Het Blok Nieuw Zeeland

Het Blok Nieuw Zeeland gemist?

Seizoen 9

Seizoen 9, Aflevering 41

Verlopen 3,8 35 x
Nog een teamlid moet uit de race stappen en de invaller zorgt voor spanning. Gebrek aan communicatie levert problemen op voor sommige teams.

Seizoen 9, Aflevering 40

Verlopen 4,0 18 x
Door samenzweringen en bondgenootschappen hangt er een achterdochtige sfeer in de lucht. Tim en Arty nemen een beslissing, die meer dan alleen hun scores beïnvloedt.

Seizoen 9, Aflevering 39

Verlopen 3,0 9 x
Een team krijgt een enorm voordeel. Ondertussen is een ander team wanhopig op zoek naar allianties, wat leidt tot sabotage en gluiperige praktijken.

Seizoen 9, Aflevering 38

Verlopen 3,0 18 x
Block Stars voegt een extra uitdaging toe, een toch al stressvolle week. Nu het eind in zicht is, overwegen sommigen om vals te spelen.

Seizoen 9, Aflevering 37

Verlopen 3,0 9 x
Na een strenge beoordeling met drie diskwalificaties, zorgen de teams dat ze de rest van hun tijd in het blok niet dezelfde fouten maken.

Seizoen 9, Aflevering 36

Verlopen 4,0 3 x
De druk bouwt op tijdens een belangrijke kamerbeoordeling, aangezien sommige teams de regels naar eigen hand zetten met vervelende gevolgen.

Seizoen 9, Aflevering 35

Verlopen 3,0 8 x
De teams hebben problemen met geld en mankracht. Er gebeurt een hoop deze week, dus kunnen de teams het zich wel veroorloven om verstrikt te raken in geheimen en leugens?

Seizoen 9, Aflevering 34

Verlopen 3,0 4 x
Terwijl sommige teams van de gelegenheid gebruik maken om hun probleemruimtes op te knappen, put één team hun budget uit en loopt het risico dat hun klussers weglopen.

Seizoen 9, Aflevering 33

Verlopen 3,0 19 x
De teams moeten beslissen welke ruimte ze opnieuw doen, terwijl de uitdagingen blijven komen. Zowel Mark als Pete eisen dat de teams een tandje bijzetten.
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 9, Aflevering 1

Verwacht op
Vier nieuwe teams bevinden zich in Point Chev, waar ze de komende twaalf weken moderne gezinswoningen met drie slaapkamers gaan bouwen.
Archief