FBI: Most Wanted

Laatste aflevering
38:08
FBI: Most Wanted

Het team onderzoekt de moorden op twee veteranen in een moordpartij die gelinkt is aan hun missie in Afghanistan.

FBI: Most Wanted gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
39:51
Het team onderzoekt een reeks moorden die verband houden met een verboden liefde tussen een jonge tiener en haar oudere vriend.
39:12
Een Amerikaanse leraar gaat op visreis, terwijl een harige, niet-aangegeven metgezel voor problemen zorgt. Een Amerikaan belandt in de problemen door enkele gebakken lekkernijen.
40:03
Het team spoort een moorddadig lid op van een onvrijwillig celibataire beweging. Hij richt zich op vrouwen van wie hij denkt dat ze hem nooit een kans hebben gegeven. Barnes, Hana, Ortiz en Kristin verwerken allemaal hun verdriet na de dood van een teamlid.
40:31
Verlopen
Een gewelddadige man zit zijn ex-vriendin achterna die aan hem probeert te ontsnappen. Het team komt in actie. Jess en Sarah plannen hun droomvakantie samen.
40:09
Verlopen
Het team zit een zakenman op het spoor die wordt gezocht voor moord en verduistering. Nu Tali uit huis is, maakt Jess gebruik van de situatie om Sarah het hof te maken.
40:15
Verlopen
Het team gaat op zoek naar een beruchte Colombiaanse drugsbaron, nadat hij is ontsnapt uit een Amerikaanse gevangenis. Kristin vertelt haar ex-man over haar verleden.
40:16
Verlopen
Het team zit een moordenaar achterna die een gemeen kat-en-muisspel speelt met zijn slachtoffers. Hana deelt iets persoonlijks met haar nieuwe kamergenoot Ortiz.
Seizoen 5
40:18
Verlopen
Het team haast zich om een dader te pakken die Manhattan bedreigt met een radioactieve bom. Ondertussen bereidt Ray zich voor een belangrijke mijlpaal in zijn leven nu zijn huwelijk met Cora nadert.
40:07
Verlopen
Wanneer een politie-informant, die banden heeft met de maffia, wordt vermoord, gaat het team achter de daders aan.
39:42
Verlopen
Wanneer twee NYPD-agenten tijdens een overval worden neergeschoten door een mysterieuze aanvaller, moet het team snel handelen voordat meer agenten slachtoffer worden. Barnes heeft het moeilijk als Charlotte wil scheiden.
40:25
Verlopen
Het team gaat op onderzoek uit wanneer een federale rechter wordt doodgeschoten en er een connectie wordt ontdekt met een man in de dodencel.
40:44
Verlopen
Het team haast zich om de dieven te vangen die twee gewapende bewakers hebben gedood. De bewakers vervoerden voor miljoenen dollars aan Nigeriaanse artefacten naar een museum. Ray praat met zijn vader over zijn volgende stap in zijn relatie met Cora.
Seizoen 4
40:26
Verlopen
Het team helpt Remy bij het vangen van de echte moordenaar van zijn broer, 25 jaar nadat Mikey werd vermoord.
Seizoen 5
40:18
Verlopen
Het team probeert twee tieners te redden die tijdens een drugsdeal onder schot worden ontvoerd door een vrouw van middelbare leeftijd. Nina en Scola botsen over opvoedingsstijlen.
Seizoen 4
40:40
Verlopen
Het team zoekt naar een vermiste tienermigrant die volgens hen door een gevaarlijke man illegaal werk verricht. Remy hoort van een niet eerder bekende getuige in de moordzaak van zijn broer.
Seizoen 5
40:22
Verlopen
Het team komt in actie nadat vier rechercheurs zijn doodgeschoten tijdens een gevangenenruil.
Seizoen 4
40:27
Verlopen
De getuige, die Remy en Kristen in de gevangenis bezoeken, komt in gevaar wanneer er een rel uitbreekt. Hierbij worden het personeel en de bezoekers gegijzeld door twee moordlustige bendes.
Seizoen 5
40:03
Verlopen
Het team bevindt zich midden in de blitse wereld van universiteitsbasketbal, terwijl ze een man achternazitten die een plaatselijke campus terroriseert.
Seizoen 4
40:45
Verlopen
Wanneer een nieuwslezer wordt doodgeschoten op de parkeerplaats van de opnamestudio, duikt het team in het verhaal waar ze aan werkte om haar moordenaar op te sporen. Remy overweegt de zaak rond de moord op zijn broer opnieuw te bekijken.
Archief