Gouden Televizier-Ring Gala

Gouden Televizier-Ring Gala gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
1:18:16
Gouden Televizier-Ring Gala

Live uitzending vanuit Carré van hét televisiegala van het jaar, waar de kijker de jury vormt. Welke tv en online persoonlijkheden vallen in de prijzen en welk programma wint de 58e Gouden Televizier-Ring?

Seizoen 18
20:57
Liveverslag vanaf de rode loper van het 58e Gouden Televizier-Ring Gala, waar heel bekend Nederland op z'n allermooist samenkomt.
Seizoen 17
1:19:34
Live-uitzending vanuit Carré van hét televisiegala van het jaar, waar de kijker de jury vormt. Het beste televisieprogramma wordt live gekozen en wint de enige echte Gouden Televizier-Ring.
Seizoen 16
1:20:41
Live-uitzending vanuit Carré van hét televisiegala van het jaar, waar de kijker de jury vormt. Het beste televisieprogramma wordt live gekozen en wint de enige echte Gouden Televizier-Ring.
20:07
Live voorbeschouwing op het Gouden Televizier-Ring Gala, vanuit Carré waar heel bekend Nederland op z'n allermooist samenkomt. Wie wint vanavond de Gouden Televizier-Ring voor het beste tv-programma?
Seizoen 15
1:18:49
Uitreiking van de 55e Gouden Televizier-Ring en de Televizier-Sterren.
15:30
Seizoen 15, Aflevering 1 - Rode Lopershow Gouden Televizier-Ring Gala 2020 van Gouden Televizier-Ring Gala is uitgezonden op donderdag 8 oktober 2020 om 20:35 uur en was te zien op NPO 1.
34:00
Live-uitzending van hét televisiegala van het jaar, waar de kijker de jury vormt. Het beste televisieprogramma wordt live gekozen en wint de enige echte Gouden Televizier-Ring.
30:00
Liveverslag vanaf de rode loper van het 54ste Gouden Televizier-Ring Gala, waar heel bekend Nederland op z'n allermooist samenkomt. Wie wint vanavond de Gouden Televizier-Ring?
1:41:00
Het 53ste Gouden Televizier-Ring Gala. Tijdens de liveshow vanuit AFAS Live in Amsterdam worden de belangrijkste televisieprijzen van Nederland uitgereikt. Het 53ste Gouden Televizier-Ring Gala. Tijdens de liveshow vanuit AFAS Live in Amsterdam worden de belangrijkste televisieprijzen van Nederland uitgereikt. Dé avond waa...
31:00
Liveverslag vanaf de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala 2018, waar heel bekend Nederland op z'n allermooist samenkomt, om te horen wie de felbegeerde publieksprijs gaat winnen. Liveverslag vanaf de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala 2018, waar heel bekend Nederland op z'n allermooist samenkomt, om t...
1:48:00
Live uitzending van de 52e editie van hét televisiegala van het jaar. Welke televisiepersoonlijkheden vallen in de prijzen? Live uitzending van de 52ste editie van hét televisiegala van het jaar. Welke televisiepersoonlijkheden vallen in de prijzen? En welk programma is het meest populair en wint de felbegeerde Gouden Tele...
13:00
Liveverslag vanaf de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala 2017. Liveverslag vanaf de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala 2017, waar heel bekend Nederland op z'n allermooist samenkomt, om te horen wie de felbegeerde publieksprijs gaat winnen.
Archief