Het Blok Nieuw Zeeland

Laatste aflevering
50:00
Het Blok Nieuw Zeeland
Verlopen

Na twaalf weken hard werken hebben de teams vier buitengewone huizen gecreëerd en de grote finale en de veiling zijn aangebroken. Welk team gaat met de prijs van $ 100.000 naar huis?

Het Blok Nieuw Zeeland gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 10
49:07
Verlopen
Terwijl de teams na twaalf weken hun laatste hand aan de huizen leggen, ziet Ben een muis door het huis rennen. In zijn poging om de muis te vangen, maakt hij per ongeluk een gat in de muur. Na het laatste etentje samen en de laatste kameronthulling deelt Mark de felbegeerde prijs uit voor het beste huis.
50:24
Verlopen
Mark schakelt de vrienden en familie van de teams in om hun geliefden te helpen nu de eindstreep in zicht is. Ondertussen zijn de koppels nog steeds bezig met opdrachten van de jury.
50:08
Verlopen
De teams krijgen een reeks taken van de juryleden om in aanmerking te komen voor de Best House-prijs. Tijdens de teambeoordeling heeft een koppel een onaangename verrassing.
49:56
Verlopen
Het is vrijdag, wat betekent dat het de laatste dag is voor alle klussers van het blok. Er moet nog veel gedaan worden, dus de teams zetten alle zeilen bij in de regen en de modder. Stacy en Adam hebben Sam en Liam erbij gehaald, omdat ze de schuur nog moeten bouwen, de pergola in elkaar moeten zetten en de trappen moeten ...
50:04
Verlopen
Chloe heeft een slechte dag vanwege de spanning tussen team oranje en team blauw. Pete wacht op een video-onderzoek, zodat een mogelijke lekkage kan worden verholpen.
49:14
Verlopen
De teams gaan aan de slag met de buitenkant, aangezien het interieur officieel is voltooid. Terwijl de teams bezig zijn in hun achtertuin, prikt Adam op maandagochtend door een waterleiding. Het is druk op het blok, wanneer een kraan de spullen van de teams in de achtertuinen lost. Mark verzamelt alle teams voor een snelle...
49:28
Verlopen
Pete redt de dag door de dakbedekkingscrisis in huis 2 voor Chloe en Ben op te lossen, maar daar zitten wel kosten aan verbonden. Aan de takenlijst van Maree en James lijkt geen einde aan te komen. Hoewel de teams hun handen vol hebben aan het trappenhuis en het toilet, vervult Maree een droom van Quinn.
50:35
Verlopen
Terwijl de spanning in huis 1 toeneemt, heeft Ben van huis 2 het op zich genomen om de buitenmuur van huis 1 te schilderen, omdat de muur naar hun achtertuin gericht is. Huis 4 wordt beloond met een speciaal uitje. Wanneer de tijd bijna op is, ziet Pete meerdere spijkers die door de dakbedekking zijn geboord.
50:26
Verlopen
De teams beginnen aan het trappenhuis en de wc's. Allemaal voelen ze de druk nu het einde nadert. En dan blijkt een huis ook nog een oneerlijk voordeel te hebben.
50:45
Verlopen
Bovenop de hun andere werk, geeft Peter de teams nog meer klusjes. Hij heeft een speciale lijst, die de teams moeten afwerken om door de inspectie te komen. Daarnaast scoort een team strategisch, waardoor de spanningen hoog oplopen tussen de deelnemers.
49:56
Verlopen
Terwijl de teams een kamer naar keuze overdoen, nemen Chloe en Ben even de tijd om bij te komen. Later neemt Mark de leiding over nog een uitdaging die het spel kan veranderen.
50:14
Verlopen
De teams krijgen een kans hun fouten recht te zetten, nu ze een ruimte mogen overdoen. En zal er strategische gespeeld worden als ze elkaars kamers beoordelen?
50:42
Verlopen
Het is alle hens aan dek terwijl teams hun best doen om problemen op te lossen en catastrofes te voorkomen. Jason heeft een nachtmerrie in de keuken en een team probeert wanhopig hun reputatie te herstellen.
52:02
Verlopen
De keukens en eetkamers zijn een van de moeilijkste ruimtes van het blok. Het enorme formaat van deze kamers zet de teams onder druk. En er ontstaan problemen in huis 3, zal alles nog op tijd afkomen?
49:37
Verlopen
Het werk raakt in een stroomversnelling als Stacy een blokicoon rekruteert om haar te helpen terwijl Adam weg is. Met de keukens en eetkamers in het verschiet, hebben de teams weer een drukke week voor de boeg.
50:38
Verlopen
De teams haasten zich om de wasruimtes en garages af te krijgen voor de kamerbeoordeling. De scores van de jury leidt tot een strategische beslissing van Stacy en Adam.
50:18
Verlopen
Quinn en Ben gebruiken hun voordeel van $ 2.000 op een interessante manier. Ben, van huis 2, voelt de druk na een reeks inschattingsfouten. De teams verzamelen zich in huis 2 voor een gezellig diner samen en ze staan weer voor een nieuwe uitdaging met een prijs die zeer de moeite waard is.
49:50
Verlopen
De strijd raakt verhit tijdens de kamerbeoordeling, waarbij iedereen wil winnen. De teams moeten een dag eerder de waskamers en de garage voltooien, zodat ze Matariki kunnen vieren. Er wordt strategisch gespeeld, maar zal het in hun voordeel werken?
47:39
Verlopen
De teams krijgen een wake-up call wat betreft hun geldzaken en een team mist een deelgenoot.
Archief