FBI: International

Laatste aflevering
38:01
FBI: International

Het team helpt de Hongaarse nationale politie, als een van hun politieagenten wordt beschuldigd van de moord op een stel in Boedapest.

FBI: International gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
38:47
Het team onderzoekt een bommelding in een vliegtuig dat van New York naar Athene vliegt en noodgedwongen moet landen in Marokko.
40:11
Het team onderzoekt de dood van een Amerikaanse advocaat die werkte vanuit Boedapest, nadat hij is omgekomen door een autobom.
40:54
Het team ontmoet Jaeger in Berlijn. Ze verdiepen zich in de moord op een oudere Duitse man, gepleegd door een ongeïdentificeerde Amerikaan.
39:45
Het team gaat haastig op zoek naar een ontvoerde Amerikaanse tiener in Oostenrijk, terwijl het aftellen is naar Forresters overplaatsing.
40:00
Seizoen 2, Aflevering 10 - BHITW van FBI: International is toegevoegd op zondag 30 juni 2024. FBI: International is een misdaadserie bij Veronica. Het internationale vliegteam van de FBI reizen de wereld rond om bedreigingen tegen Amerikaanse burgers op te sporen en te neutraliseren onder leiding van agent Scott Forrester.
40:03
Het team snelt zich door de straten van Boedapest om een grote kunstroof te stoppen die op het punt staat door een Amerikaan gepleegd te worden. Forrester wordt boos als Dandridge elke stap van het team in de gaten houdt.
39:01
Vo gaat undercover wanneer het team de mysterieuze dood van een Amerikaans model in Milaan onderzoekt. Dandridge overrompelt Kellet als hij opduikt om zicht te krijgen op de zaak.
Seizoen 3
40:10
Verlopen
Het team gaat naar Oslo wanneer ze getipt worden dat er twee Noorse gevangenen worden vastgehouden in Rusland.
40:43
Verlopen
Het team krijgt hulp van de NSA, nadat de eigenaar van een vooraanstaand computerbeveiligingsbedrijf in Kopenhagen is vermoord en er grote hoeveelheden gegevens zijn gelekt.
40:27
Verlopen
Een voormalig lid van het Iers Republikeins Leger, dat Amerikaans staatsburger is geworden, wordt neergeschoten terwijl hij met zijn zoon in Londen is. Smitty herenigt zich met haar moeder, terwijl zij en het team de daders, die steeds gewelddadiger worden, proberen op te sporen.
39:08
Verlopen
Het team vertrekt naar de Wallen van Amsterdam, nadat een ex-marinier dood wordt aangetroffen na een wild avondje uit.
38:08
Verlopen
Tate en Raines gaan naar Roemenië om een corrupte, Amerikaanse huursoldaat te ondervragen die beweert kinderhandel te bestrijden.
40:38
Verlopen
Jubal Valentine sluit zich aan bij het team in Boedapest om persoonlijk te helpen het kartel neer te halen dat zijn voormalige vriendin en collega heeft vermoord. Als onderdeel van de missie doet Forrester zich voor als een undercover wapenexpert.
40:13
Verlopen
Het team gaat naar Toscane om te helpen bij het lokaliseren van een Amerikaanse jongen, die buiten het nieuwe huis van zijn familie is ontvoerd.
38:58
Verlopen
Het team wordt opgeroepen om de arrestatie van een Amerikaanse studente in Praag te onderzoeken, nadat de lokale politie haar beweringen over seksueel misbruik heeft afgewezen.
40:41
Verlopen
Het team vliegt naar Wenen om onderzoek te doen naar een in ongenade gevallen voormalig Amerikaans kabinetslid. Hij wordt ervan verdacht geheime overheidsdocumenten te verkopen.
39:35
Verlopen
Het team gaat in Bulgarije op zoek naar een gezochte crimineel die minderjarige, Amerikaanse meisjes uitbuit.
Binnenkort terug te kijken
40:10

Seizoen 2, Aflevering 17 - Jealous Mistress

Verwacht op
Het team gaat naar Wenen om de dader te vinden van een zuuraanval op een opkomende Amerikaanse prima ballerina. Smitty krijgt verontrustende informatie te horen van een bekend gezicht.
39:49

Seizoen 2, Aflevering 16 - Imminent Threat - Part 1

Verwacht op
Jubal Valentine en Nina Chase voegen zich bij het team wanneer de ontvoering van een Amerikaanse architect verband lijkt te houden met een terreurdreiging in de VS.
Archief