FBI

Laatste aflevering
38:44
FBI

Het team komt in actie wanneer JOC-analist Kelly Moran wordt gegijzeld.

FBI gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
40:42
De ontvoering van een jonge vrouw leidt het team naar een oude, onopgeloste zaak van 18 jaar terug.
40:23
Een tiener duikt op in het overheidsgebouw met een zak vol fentanyl. Hij wil bescherming van het FBI-team tegen de mannen die zijn vader hebben neergeschoten.
41:01
Na een overval hebben een stel moordenaars de materialen in handen om een bom te maken. Het team ontdekt een link met een terroristische groepering die Maggie wil infiltreren.
39:19
Maggie komt precies op tijd terug van ziekteverlof om het team te helpen bij het onderzoek van twee moorden.
39:44
Het team werkt aan een ontvoeringszaak van een vijfjarig kind. Scola vermoedt dat de moeder verbergt waarom haar zoon het doelwit was.
39:02
Een rijke accountant wordt neergeschoten, omdat hij in het geheim tegen een beruchte drugsbaron getuigde. Het team gaat op onderzoek uit.
38:58
Het team onderzoekt een reeks gewelddadige aanvallen. OA houdt informatie achter over zijn beroving.
38:54
Verlopen
Het team onderzoekt een voormalig Ivy League-speler die betrokken is bij de dood van een agent en de eigenaar van een pandjeshuis.
Seizoen 4
40:06
Verlopen
Het team onderzoekt een dodelijke overval, waarbij de moordenaars een grote hoeveelheid automatische wapens hebben bemachtigd.
Seizoen 5
38:55
Verlopen
In een geheime operatie probeert het team een enorme bom weg veilig te stellen van een illegale verhandelaar. Maar ze ontdekken dat het apparaat al in de verkeerde handen is gevallen.
Seizoen 6
40:07
Verlopen
De Somalische terroristengroep, die achter de dood van agent Hobbs zit, duikt weer op en het team gaat op jacht om ze voorgoed uit te schakelen.
39:07
Verlopen
Wanneer een vrachtwagenchauffeur wordt vermoord, raakt de drugs die hij vervoerde vermist. Terwijl de drugs al schade aanricht in de straten van New York, gaat het team op zoek naar de daders.
39:49
Verlopen
Het team krijgt met een zeer politieke zaak te maken, nadat vier leden van de taliban zijn neergeschoten en een lid ontvoerd is. Ze zijn ongezien het land binnengekomen, want er is geen enkele documentatie hen te vinden. Omdat hij in het Amerikaanse leger heeft gediend, ligt deze zaak persoonlijk voor OA. Hij heeft moeite ...
40:23
Verlopen
Nadat een FDIC-bewaker wordt vermoord, terwijl hij een zwangere vrouw in nood verzorgde, haast het team zich om de vrouw en de moordenaar op te sporen die haar gegijzeld heeft.
40:02
Verlopen
Scola en Nina gaan undercover als een getrouwd stel, terwijl het team de persoon probeert te vinden die een gepensioneerde FBI-agent heeft gemarteld en vermoord.
38:05
Verlopen
Nadat een medewerker van het Amerikaanse leger op een industrieterrein is neergeschoten, probeert het team de moordenaar op te sporen, die een groter complot onthult. Tiffany voelt zich nog steeds verantwoordelijk voor de dood van haar collega.
40:45
Verlopen
Nadat er een bom afgaat in een plaatselijk restaurant, racet het team tegen de klok om erachter te komen of er nog meer bommen op het punt staan te ontploffen in New York.
Binnenkort terug te kijken
39:01

Seizoen 5, Aflevering 12 - Protégé

Verwacht op
Het team onderzoekt de moord op een professionele informant, nadat hij dood is aangetroffen buiten een verlaten fabriek in Red Hook. Maggie komt weer in contact met een oude collega en mentor.
39:25

Seizoen 5, Aflevering 11 - Breakdown

Verwacht op
Een mysterieus biowapen doodt twee medewerkers van het openbaar vervoer en één raakt gewond. Het team probeert er zo snel mogelijk achter te komen wie achter de aanval zit en wat de locatie van het volgende doelwit is. Jubals verleden achtervolgt hem, wanneer de stressvolle zaak samenvalt met Tylers gezondheidsproblemen.
Archief