Goedemorgen Nederland

Laatste aflevering
17:35
Goedemorgen Nederland

Seizoen 8, Aflevering 37

1 x

Te gast zijn voorzitter Energie-Nederland Cora van Nieuwenhuizen, Tweede Kamerlid VVD Ulysse Ellian en Amerikakenner Jan-Kees Emmer. Met hen hebben we het over de overgang naar waterstof, over de uitspraak in het Marengo-proces en over de beschuldigingen aan het adres van Hunter...

Seizoen 8
18:15

Seizoen 8, Aflevering 36

2 x
Te gast zijn schrijver Margje Woodrow, politiek journalist Elsevier Weekblad Victor Pak en rechtsgeleerde Afshin Ellian. Met hen hebben we het over hoe Woodrow jongeren enthousiasmeert om meer te gaan lezen, over de formatie en over de Hongaarse premier Orban, in wiens land vandaag wordt gestemd over toetreding van Zweden ...
17:59

Seizoen 8, Aflevering 35

2 x
Te gast zijn generaal Han Bouwmeester, diplomatiedeskundige Robert van de Roer en oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen. Met hen hebben we het over twee jaar oorlog in Oekraïne.
17:13

Seizoen 8, Aflevering 34

1 x
Te gast zijn voorzitter Nederlandse Politiebond Nine Kooiman, FD-journalist Jean Dohmen en documentairemaker Roos Gerritsen. Met hen hebben we het over de opnieuw aangekondigde bezetting van de A10 in Amsterdam door XR, de huizenprijzen en de nieuwe documentaire De Gijzeling in de Apple Store.
17:01

Seizoen 8, Aflevering 33

2 x
Te gast zijn CEO Havenbedrijf Rotterdam Boudewijn Siemons, hoofdeconoom Rabobank Ester Barendregt en historicus en publicist Joost Rosendaal. Met hen hebben we het over zorgen om het vestigingsklimaat, over de impact van klimaatverandering voor woningbezitters en over de Nijmeegse oorlogsgeschiedenis.
17:15

Seizoen 8, Aflevering 32

1 x
Te gast zijn strafrechtadvocaat Geert-Jan Knoops, verslaggever Asiel en Migratie De Telegraaf Emile Kossen en bestuurslid Johan Ferrier Fonds Dave Ensberg-Kleijkers. Met hen hebben we het over internetactivist Julian Assange, over de drukte in het aanmeldcentrum Ter Apel en over oud-president Desi Bouterse die al twee maan...
17:05

Seizoen 8, Aflevering 31

1 x
Te gast zijn adviseur Bestrijding Mensenhandel Gert-Jan Segers, brigadegeneraal buiten dienst Jeff Mac Mootry en columnist De Telegraaf Annemarie van Gaal. Met hen hebben we het over de strijd tegen mensenhandel, over de NAVO-oefening Steadfast Defender en over de verhoogde gemeentebelastingen.
16:28

Seizoen 8, Aflevering 30

2 x
Te gast zijn oud-informateur Uri Rosenthal, brigadegeneraal Han Bouwmeester en hoofdredacteur Libelle Hilmar Mulder. Met hen gaan we het hebben over de eerste formatiedagen van Kim Putters, over de veiligheidsconferentie in München en over ruim 70 jaar huishoudbeurs.
16:52

Seizoen 8, Aflevering 29

2 x
Te gast: directeur Stichting Voor Werkende Ouders Marjet Winsemius, conservator van het Rijksmuseum Friso Lammertse en politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winter.
17:34

Seizoen 8, Aflevering 28

1 x
Te gast: politiek verslaggever WNL Tessa van Viegen, strafrechtadvocaat Willem Jan Ausma en voorzitter MKB Nederland Jacco Vonhof.
17:20

Seizoen 8, Aflevering 27

1 x
Te gast: Tweede Kamerlid VVD Ruben Brekelmans, politiek journalist EW Magazine Victor Pak en gedragsbioloog Patrick van Veen.
17:09

Seizoen 8, Aflevering 26

2 x
Te gast: directeur politieke zaken HCSS Han ten Broeke, politiek commentator Algemeen Dagblad Hans van Soest en directeur CIDI Naomi Mestrum.
17:29

Seizoen 8, Aflevering 25

2 x
Te gast: Ruslanddeskundige Helga Salemon, zanger en presentator Lex Uiting en politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther.
17:18

Seizoen 8, Aflevering 24

5 x
Te gast: parlementair journalist EW magazine Eric Vrijsen, Eerste Kamerlid D66 Boris Dittrich en financieel journalist Janneke Willemse.
16:51

Seizoen 8, Aflevering 23

1 x
Te gast: fractievoorzitter ChristenUnie Mirjam Bikker, politiek commentator De Telegraaf Wouter de Winther en bestuurslid Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt Gerben Boom.
17:01

Seizoen 8, Aflevering 22

1 x
Te gast: koningshuisdeskundige Justine Marcella, politiek commentator Algemeen Dagblad Hans van Soest en hoogleraar humanitaire hulp en wederopbouw Thea Hilhorst.
17:44

Seizoen 8, Aflevering 21

1 x
Te gast: Tweede Kamerlid CDA Derk Boswijk, hoofdredacteur Nieuwe Oogst Esther de Snoo en hoogleraar Nederlandse Defensie Academie Martijn Kitzen.
17:11

Seizoen 8, Aflevering 20

2 x
Te gast: politiek verslaggever van WNL Tessa van Viegen, Amerikadeskundige Willem Post en tech-expert Ben van der Burg.
16:38

Seizoen 8, Aflevering 19

3 x
Te gast: burgemeester van Kampen Sander de Rouwe, diplomatiedeskundige Robert van de Roer en columnist Roos Schlikker.
18:12

Seizoen 8, Aflevering 18

4 x
Te gast: Tweede Kamerlid D66 Jan Paternotte, historicus en schrijver Arendo Joustra en correspondent Verenigd Koninkrijk Lia van Bekhoven.
Archief