Fire Country

Fire Country gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
41:08
Fire Country
Verlopen

De teams van station 42 en Third Rock staan voor een riskante reddingsactie, wanneer een enorme modderstroom door Edgewater raast. Bodes vrijheid staat op het spel tijdens zijn hoorzitting.

Seizoen 1
41:01
Verlopen
De teams van station 42 en Three Rock worden opgeroepen voor een uit de hand gelopen brand. De brand was expres aangestoken door een particulier brandweerbedrijf om zo juist een luxe wijnmakerij te beschermen.
41:07
Verlopen
De bemanning van Station 42 en Three Rock reageren op een dodelijke explosie in een verlaten mijn. Bode staat voor een moeilijke beslissing die ernstige gevolgen kan hebben.
41:09
Verlopen
De bemanning van station 42 reageert op een uit de hand gelopen brand in een wellness retraite. De gevangenisploeg probeert een van hen te beschermen tegen een gevaarlijke overdosis.
39:19
Verlopen
Het team reageert op een treinongeluk. Hun reddingspogingen kunnen makkelijk uit de hand lopen, als ze ontdekken dat de trein vol zit met illegale goederen.
41:04
Verlopen
Een interne onderzoeker verdenkt Jake van het aansteken van de recente branden, dus gaan Bode en het team verder op onderzoek uit.
40:38
Verlopen
Wanneer een enorme en onvoorspelbare bosbrand uitbreekt in het naburige Drake Country, worden de bemanningen van Station 42 en Third Rock opgeroepen om te helpen bij de reddingen.
40:27
Verlopen
Een enorme boom valt om tijdens een herbebossingsproject. Hierdoor komt het leven van Eve in gevaar en moet Bode de reddingsoperaties leiden.
41:07
Verlopen
De teams komen in actie wanneer een attractie kapotgaat op de jaarlijkse stadskermis in Edgewater, wat voor massale chaos en een flink aantal verwondingen zorgt. Sharon krijgt levensveranderend nieuws.
41:10
Verlopen
Het team probeert een gevaarlijke bosbrand te bedwingen en een groep milieuactivisten te redden die protesteren tegen een woningbouwproject.
40:55
Verlopen
Bode en de andere gevangenen werken samen met de brandlieden van Station 42 om een immense brand te bestrijden, die uitbreekt na een vliegtuigcrash.
41:00
Verlopen
Een ex-gedetineerde brandweerman, die wrok koestert tegen Sharon, keert terug om wraak te nemen.
36:48
Verlopen
Een bakwagen crasht in het station, waardoor de stroom uitvalt en een gevaarlijke brand ontstaat. Sharon en Cara, de ex-vriendin van Bode, krijgen te maken met verschillende medische noodgevallen.
41:06
Verlopen
Er wordt een intern onderzoek gestart, nadat een moeilijke redding mislukte en daar iemand bij om het leven kwam.
40:57
Verlopen
Een aangrijpende reddingspoging van een broer en zus roept emotionele herinneringen op aan de nacht dat Vince' dochter omkwam bij een auto-ongeluk. Hierdoor schat hij de situatie anders in.
41:08
Verlopen
Bodes team wordt beschuldigd van het stelen van een designhorloge van een ander brandweerlid. De bemanning reageert op een riskante oproep van een extreem gevaarlijk gaslek.
41:00
Verlopen
Nadat een wandelaar van een steile klif is gevallen, zetten Bode en Jake hun meningsverschillen opzij voor een riskante reddingsactie. Sharon heeft verschrikkelijk nieuws voor Bode.
40:26
Verlopen
Een paard in paniek weigert een brandende schuur te verlaten, wat het werk van de brandweerlieden bemoeilijkt. Vinces broer Luke brengt een onverwacht bezoek aan de stad.
41:07
Verlopen
De bemanning werkt mee aan een zoek- en reddingsmissie, nadat een gebouw is ingestort. Sharon moet een hartverscheurende beslissing nemen.
37:38
Verlopen
Als de bemanning uitrukt vanwege een oproep in een afgelegen bos, opent een verschoppeling het vuur op ze om zijn illegale wietplantage te beschermen.
Archief