Hart Van Nederland

Laatste aflevering
20:53
Hart Van Nederland

Seizoen 2024, Aflevering 196 van Hart Van Nederland is toegevoegd op zondag 14 juli 2024. Hart Van Nederland is een actualiteiten programma bij SBS 6. Hart Van Nederland is een dagelijkse nieuws- en actualiteitenprogramma waarin het grote en kleine nieuws van eigen bodem besprok...

Hart Van Nederland gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2024
18:56
Seizoen 2024, Aflevering 195 van Hart Van Nederland is toegevoegd op zaterdag 13 juli 2024. Hart Van Nederland is een actualiteiten programma bij SBS 6. Hart Van Nederland is een dagelijkse nieuws- en actualiteitenprogramma waarin het grote en kleine nieuws van eigen bodem besproken wordt.
22:24
Er is bijna geen huurwoning meer te krijgen omdat de nieuwe huurwet averechts werkt. En moet er een maximumleeftijd komen voor politici, nu de Amerikaanse president Joe Biden de ene valpartij na de andere verspreking maakt?
12:22
De uitspraak tegen Ali B. De gevallen rapper moet twee jaar de cel in voor verkrachting en een poging daartoe. En hevige regenval zorgt voor veel problemen in Limburg.
21:41
De kritiek is weer losgebarsten op de beslissingen door de VAR bij het EK voetbal. Deze keer vanwege de in veel ogen onterechte penalty die Engeland kreeg tegen Nederland. En de kater bij de supporters van Oranje is groot.
12:14
De deceptie bij het Oranjelegioen na de uitschakeling door Engeland in de halve finale van het Europees Kampioenschap voetbal. En een groep VVD'ers is een petitie gestart tegen de samenwerking met de PVV.
22:34
Een tiener opgepakt voor de bizarre mishandeling van een bejaarde man. Gaat de strengste minister van Asiel en Migratie het probleem van Ter Apel oplossen? Ze kwam voor het eerst zelf kijken. En, we kijken live mee met de 100-duizend Oranjefans in Dortmund en in de vele Oranjestraten. Weet het Nederlands elftal de finale v...
1:22:44
Een historische dag in Dortmund, meer dan 100-duizend Oranjefans trekken in een lange stoet door de stad. Lukt het het Nederlands elftal om de finale van het EK voetbal te bereiken?
22:50
Zware onweersbuien trekken over ons land en dan zal je maar op de camping staan. Medewerkers van een verpleeghuis krijgen niet meer betaald omdat hun werkgever bijna failliet is. Maar stoppen met werken is geen optie. En hopeloze vertraging voor het Nederlands Elftal. Ze hadden beter de beroemde Oranjebus kunnen nemen.
13:14
Ramen dicht en scheerlijnen vast; de eerste zware buien met bliksem, hagel en wind trekken over ons land. Opnieuw een explosie bij een Syrische supermarkt in Den Bosch, deze keer met flinke schade. En Dortmund maakt zich op voor een Oranje invasie. De binnenstad en de camping stromen vol.
22:44
Familie looft tipgeld uit om daders te vinden die man van fiets trekken en hem bewusteloos achterlaten. Explosie in Syrische supermarkt was volgens eigenaar gerichte actie na feest vieren met Oranje. En bewoners van schimmelwoningen pikken het niet langer en laten een rapport maken met alarmerende conclusies.
10:37
Geschokte reacties: de woning van een Rotterdamse DENK-wethouder is vermoedelijk in brand gestoken. Grote verkeersdrukte op de wegen en in de trein naar Dortmund de komende dagen. En we zijn dol op vakantie in eigen land, maar wat zijn de beste plekjes?
19:09
We genieten na van de overwinning op Turkije en woensdag kleurt Duitsland weer massaal oranje, nog veel meer Nederlanders willen het feestje daar niet missen. De wolf is het gesprek van de dag op de Utrechtse heuvelrug nu dit weekend een hondje vermoedelijk ten prooi is gevallen aan het beest. En de grootste kermisfan ziet...
19:35
De eerste zomerstorm is een feit en zorgt voor flinke schade. Vooral veel bomen waaien om. Een jonge moeder komt onder verdachte omstandigheden om het leven, terwijl ze thuis is met haar kindje. De populaire boekenserie De Kameleon bestaat 75 jaar, we zochten Hielke en Sietze op. En natuurlijk volgen we Oranje. Niet alleen...
20:52
Dakloos en met je kinderen op straat terecht komen, het overkomt steeds meer gezinnen. Hoe krijgen we meer pit in ons Oranjelegioen, buiten het stadion is het altijd feest maar zijn we luidruchtig genoeg in het stadion? Een kijkje in de wapenkamer van de Marechaussee, daar liggen in beslag genomen wapens die je daar niet m...
11:56
De Oranjespelers zijn weer terug in Berlijn, ze kwamen daar zojuist met de trein aan. Als het aan Justitie ligt gaat Marktplaats- oppasser Julian F. de cel in voor het misbruiken van oppaskinderen. En de caravan mag van stal. In het zuiden van het land is de zomervakantie al begonnen!
22:42
De uitspraak in de zaak van het zelfdodingsmiddel X. En hoe doet minister-president Dick Schoof het tijdens zijn eerste echte optreden voor de Tweede Kamer?
12:13
De vuurdoop van de nieuwe minister-president Dick Schoof. Hij wordt niet alleen aangevallen door de oppositie, maar ook door PVV-leider Geert Wilders. En we blikken met twee spelers van Oranje vooruit op de kwartfinale tegen Turkije.
22:07
Seizoen 2024, Aflevering 185 van Hart Van Nederland is toegevoegd op woensdag 3 juli 2024. Hart Van Nederland is een actualiteiten programma bij SBS 6. Hart Van Nederland is een dagelijkse nieuws- en actualiteitenprogramma waarin het grote en kleine nieuws van eigen bodem besproken wordt.
12:22
Lege fietsrekken vanochtend bij basisscholen in Rotterdam, ze bleven dicht vanwege de dreiging van een gewelddadige demonstratie. Kunnen kinderen er morgen weer naar school? Na de overwinning op Roemenië installeren de Oranjefans zich weer op de camping in Berlijn, is er vertrouwen in de wedstrijd zaterdag tegen Turkije? E...
Archief