Heel Holland Bakt Kids

Seizoen 2
31:55

Seizoen 2, Aflevering 4 - Camping

4,0 1 x
Juryleden Janny en Robèrt en presentator André proberen aan het HHB-thema 'camping' bij te dragen door een tent op te zetten. Ze blijken geen kampeerliefhebbers te zijn... Gelukkig gaat het de bakkertjes beter af om het thema vorm te geven. Als spektakelstuk maken alle bakduo's een deel van een camping en onze bakkertjes b...
33:09

Seizoen 2, Aflevering 3 - Bouwen

4,0 1 x
Het thema is bouwen. Tijdens de technische opdracht test de jury hoe netjes de bakkertjes werken. In de tweede opdracht maken de bakkers niet alleen twaalf koekjes, maar ook een koektrommel om de koekjes in te doen. Wie bakt de mooiste koektrommel en welke trommels blijven overeind staan? Welk bakduo moet helaas naar huis ...
34:13

Seizoen 2, Aflevering 2 - Snacks

4,0 4 x
De junioreditie van de enige afvalwedstrijd waar je van aankomt. Zes kinderen gaan met een bakmaatje de strijd aan in de HHB-tent.
Seizoen 1
32:12

Seizoen 1, Aflevering 2 - Spelletjes

4,0 4 x
Jonge bakkers gaan samen met hun vader of moeder het bakavontuur aan. De zes duo's bakken de sterren van de hemel.
32:25

Seizoen 1, Aflevering 1 - Dierendag

4,0 4 x
Het thema is Dierendag en dat is duidelijk te zien in de tent. De bakduo's decoreren dierendonuts en maken een beestachtig mooi spektakelstuk.
37:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Finale

4,0 5 x
Jonge bakkers gaan samen met hun vader of moeder het bakavontuur aan. De zes duo's bakken de sterren van de hemel.
31:55

Seizoen 1, Aflevering 4 - Halloween

4,0 4 x
De halve finale is nog spannender dan normaal. Het thema is namelijk Halloween. De overgebleven vier koppels moeten spookjes en pompoentjes opspuiten in slechts drie minuten én een heel griezelig spektakelstuk maken.
32:51

Seizoen 1, Aflevering 3 - Vakantie

4,0 1 x
Het thema is vakantie. De tent is dan ook gevuld met flamingo's en ananassen. De overgebleven koppels maken drie identieke cakepop-ijsjes en een vrolijke vakantietaart. Tussen het bakken door komt André langs met de ijskar.
Archief