Het Jachtseizoen

Laatste aflevering
40:54
Het Jachtseizoen

Yolanthe Cabau en Monica Geuze starten hun vlucht vanaf vliegbasis Twente en gooien al hun charmes in de strijd om het de mannen zo moeilijk mogelijk te maken. Lukt het ze om 4 uur uit handen te blijven van hun achtervolgers?

Het Jachtseizoen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
38:02
Verlopen
Olympisch kampioenen Kjeld Nuis en Ireen Wüst gaan ook deze keer weer voor goud. Vanuit Den Helder gaan zij op de vlucht voor Giel, Thomas en Stefan. Lukt het de schaatsers om 4 uur lang uit handen te blijven van de mannen?
40:03
Verlopen
Sportvrouwen Hélène Hendricks en Anouk Hoogendijk proberen 4 uur lang uit handen van Giel, Thomas en Stefan te blijven. Met niks meer dan een plan en de spelersbus van NAC proberen ze zo snel mogelijk Breda te ontvluchten!
Seizoen 4
38:46
Verlopen
Topsporters Dafne Schippers en Gregory Sedoc proberen overzees te ontkomen aan de mannen van StukTV.
40:03
Verlopen
Twee volkszangers proberen uit de handen te blijven van Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns. Het zijn Wolter Kroes en John de Bever die voor een dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Ze proberen met een vrachtauto vol met mest de weg te versperren.
39:35
Verlopen
Het onwaarschijnlijke duo Rutger Castricum en oud SP-leidster Lillian Marijnissen proberen uit handen te blijven van de mannen van StukTV.
40:23
Verlopen
Merel Ek en Noa Vahle zijn op de vlucht en schakelen de hulp in van een Generaal.
41:52
Verlopen
De twee Boulevard vriendinnen Bridget Maasland en strafrechtadvocaat Clarice Stenger vertrekken per zijspan uit de Beemster.
41:21
Verlopen
Deze keer kruipen de broers Frank en Ronald de Boer voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel en slaan op de vlucht. De bekendste voetbaltweeling van Nederland gaat op de vlucht vanuit de Amsterdam Arena. Lukt het hen Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns te slim en te vlug af te zijn?
41:25
Verlopen
Deze aflevering zijn het Tim en Tom Coronel die met de nodige PK's ontsnappen uit de pitbox van circuit Assen.
39:38
Verlopen
Ferry Doedens en Sylvia Geersen proberen onder de sluier van de nacht te ontsnappen uit de Rotterdamse haven.
Seizoen 8
29:51
Lukt het Robbert Rodenburg om tijdens de hardcore versie twee uur uit handen te blijven van Giel, Thomas en Stefan? Of is deze Robinson niet opgewassen tegen Expeditie Jachtseizoen en belandt hij in de cel?
25:59
Lukt het Chahid Charrak a.k.a. Dutch Performante om vier uur lang uit handen te blijven van Giel, Thomas en Stefan? Of scheurt hij met zijn gouden Lamborghini rechtsreeks de cel in?
29:19
Lukt het Daan Boom en Tobias Camman om tijdens de hardcore versie twee uur uit handen te blijven van Giel, Thomas en Stefan? Of bekruipt hen het gevoel van FOMO naar de cel?
Archief