Het Blok Nieuw Zeeland

Het Blok Nieuw Zeeland gemist?

Seizoen 6

Seizoen 6, Aflevering 26

Verlopen 4,6 40 x
Het strategische plan van Ling en Zing en Stace en Yanita komt aan het licht, tot teleurstelling van Andy. De teams krijgen deze week de kans om een van hun kamers over te doen. Ze beoordelen elkaars woonkamers, maar nu de resultaten van Dinner Wars binnen zijn, tonen Andy en Nate en Julia en Alia geen genade.

Seizoen 6, Aflevering 25

Verlopen 3,0 5 x
Een stressvolle week komt ten einde, maar niet voordat Wolf straffen uitdeelt voor het overtreden van de regels. Shelley geeft advies dat sommigen inspireert, terwijl anderen voor moeilijke beslissingen staan. Na de beoordeling van de jury, komen ook de scores van de Dinner Wars binnen.

Seizoen 6, Aflevering 24

Verlopen 4,0 1 x
Stace en Yanita hebben nog niks gewonnen met hun kamers, dus halen ze alles uit de kast voor hun woonkamer. Ze organiseren het laatste etentje van de Dinner Wars en vertrouwen op hun geheime deal met Ling en Zing. Vanwege een medisch ongeval is Julia afwezig en zal haar zus Ali het werk alleen moeten oppakken.

Seizoen 6, Aflevering 23

Verlopen 3,0 1 x
De ochtend na Julia en Ali's etentje voelen de teams zich brak, maar gaan toch hard aan het werk in de woonkamers. Iedereen aast op de prijs van de Dinner Wars en Stace en Yanita bespreken hun geheime dealtje met Ling en Zing.

Seizoen 6, Aflevering 22

Verlopen 4,0 1 x
De teams gaan aan de slag voor het ontwerp van de woonkamer, maar de budgetten zijn krap. Shelley kondigt de start van Dinner Wars aan en tot slot scoren de teams elkaars keukens en eetkamers.

Seizoen 6, Aflevering 21

Verlopen 4,0 1 x
Ondanks het werk dat verricht is in de late uurtjes, is er nog een hoop te doen om de keukens en eetkamers vorm te geven. Julia en Ali lopen flink achter, maar de beoordeling staat al voor de deur.
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 9, Aflevering 8

Verwacht op
De uitdaging zet team oranje in een goede positie om hun winstreak voort te zetten. Een team krijgt misschien spijt van hun ambitieuze plannen.

Seizoen 9, Aflevering 7

Verwacht op
De teams racen niet alleen tegen de klok, maar ook tegen iets veel groters dat buiten hun controle ligt. Ze moeten zich allemaal aanpassen aan de nieuwe protocollen die zijn ingevoerd door de dreigende COVID 19-lockdown.

Seizoen 9, Aflevering 6

Verwacht op
De teams vestigen zich in hun huizen, elk met hun eigen voordelen. Sommige teams nemen te veel hooi op hun vork met hun ambitieuze plannen.

Seizoen 9, Aflevering 5

Verwacht op
De eerste kameronthulling verandert het spel, als de winnaars hun huis mogen kiezen. Hiermee worden voormalige allianties ontbonden en iedereen neemt het ontwerp voor de kinderslaapkamer erg serieus.
Archief