Goedemorgen Nederland

Laatste aflevering
17:29
Goedemorgen Nederland

Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en de Nederlandse identiteit. Met actuele reportages, verslaggevers in het land en drie gasten.

Goedemorgen Nederland gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 8
16:35
Te gast zijn politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther, trendwatcher Farid Tabarki en schrijver Roos Schlikker.
17:30
Te gast zijn Tweede Kamerlid D66 Hanneke van der Werf, directeur politieke zaken HCSS Han ten Broeke en ambassadeur Stichting Lezen en Schrijven Anita Witzier. Met hen hebben we het over het intrekken van het Nederlanderschap van voormalige jihadisten, de benoeming van Mark Rutte tot NAVO-topman en over het twintigjarige b...
16:35
Te gast zijn VVD-Tweede Kamerlid Claire Martens, luitenant-generaal Elanor Boekholt-O'Sullivan en duikexpert Pim van der Horst. Met hen hebben we het over de veiligheid van onze studenten, over meer oefenruimte voor Defensie en over precies een jaar na ongeluk Titan.
16:27
Te gast zijn VVD-Tweede Kamerlid Claire Martens, luitenant-generaal Elanor Boekholt-O'Sullivan en duikexpert Pim van der Horst. Met hen hebben we het over de veiligheid van onze studenten, over meer oefenruimte voor Defensie en over precies een jaar na ongeluk Titan.
16:46
Te gast zijn burgemeester van Heerlen Roel Wever, sportjournalist Barbara Barend en journalist en podcastmaker van Het Misdaadbureau Sandra van den Heuvel. Met hen hebben we het over de wietproef die vandaag start, over de eerste EK-wedstrijd van Nederland en over de podcast De Diamantroof.
16:54
Te gast zijn politiek commentator AD Hans van Soest, hoofd communicatie TUI Petra Kok en sportpresentator Toine van Peperstraten. Met hen hebben we het over de kandidaat-bewindslieden, wat het slechte weer doet met het boeken van vakanties en over het Nederlands elftal op het EK in Duitsland dat vandaag van start gaat.
17:05
Te gast zijn burgemeester Vijfheerenlanden Sjors Fröhlich, Verenigd Koninkrijk-kenner Yoeri Albrecht en acteur Beau Schneider. Met hen hebben we het over de explosies die ons land teisteren, de dramatische verkiezingscampagne van Rishi Sunak en hoe dementie levens verandert.
17:42
Te gast zijn onderwijswethouder van Amsterdam Marjolein Moorman, parlementair verslaggever van Elsevier Weekblad Carla Joosten en strafrechtadvocaat Jillis Roelse. Met hen hebben we het over de eindexamenuitslag, het laatste formatienieuws en de zedenzaak van Ali B.
16:25
Te gast zijn politiek journalist van EW Magazine Victor Pak, schrijver Splinter Chabot en koningshuisdeskundige Justine Marcella. Met hen hebben we het over de verdeling van de ministerposten, de overhandiging boekenpetitie aan de Tweede Kamer en het werkbezoek van het koningspaar aan de VS.
14:16
Te gast zijn directeur politieke zaken van HCSS Han ten Broeke, VVD-Tweede Kamerlid Ulysse Ellian en hoofdredacteur Nieuwe Oogst Esther de Snoo. Met hen hebben we het over de Europese verkiezingsuitslag en over de rechtszaak tegen Bolle Jos.
17:18
Te gast zijn politiek verslaggever WNL Tessa van Viegen, politiek commentator De Telegraaf Wouter de Winther en diplomatiedeskundige Robert van de Roer. Met hen hebben we het over de voorlopige uitslagen van de Europese verkiezingen en een verschuivend machtsblok in Europa.
17:00
Te gast zijn demissionair minister van Binnenlandse Zaken Hugo de Jonge, EU-correspondent Telegraaf Alexander Bakker en campagnestrateeg Annemarie Litjens. Met hen hebben we het over de Europese verkiezingen.
16:51
Te gast zijn partijleider D66 Rob Jetten, lijsttrekker D66 Europa Gerben-Jan Gerbrandy en generaal buiten dienst Mart de Kruif. Met hen hebben we het over de Europese verkiezingen, over de Europese defensie en over de impact van D-Day op onze militaire kennis.
16:58
Te gast zijn fractievoorzitter Tweede Kamer VVD Dilan Yesilgöz, lijsttrekker VVD Europa Malik Azmani en hoofdeconoom ING Marieke Blom. Met hen hebben we het over de Europese verkiezingen, migratie en kwartaalcijfers arbeidsmarkt en verantwoordingsdag.
17:48
Te gast zijn fractievoorzitter Tweede Kamer GroenLinks-PvdA Frans Timmermans, lijsttrekker GroenLinks-PvdA Europa Bas Eickhout en psychiater Esther van Fenema. Met hen hebben we het over over de Europese verkiezingen, Europees klimaatbeleid en de week van de mentale gezondheid.
17:10
Te gast zijn Europa-expert Mendeltje van Keulen, campagnestrateeg Frits Huffnagel en desinformatie-expert TILT Gwenda Nielen. Met hen hebben we het over de Europese verkiezingen en over desinformatie in aanloop naar die verkiezingen.
16:02
Te gast zijn lijsttrekker NSC Europa Dirk Gotink, Tweede Kamerlid NSC Nicolien van Vroonhoven en journalist Defensie bij De Telegraaf Silvan Schoonhoven. Met hen hebben we het over goed bestuur in Europa, over de Europese verkiezingen en over de storm rondom de nieuwe Nederlandse onderzeeboten.
17:22
Te gast zijn fractievoorzitter Tweede Kamer CDA Henri Bontenbal, EU-lijsttrekker CDA Tom Berendsen en politiek commentator AD Hans van Soest. Met hen hebben we het over de Europese verkiezingen en maatschappelijke dienstplicht, over het belang van industrie in Europa en over de nieuwe premier Dick Schoof.
17:16
Te gast zijn BBB-Kamerlid Mona Keijzer, Europees BBB-lijsttrekker Sander Smit en Amerikakenner Willem Post. Met hen hebben we het over de Europese Verkiezingen, de Europese regeldruk voor boeren en het einde van de zwijggeldzaak Trump vs Stormy Daniels.
Archief