Hart Van Nederland

Laatste aflevering
22:43
Hart Van Nederland

Seizoen 2024, Aflevering 152 van Hart Van Nederland is toegevoegd op vrijdag 31 mei 2024. Hart Van Nederland is een actualiteiten programma bij SBS 6. Hart Van Nederland is een dagelijkse nieuws- en actualiteitenprogramma waarin het grote en kleine nieuws van eigen bodem bespro...

Hart Van Nederland gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2024
12:13
In de Vitesse-snackbar van Arnhem wordt getreurd, hun geel-zwarte trots degradeert uit de Eredivisie. Lia laat zich niet zomaar oplichten, ze lokt de nep-bankmedewerker zo in de armen van de politie. En, Amerikanen vinden onze tulpenvelden helemaal amazing!
22:10
Hoe krijg je jongeren naar de stembus voor de Europese verkiezingen? In Groningen hebben ze er iets op gevonden. En supporters van het succesvolle Go Ahead Eagles mogen een graspol meenemen van het veld in het stadion.
12:12
De voorgeleiding van de pleegouders van het zwaar mishandelde meisje uit Vlaardingen. Het meisje van 10 verkeert nog steeds in levensgevaar. En in Rotterdam moeten 1100 mensen hun huis uit omdat er een bom uit de Tweede Wereldoorlog is gevonden.
22:42
Een doorbraak in de geruchtmakende juwelenroof op de TEFAF-beurs in Maastricht in 2022. En bondscoach Ronald Koeman maakt zijn definitieve selectie bekend voor het EK voetbal volgende maand in Duitsland.
11:57
Wat vindt demissionair minister-president Mark Rutte van zijn opvolger, kandidaat-premier Dick Schoof? En bondscoach Ronald Koeman maakt zijn definitieve selectie bekend voor het EK voetbal volgende maand in Duitsland.
22:08
Een buurt in Vlaardingen is in shock nadat hun buurmeisje van tien ernstig blijkt te zijn mishandeld door haar pleegouders. Buurtgenoten vertellen over hoe ze het meisje al vermagerd en uitgehongerd zagen ronddolen in de buurt. En het laatste nieuws over onze nieuwe mogelijke premier Dick Schoof. Uit onderzoek van Hart van...
11:46
Het laatste nieuws over de presentatie van mogelijk de nieuwe premier Dick Schoof. Wie kent hem eigenlijk, wat weten we over hem en uit welke hoge hoed is hij door de onderhandelende partijen getoverd? Verder zijn we bij een pluimveehouder die zijn geluk niet op kan nu er eindelijk een werkend vaccin is gevonden tegen de v...
22:07
De politie onderzoekt een zedenmisdrijf in Zwolle. Het zou gaan om een meisje van zeven jaar. Een zaak met een luchtje eraan. In Ridderkerk doen buitenlandse vrachtwagenchauffeurs hun behoefte rond het bedrijfspand. En Staatsbosbeheer zet pony's in om duiden kaal te grazen. Maar volgens omwonenden is er geen rekening gehou...
10:52
24-jarige vrouw overlijdt in Groningen nadat de politie schiet tijdens een dreigende situatie. Hoe kon het dat de parkeergarage In Nieuwegein gedeeltelijk instortte. De schrik zit er bij de patienten goed in. Ze zijn met heel veel en richten een ravage aan in menig moestuin: naaktslakken.
33:35
In Deventer plaatst Go Ahead Eagles zich misschien voor het eerst sinds 1965 weer op eigen kracht voor Europees voetbal. En een van de Nederlandse gewonden van het balkondrama in Mallorca is zwaargewond geraakt aan zijn hoofd. De 28-jarige man moet minimaal twee keer geopereerd worden voordat hij naar huis kan.
17:31
Wat doet er meer pijn, de tandartsbehandeling zelf of de rekening achteraf? Weerman Dennis Wilt vertelt je wanneer die hoosbuien eindelijk wegtrekken. Ondertussen staan huizen, restaurants en akkers vol water, door fouten van het waterschap zeggen boeren. En, moet je remmen, gassen, sturen of juist niet als de snelweg onde...
21:26
Het laatste nieuws over het ingestortte dakterras op Mallorca. De glazen gedenkplaten van het herdenkingsbos staan er een jaar na de vernieling weer, tot opluchting van nabestaanden. En Nederlanders lopen op blote voeten op Bevrijd Je Voetendag.
10:41
Een dakterras op Mallorca stort in met als gevolg ook veel Nederlandse gewonden. Geert Wilders in een deepfake-video en tips over hoe je de mooiste mensenschuwe vogel van ons land kan fotograferen.
22:40
Foto's van de meest prachtige vakantiebestemmingen waar je meteen naar toe zou willen. Helaas, het is fake en gemaakt door AI. Reisorganisaties waarschuwen hiervoor. En we zullen er aan moeten wennen, er zijn steeds meer ratten in ons land en die gaan ook niet meer weg.
11:16
De rechtszaak tegen zeven verdachten van de pro-Palestijnse rellen op het terrein van de Universiteit van Amsterdam. En de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, de KNRM, viert haar tweehonderdjarig bestaan.
22:15
Stikstof is niet het enige probleem van bouwend Nederland. Ook bezwaarmakers tegen woningbouwprojecten zorgen voor heel veel gedoe. En er blijken zo vlak voor het EK nog gaatjes in de agenda van Ronald Koeman te zitten. Basisschoolkinderen in Vught kregen een training van de bondscoach!
12:35
Vanmiddag botsten de formerende partijen met de oppositie. Gaan we weer asielzoekers buiten zien slapen bij Ter Apel? Het lijkt er wel op. En huisartsen zijn klaar met patiënten die niet op komen dagen. Steeds vaker leggen ze boetes op.
22:46
Bekijk aflevering 142 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 21 mei, 22:41 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma
11:54
Honderden schademeldingen door de enorme regen en hagelbuien gisteren. En opnieuw pakken donkere wolken zich samen. De vrouw die oud-Minister Dekker mogelijk van z'n racefiets trok waardoor hij zwaargewond raakte stond vandaag voor de rechter. En op een paard zitten, zonder zadel en dan in galop met een lans in je hand, da...
Archief