Goedemorgen Nederland

Laatste aflevering
16:44
Goedemorgen Nederland

Te gast zijn politiek commentator AD Hans van Soest, hoofd communicatie TUI Petra Kok en sportpresentator Toine van Peperstraten. Met hen hebben we het over de kandidaat-bewindslieden, wat het slechte weer doet met het boeken van vakanties en over het Nederlands elftal op het EK...

Goedemorgen Nederland gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 8
17:31
Te gast zijn burgemeester Vijfheerenlanden Sjors Fröhlich, Verenigd Koninkrijk-kenner Yoeri Albrecht en acteur Beau Schneider. Met hen hebben we het over de explosies die ons land teisteren, de dramatische verkiezingscampagne van Rishi Sunak en hoe dementie levens verandert.
17:17
Te gast zijn onderwijswethouder van Amsterdam Marjolein Moorman, parlementair verslaggever van Elsevier Weekblad Carla Joosten en strafrechtadvocaat Jillis Roelse. Met hen hebben we het over de eindexamenuitslag, het laatste formatienieuws en de zedenzaak van Ali B.
16:25
Te gast zijn politiek journalist van EW Magazine Victor Pak, schrijver Splinter Chabot en koningshuisdeskundige Justine Marcella. Met hen hebben we het over de verdeling van de ministerposten, de overhandiging boekenpetitie aan de Tweede Kamer en het werkbezoek van het koningspaar aan de VS.
14:16
Te gast zijn directeur politieke zaken van HCSS Han ten Broeke, VVD-Tweede Kamerlid Ulysse Ellian en hoofdredacteur Nieuwe Oogst Esther de Snoo. Met hen hebben we het over de Europese verkiezingsuitslag en over de rechtszaak tegen Bolle Jos.
17:18
Te gast zijn politiek verslaggever WNL Tessa van Viegen, politiek commentator De Telegraaf Wouter de Winther en diplomatiedeskundige Robert van de Roer. Met hen hebben we het over de voorlopige uitslagen van de Europese verkiezingen en een verschuivend machtsblok in Europa.
17:00
Te gast zijn demissionair minister van Binnenlandse Zaken Hugo de Jonge, EU-correspondent Telegraaf Alexander Bakker en campagnestrateeg Annemarie Litjens. Met hen hebben we het over de Europese verkiezingen.
16:51
Te gast zijn partijleider D66 Rob Jetten, lijsttrekker D66 Europa Gerben-Jan Gerbrandy en generaal buiten dienst Mart de Kruif. Met hen hebben we het over de Europese verkiezingen, over de Europese defensie en over de impact van D-Day op onze militaire kennis.
16:58
Te gast zijn fractievoorzitter Tweede Kamer VVD Dilan Yesilgöz, lijsttrekker VVD Europa Malik Azmani en hoofdeconoom ING Marieke Blom. Met hen hebben we het over de Europese verkiezingen, migratie en kwartaalcijfers arbeidsmarkt en verantwoordingsdag.
17:48
Te gast zijn fractievoorzitter Tweede Kamer GroenLinks-PvdA Frans Timmermans, lijsttrekker GroenLinks-PvdA Europa Bas Eickhout en psychiater Esther van Fenema. Met hen hebben we het over over de Europese verkiezingen, Europees klimaatbeleid en de week van de mentale gezondheid.
17:10
Te gast zijn Europa-expert Mendeltje van Keulen, campagnestrateeg Frits Huffnagel en desinformatie-expert TILT Gwenda Nielen. Met hen hebben we het over de Europese verkiezingen en over desinformatie in aanloop naar die verkiezingen.
16:02
Te gast zijn lijsttrekker NSC Europa Dirk Gotink, Tweede Kamerlid NSC Nicolien van Vroonhoven en journalist Defensie bij De Telegraaf Silvan Schoonhoven. Met hen hebben we het over goed bestuur in Europa, over de Europese verkiezingen en over de storm rondom de nieuwe Nederlandse onderzeeboten.
17:22
Te gast zijn fractievoorzitter Tweede Kamer CDA Henri Bontenbal, EU-lijsttrekker CDA Tom Berendsen en politiek commentator AD Hans van Soest. Met hen hebben we het over de Europese verkiezingen en maatschappelijke dienstplicht, over het belang van industrie in Europa en over de nieuwe premier Dick Schoof.
17:16
Te gast zijn BBB-Kamerlid Mona Keijzer, Europees BBB-lijsttrekker Sander Smit en Amerikakenner Willem Post. Met hen hebben we het over de Europese Verkiezingen, de Europese regeldruk voor boeren en het einde van de zwijggeldzaak Trump vs Stormy Daniels.
16:55
Te gast zijn partijleider Volt Laurens Dassen, partijleider SGP Chris Stoffer en partijleider Partij voor de Dieren Esther Ouwehand. Met hen hebben we het over de speerpunten van Volt deze Europese verkiezingen, over de staat van de Nederlandse defensie en over de hervorming van de Europese voedselproductie.
16:43
Te gast zijn strafrechtadvocaat Willem Jan Ausma, politiek verslaggever Financieel Dagblad Martine Wolzak en architect Robert Winkel. Met hen hebben we het over de straffen die relschoppers tijdens studentenprotesten op de UvA kunnen verwachten, over het hoofdlijnenakkoorddebat, het overleg premierskandidaat en over het ge...
17:15
Te gast zijn jurylid Pim Fortuyn-prijs Esther van Fenema, kinderboekenschrijver Kevin Hassing en politiek journalist van EW Magazine Victor Pak. Met hen hebben we het over de genomineerden voor de Pim Fortuyn-prijs, over de finale van de Nationale Voorleeswedstrijd en over het Tweede Kamerdebat over het hoofdlijnenakkoord.
17:18
Te gast zijn korpschef Nationale Politie Janny Knol, voorzitter Nederlandse politiebond Nine Kooiman, directeur Politieke Zaken HCSS Han ten Broeke en campagnestrateeg Henri Kruithof. Met hen hebben we het over het hoofdlijnenakkoord, over het arrestatiebevel Internationaal Strafhof tegen Netanyahu en Hamas-kopstukken en o...
17:19
Te gast zijn politiek journalist van EW Magazine Victor Pak, oud-informateur Uri Rosenthal en sportjournalist Toine van Peperstraten. We hebben het over het laatste formatienieuws, de eerste formatiedagen na het akkoord en de toekomst van Vitesse.
10:55
Te gast zijn directeur Politieke Zaken HCSS Han ten Broeke, politiek verslaggever van WNL Tessa van Viegen en voorzitter MKB Nederland Jacco Vonhof.
Archief