FBI: Most Wanted

Laatste aflevering
39:42
FBI: Most Wanted

Wanneer twee NYPD-agenten tijdens een overval worden neergeschoten door een mysterieuze aanvaller, moet het team snel handelen voordat meer agenten slachtoffer worden. Barnes heeft het moeilijk als Charlotte wil scheiden.

FBI: Most Wanted gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
39:44
Een brandstichting- en moordzaak leidt het team naar een decennia oud familiegeheim en een gevaarlijk plan om het aan het licht te brengen.
Seizoen 5
40:25
Het team gaat op onderzoek uit wanneer een federale rechter wordt doodgeschoten en er een connectie wordt ontdekt met een man in de dodencel.
Seizoen 3
40:16
Om een jonge Chinees-Amerikaanse vrouw te vinden, zoekt het team uit of de ontvoering een ongepland haatmisdrijf was of dat ze specifiek het doelwit was.
Seizoen 5
40:44
Het team haast zich om de dieven te vangen die twee gewapende bewakers hebben gedood. De bewakers vervoerden voor miljoenen dollars aan Nigeriaanse artefacten naar een museum. Ray praat met zijn vader over zijn volgende stap in zijn relatie met Cora.
Seizoen 4
40:26
Het team helpt Remy bij het vangen van de echte moordenaar van zijn broer, 25 jaar nadat Mikey werd vermoord.
Seizoen 3
40:23
Verlopen
Een rechter die bekend staat om het geven van zware straffen aan minderjarigen wordt vermoord. Tijdens de zoektocht naar de moordenaar onderzoekt het team een lange lijst aan zaken. Kristin wordt gehinderd door haar familie terwijl ze zich met haar tienerdochter in New York vestigt.
Seizoen 5
40:18
Het team probeert twee tieners te redden die tijdens een drugsdeal onder schot worden ontvoerd door een vrouw van middelbare leeftijd. Nina en Scola botsen over opvoedingsstijlen.
Seizoen 4
40:40
Het team zoekt naar een vermiste tienermigrant die volgens hen door een gevaarlijke man illegaal werk verricht. Remy hoort van een niet eerder bekende getuige in de moordzaak van zijn broer.
Seizoen 3
40:23
Verlopen
Kristin Gaines sluit zich aan bij Jess en het team, wanneer ze naar D.C. gaan om een gevaarlijke voortvluchtige van de rellen in het Capitool van 6 januari te vinden.
Seizoen 5
40:22
Verlopen
Het team komt in actie nadat vier rechercheurs zijn doodgeschoten tijdens een gevangenenruil.
Seizoen 4
40:27
Verlopen
De getuige, die Remy en Kristen in de gevangenis bezoeken, komt in gevaar wanneer er een rel uitbreekt. Hierbij worden het personeel en de bezoekers gegijzeld door twee moordlustige bendes.
Seizoen 3
39:34
Verlopen
Een FBI-zaak waarbij twee vermoorde vrouwen en een groep machtige mannen betrokken zijn, verandert in een klopjacht op de leider van een criminele onderneming.
Seizoen 5
40:03
Verlopen
Het team bevindt zich midden in de blitse wereld van universiteitsbasketbal, terwijl ze een man achternazitten die een plaatselijke campus terroriseert.
Seizoen 4
40:45
Verlopen
Wanneer een nieuwslezer wordt doodgeschoten op de parkeerplaats van de opnamestudio, duikt het team in het verhaal waar ze aan werkte om haar moordenaar op te sporen. Remy overweegt de zaak rond de moord op zijn broer opnieuw te bekijken.
Seizoen 5
39:03
Verlopen
Het team snelt zich ter plaatse, nadat het debatteam van een middelbare school en hun leraar Engels zijn ontvoerd in het landelijke Pennsylvania.
Seizoen 4
40:33
Verlopen
Twee agenten van het Bureau of Land Management raken vermist tijdens een bevel tot inbeslagname van land in Wyoming. Het team trekt naar het westen om ze op te sporen in een vijandige regio. Ondertussen wordt Hana bedreigd.
Seizoen 5
40:37
Verlopen
Het team trekt naar het noorden om te helpen zoeken naar vermiste en vermoorde Inheemse Amerikaanse vrouwen.
Seizoen 4
40:28
Verlopen
Het team komt in actie om twee vermiste studentes te vinden, nadat de oudere broer van hun kamergenote betrokken is bij een moord die plaatsvond in hun studentenkamer. Hana raakt afgeleid als ze iemand online ontmoet.
Seizoen 5
39:54
Verlopen
Het team probeert erachter te komen wie de vrouw heeft vermoord die het gezicht is van een populaire AI-bot.
Archief