Helden Van Hier: Op Interventie

Seizoen 2
42:36

Seizoen 2, Aflevering 4

4,0 6 x
Inspecteurs Dylan en André rukken uit voor een diefstal in een brillenwinkel. De eigenaar heeft een van de daders zelf gepakt en aangehouden. De politie start een klopjacht naar de andere twee daders.
39:46

Seizoen 2, Aflevering 3

4,0 2 x
Inspecteur Dylan is nog maar net gestart bij de politiezone Carma en rolt meteen van de ene oproep in de andere. Samen met collega Jan gaat hij langs in een Genkse hotelkamer die is vernield door een van de gasten.
47:32

Seizoen 2, Aflevering 2

4,5 8 x
De politie van de Limburgse zone Carma gaat van de ene interventie naar de andere. Plotselinge sneeuwval zorgt voor heel wat autopech op de baan en ook de agenten bevinden zich op glad ijs.
47:09

Seizoen 2, Aflevering 1

4,0 3 x
Inspecteurs Dimitri en Jeroen van het overlastteam gaan op patrouille in de wijken. Een beruchte dealer weet te ontsnappen na een negatieve controle, maar het interventieteam plant een inval om hem alsnog te pakken. En er komt een noodoproep binnen over een gewapende overval door twee gewapende mannen verkleed als personag...
39:45

Seizoen 2, Aflevering 8

3,0 2 x
Er komt een oproep binnen over een inbraak die op dat moment plaatsvindt. Inspecteurs Dominic en Oliver zijn snel ter plaatse. Via een klein raampje achteraan kruipen ze naar binnen. Kunnen ze de dader op heterdaad betrappen?
44:33

Seizoen 2, Aflevering 7

3,0 3 x
Geen enkele dag is dezelfde voor de interventiepolitie van de Limburgse zone CARMA. De camera's volgen in het spoor van politiecombi's tijdens spannende patrouilles en interventies.
44:47

Seizoen 2, Aflevering 6

4,0 2 x
Verschillende ploegen worden gemobiliseerd om een tiental migranten op te sporen die zijn gevlucht uit de laadbak van een vrachtwagen. Hoofdinspecteur Gaby neemt de leiding over deze complexe zoekactie.
44:36

Seizoen 2, Aflevering 5

3,0 3 x
Inspecteurs Dimi en Oliver gaan op patrouille tijdens hevige regen. Hun aandacht wordt getrokken door een roekeloze chauffeur, die een onverwachte manoeuvre doet. Ze zetten de achtervolging in en constateren dat de man veel te hard rijdt en bumperkleeft.
Archief