Het Jaar Van

Het Jaar Van gemist?

Seizoen 1
40:42

NieuwSeizoen 1, Aflevering 3

4,0 2 x
Catherine Keyl, Rayen Panday, Henk Krol en vele anderen maken een trip down memory lane naar het jaar 1992. We staan stil bij de Bijlmerramp, zetten gabbers tegenover grungers, en zijn blij als een Amerikaanse entertainment gigant eindelijk een pretpark opent in Europa.
42:04

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 3 x
Henk Westbroek, Eline Ruig en René Mioch herleven het jaar 1988, waarin 'we' niet alleen Europees kampioen worden, maar ook Gerard Joling naar het Songfestival sturen. We rouwen om het uit elkaar vallen van de Dolly Dots en horen waarom de Soundmixshow het hele land platlegt.
42:18

Seizoen 1, Aflevering 1

3,0 10 x
Henkjan Smits, Justine Marcella en Jan de Hoop maken een nostalgische reis door 1997. Ze blikken terug op het overlijden van Diana, rillen bij de laatste Elfstedentocht, zingen mee met Barbie en geven toe dat een wel heel aparte dieetsensatie iedereen in zijn greep hield.
Binnenkort terug te kijken
42:32

Seizoen 1, Aflevering 4

Verwacht op
Jan de Hoop, Jeroen van Inkel, Justine Marcella en een aantal collega's blikken nostalgisch terug op het jaar 2001. Er was de verschrikking van de aanslagen op 11 september, maar we staan ook stil bij de opkomst van Pim Fortuyn. Ook blikken we terug op het korte maar hevige succes van K-Otic.
Archief