Family Law

Laatste aflevering
41:48
Family Law

Daniel en Abby vertegenwoordigen een transseksuele tiener. Haar opa wil haar de toegang tot hormoonbehandeling belemmeren.

Family Law gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
41:47
Abby is nog steeds aan het bijkomen van de aanhoudende affaire van Frank. Ondertussen helpt ze een weduwe met schulden wier echtgenoot mogelijk zijn eigen dood in scène heeft gezet.
Seizoen 1
41:48
Wanneer de receptioniste van Svensson, Nina, ontdekt dat ze niet de biologische dochter van haar vader is, begint Abigail een zaak tegen de vruchtbaarheidskliniek waar Nina werd verwekt. Lucy gaat ondertussen vol voor het ouderschap, wanneer Maggie begint aan de ivf-behandeling.
41:47
Abigail en Daniel vertegenwoordigen twee zussen die weigeren zorg te bieden aan hun bejaarde moeder. Ondertussen overweegt Daniel om Svensson te verlaten voor een concurrerend bedrijf. Lucy is bedroefd wanneer de verjaardag van haar overleden moeder nadert.
41:47
Verlopen
Abigail vertegenwoordigt een voormalige cliënt en vriendin die antivaxer is en haar kind wil meenemen naar Duitsland, waar de mazelen heersen. Ondertussen wordt Nico geschorst wegens valsheid in geschrifte en Lucy overweegt haar affaire aan Maggie te bekennen.
41:16
Verlopen
De advocaten vertegenwoordigen een afgewezen minnaar in een polygame relatie. Het wordt echter ingewikkeld als ze ontdekken dat een ex-partner een beruchte rechtse opinieleider is met een zeer toegewijde fanbase. Terwijl de zaak uit de hand loopt, heeft Daniel er spijt van dat hij Danielle heeft gedumpt. En wanneer Abby's ...
41:47
Verlopen
Een echtpaar ontdekt dat hun geadopteerde baby een ernstige medische aandoening heeft. De vrouw wil het kind houden, de man niet. Daniel en Abigail vertegenwoordigen de vrouw, maar Harry is bezorgd dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt.
41:47
Verlopen
Abigail en Daniel vertegenwoordigen Ira, die wil dat zijn vrouw Helen uit een verzorgingshuis wordt gezet omdat haar Alzheimer daar zou verergeren. Omdat zijn dochter niet wil dat Helen verplaatst wordt en een volmacht heeft, moet Ira haar voor de rechter dagen.
Binnenkort terug te kijken
41:47

Seizoen 2, Aflevering 4 - Return to Sender

Verwacht op
De advocaten vertegenwoordigen een importbruid wier echtgenoot het huwelijk wil ontbinden en haar wil laten uitzetten. Ondertussen hebben Nico en Sofia het zwaar met de aanstaande scheiding van hun ouders.
41:47

Seizoen 2, Aflevering 3 - Under the Influence

Verwacht op
Abby en Daniel vertegenwoordigen een vrouw met een lelijke echtscheiding, waarbij haar ex-man haar ervan beschuldigt deel uit te maken van een sekte. Cecil verzamelt zijn moed om Nina een belangrijke vraag te stellen. En Abby vraagt zich af of haar huwelijk de moeite waard is om te redden.
Archief