Goedemorgen Nederland

Seizoen 2022
17:08

Seizoen 2022, Aflevering 93

3,0 2 x
Te gast zijn hoofdeconoom ING Marieke Blom, sportpresentator Toine van Peperstraten en ondernemer Rahma El Mouden. Met hen hebben we het over de economische gevolgen van de problemen op Schiphol, over de Conference League-finale AS Roma - Feynoord en over de enorme personeelstekorten.
17:17

Seizoen 2022, Aflevering 92

4,0 1 x
Te gast zijn oud-commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif, journalist FD Jean Dohmen en fractievoorzitter VVD Enschede Malkis Jajan. Met hen hebben we het over de oorlog in Oekraïne, over het World Economic Forum in Davos en over de overvolle asielopvang.
16:42

Seizoen 2022, Aflevering 91

4,0 2 x
Te gast zijn Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp, voorzitter van de MBO-Raad Adnan Tekin en president van de Nederlandsche Bank Klaas Knot. Met hen hebben we het over de honderd jonge wetenschappers die naar Den Haag komen om de jaarverslagen van het kabinet kritisch te bekijken, over veranderingen in het voorgezet onderw...
17:15

Seizoen 2022, Aflevering 89

3,0 4 x
Te gast: projectleider cold cases landelijk team opsporingscommunicatie Daan Annegarn, politiek journalist bij BNR Sophie van Leeuwen en akkerbouwer Bertie Steur. Met hen hebben we het over de WNL-documentaire Spreek Nu, de Verantwoordingsdag in de Tweede Kamer en de droogte in Nederland.
16:52

Seizoen 2022, Aflevering 88

4,0 1 x
Te gast zijn documentairemaker Haroon Ali en parlementair verslaggever van Omroep WNL Marieke Smits en minister van langdurige zorg Conny Helder. Met hen hebben we het over de acceptatie van lhbti'ers onder andere binnen de moslimgemeenschap, over verantwoordingsdag in de Tweede Kamer en over de toekomst van de ouderenzorg.
17:21

Seizoen 2022, Aflevering 87

4,0 1 x
Te gast zijn diplomatiedeskundige Robert van de Roer, politieagent Amsterdam Lieke Hester en staatssecretaris Maarten van Ooijen. Met hen hebben we het over het lidmaatschap van Zweden en Finland bij de NAVO, over het politiewerk op de Wallen en over de drastische hervormingen in de jeugdzorg.
17:16

Seizoen 2022, Aflevering 85

3,0 3 x
Te gast zijn econoom Edin Mujagic, waarnemend hoofdofficier van het Landelijk Parket Janneke de Smet en songfestivalkenner Maurice Wijnen. Met hen hebben we het over het aantrekken van arbeidsmigranten om de arbeidskrapte op te lossen, over de druk op het Openbaar Ministerie door de toegenomen zware criminaliteit en over d...
17:24

Seizoen 2022, Aflevering 84

4,0 3 x
Te gast: publicist NRC Aylin Bilic, minister van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap Robbert Dijkgraaf en diplomatiedeskundige Robert van de Roer. Met hen hebben we het over het debat over de toeslagenaffaire, over de Nederlandse Hogeronderwijspremie 2022 en over de toespraak van Rutte aan het Oekraïense parlement.
17:08

Seizoen 2022, Aflevering 83

3,0 4 x
Te gast zijn Tweede Kamerlid VVD Ingrid Michon, theaterproducent Albert Verlinde en politiek commentator De Telegraaf Wouter de Winther. Met hen hebben we het over het tekort aan beveiligers, over het Eurovisiesongfestival en over de nieuwe bestuurscultuur van kabinet-Rutte IV.
17:08

Seizoen 2022, Aflevering 81

4,0 4 x
Te gast zijn directeur politieke zaken HCSS Han ten Broeke, desinformatie-expert Tilt Gwenda Nielen en defensie-expert HCSS Peter Wijninga. Met hen hebben wij het over 'De dag van de Overwinning', over Rusland als propagandamachine en over de overwinningstoespraak van Poetin.
Archief