FBI

FBI gemist?

Seizoen 5
39:02

NieuwSeizoen 5, Aflevering 4

3,0 3 x
Een rijke accountant wordt neergeschoten, omdat hij in het geheim tegen een beruchte drugsbaron getuigde. Het team gaat op onderzoek uit.
38:58

Seizoen 5, Aflevering 3

4,0 3 x
Het team onderzoekt een reeks gewelddadige aanvallen. OA houdt informatie achter over zijn beroving.
38:54

Seizoen 5, Aflevering 2

4,0 14 x
Het team onderzoekt een voormalig Ivy League-speler die betrokken is bij de dood van een agent en de eigenaar van een pandjeshuis.
38:55

Seizoen 5, Aflevering 1

4,3 6 x
In een geheime operatie probeert het team een enorme bom weg veilig te stellen van een illegale verhandelaar. Maar ze ontdekken dat het apparaat al in de verkeerde handen is gevallen.
Seizoen 3
40:54

Seizoen 3, Aflevering 3

Verlopen 4,0 3 x
Het team houdt Antonio Vargas, de leider van een drugskartel aan. Het betreft een van de meestgezochte mannen ter wereld, waardoor het hoofdkwartier van de FBI een risicogebied wordt. Zijn handlangers dreigen met een aanslag. Gedurende de ophef moet Isobel een keuze maken tussen haar geweten en haar carrière.
41:03

Seizoen 3, Aflevering 2

Verlopen 4,0 2 x
Het team racet om een actieve seriemoordenaar te stoppen nadat drie vrouwen lichamen verzwaard op de bodem van een meer worden gevonden. Jubal onderzoekt een oude gesloten zaak nadat er meerdere overeenkomsten zijn met de recente slachtoffers.
40:33

Seizoen 3, Aflevering 1

Verlopen 4,5 12 x
Het team verwelkomt een nieuw collega terwijl ze op zoek zijn naar moordenaars, die een massale schietpartij op een mediabedrijf op touw hebben gezet. De persoonlijke connectie van OA, met de zaak, dreigt invloed te hebben op zijn oordeel.
Seizoen 2
40:28

Seizoen 2, Aflevering 19

Verlopen 4,0 2 x
Het FBI-team onderzoekt een drugsdeal nadat het lichaam van een student is gevonden. Rechercheur Hailey Upton voegt zich tijdelijk bij het team en merkt dat haar gebruikelijke onderzoeksmethoden botsen met de formele handelswijze van het bureau.
1:21:13

Seizoen 2, Aflevering 18

Verlopen 4,0 4 x
Jess LaCroix en zijn team helpen OA een voortvluchtige te vinden, die LaCroix jaren geleden heeft gearresteerd als hoofdverdachte van een vermiste bus met 26 studenten. Geheim agent Zidan helpt de Fugitive Task Force om Tali te redden, nadat ze wordt meegenomen door corrupte ICE-agenten.
Binnenkort terug te kijken
55:00

Seizoen 3, Aflevering 7

Verwacht op
Discord Het team zit een moordenaar achterna die op mensen schiet die niets met elkaar te maken lijken te hebben. Ondertussen voelt de nieuwe agent Tiffany Wallace de...
Archief