FBI

Laatste aflevering
39:49
FBI

Het team krijgt met een zeer politieke zaak te maken, nadat vier leden van de taliban zijn neergeschoten en een lid ontvoerd is. Ze zijn ongezien het land binnengekomen, want er is geen enkele documentatie hen te vinden. Omdat hij in het Amerikaanse leger heeft gediend, ligt dez...

FBI gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 6
40:23
Nadat een FDIC-bewaker wordt vermoord, terwijl hij een zwangere vrouw in nood verzorgde, haast het team zich om de vrouw en de moordenaar op te sporen die haar gegijzeld heeft.
40:02
Scola en Nina gaan undercover als een getrouwd stel, terwijl het team de persoon probeert te vinden die een gepensioneerde FBI-agent heeft gemarteld en vermoord.
38:05
Nadat een medewerker van het Amerikaanse leger op een industrieterrein is neergeschoten, probeert het team de moordenaar op te sporen, die een groter complot onthult. Tiffany voelt zich nog steeds verantwoordelijk voor de dood van haar collega.
40:45
Verlopen
Nadat er een bom afgaat in een plaatselijk restaurant, racet het team tegen de klok om erachter te komen of er nog meer bommen op het punt staan te ontploffen in New York.
38:18
Verlopen
Nadat verschillende mensen zijn gedood door een giftig gas, haast het team zich om de dader te vinden. Deze is mogelijk betrokken bij een eco-terroristisch complot.
Seizoen 4
38:58
Verlopen
Een gepensioneerde DEA-agent wordt buiten een bakkerij doodgeschoten. Het team probeert erachter te komen of zijn oude zaken of zijn baan als uitsmijter te maken hebben met de moord.
Seizoen 6
40:05
Verlopen
Het team haast zich om de directeur van een asielzoekerscentrum in Brooklyn te vinden die samen met zijn vrouw is ontvoerd.
Seizoen 4
37:35
Verlopen
Na de moord op een TSA-agent, gaat het team op zoek naar de dader. Deze moordenaar maakt gebruik van drugskoeriers om de veiligheidscontroles op luchthavens te exploiteren.
Seizoen 6
40:55
Verlopen
Het team gaat op zoek naar een verdachte die op klaarlichte dag een federale rechter heeft neergeschoten.
Seizoen 4
39:29
Verlopen
Een presentator van een ochtendprogramma wordt vermoord. Het team zet de achtervolging in op de moordenaar die zich op succesvolle vrouwen richt.
Seizoen 6
38:47
Verlopen
Het team probeert het motief achter de moord op een ogenschijnlijk onschuldige man te achterhalen.
Seizoen 4
38:16
Verlopen
Het team ontdekt dat een dodelijk zenuwgas mogelijk is verkocht aan terroristen. Hierdoor moet OA een van zijn grootste angsten trotseren.
Seizoen 6
40:53
Verlopen
Het team haast zich om de verdachte te vinden die de directeur van de New York Federal Reserve Bank heeft vermoord en mogelijk verband houdt met een van Jubals eerdere zaken.
Seizoen 4
37:36
Verlopen
Wanneer een jong stel dood gevonden wordt in een park van New York City na terugkomst van vakantie, gaat het team op zoek naar een verdachte die banden heeft met drugshandel. Scola begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn liefdesleven.
Seizoen 6
40:49
Verlopen
Wanneer onschuldige mensen omkomen bij een bomexplosie, komt het team in actie. Scola probeert het vaderschap te combineren met zijn werk.
Seizoen 4
41:03
Verlopen
Nadat een ICE-agent is neergeschoten bij een hockeywedstrijd, probeert het team de schutter te vinden. Ze denken dat congreslid Curtis Grange ook zijn doelwit is.
Seizoen 3
40:37
Verlopen
Vijf prominente mannen worden vermoord in een trendy restaurant van New York City. Het onderzoek brengt het team in contact met een inspecteur in het kartel van Antonio Vargas, met de langverwachte confrontatie tussen Isobel en Vargas als gevolg.
Seizoen 4
40:24
Verlopen
Het team realiseert zich dat ze te maken hebben met een landelijke seriemoordenaar. De zaak houdt verband met Isobels vader, een algemeen adviseur van een hotelketen.
Seizoen 3
40:29
Verlopen
Het team onderzoekt een groot ongeval in een restaurant van New York City. Ze proberen vast te stellen of racisme in het spel was en of er meer dan een schutter was. Maggie merkt verontrustend gedrag op van haar collega Elise.
Archief