toverstaf kwijt, en dus gaan hij, Wanda, Timmy en Sparky hem zoeken.

Seizoen 8, Aflevering 25 (Feeënsprookjes)

4,0 0 x
Wanda leest een aantal feeënsprookjes voor om Poef in slaap te krijgen.

Seizoen 8, Aflevering 26 (Ontrouwe Viervoeter)

3,0 4 x
Pap wint de lotto en van al dat geluk wordt de Anti-Feeën Wereld niet blij. Foep besluit om alle huisdieren te vervangen door gemene schepsels uit de dierenwinkel van de Anti-Feeën Wereld en stort daarmee een hoop ellende over Dimmsdale uit.

Seizoen 8, Aflevering 3 (De Nieuwe Magiebron / Iedereen Dom)

3,0 0 x
Meneer Crocker denkt een nieuwe magiebron te hebben ontdekt. // Timmy wenst iedereen dom zodat hij betere cijfers kan halen en op die manier niet naar zomerschool hoeft.
Seizoen 9

Seizoen 9, Aflevering 2 (Dat snijdt geen hout! / Burgemeester of niet)

3,0 8 x
Timmy is verslaafd aan een Heikneuter-game. En Chloe wordt tegen haar zin gebombardeerd tot Katmeid, de rechterhand van Katman. // Timmy's vader wordt burgemeester maar dat loopt uit de hand.
Archief