House

House gemist?

2019
41:38

Special

3,0 15 x
In deze special wordt teruggeblikt op acht seizoenen 'House'. De acteurs en producenten doen hun verhaal en geven een blik achter de schermen van deze spraakmakende serie.
41:24

Private lives

4,0 9 x
Een blogster wordt opgenomen in het ziekenhuis met onverklaarbare blauwe plekken en bloedingen. Ze houdt haar lezers van alle details op de hoogte, niet alleen van de symptomen, maar ook over de dokters. Door deze extreme openheid gaat het team meer nadenken over de waarde van privacy. House en Wilson ontdekken zaken uit e...
41:24

5 to 9

3,0 20 x
Een dag in het leven van ziekenhuisdirecteur Lisa Cuddy. Ze moet heel wat problemen in het ziekenhuis oplossen, de administratie doen, ruzies tussen personeelsleden sussen en ook privé is er het nodige aan de hand.
41:25

Moving the chains

3,0 9 x
Een talentvolle Americanfootballspeler wordt opgenomen in het ziekenhuis. Hij hoopt de overstap te kunnen maken van de universiteit naar de hoogste Americanfootballcompetitie. Maar dan moeten de artsen hem wel weten op te lappen voordat zijn testtrainingen gepland staan. Foremans broer brengt een onaangekondigd bezoek aan ...
41:19

Remorse

4,0 11 x
De mannelijke artsen zijn enorm gecharmeerd van hun nieuwste patiënt, de knappe Valerie. Ze lijdt aan verschrikkelijke pijnaanvallen, maar het is onduidelijk waar deze door veroorzaakt worden. House probeert met zijn geweten in het reine te komen door het bij te leggen met iemand uit zijn studententijd.
41:07

The down low

4,0 18 x
Een drugsdealer is in elkaar gezakt terwijl hij aan het werk was. Hij wil de artsen weinig vertellen en ook zijn partner zwijgt. Om hem toch de goede behandeling te kunnen geven, moet het team ouderwets speurwerk doen. House en Wilson proberen de aandacht te trekken van de nieuwe buurvrouw. Chase, Thirteen en Taub willen e...
41:20

Wilson

4,0 14 x
Een oude vriend en tevens ex-patiënt van Wilson meldt zich met verlammingsverschijnselen in zijn arm. House denkt dat de kanker terug is, maar Wilson blijft optimistisch. Cuddy zoekt nog steeds naar een nieuw huis.
41:26

Ignorance is bliss

3,0 11 x
Een briljant natuurkundige wordt opgenomen met allerlei vreemde symptomen. Hij ziet zijn intelligentie als een last die heeft geleid tot depressie en verslaving.
41:19

Teamwork

3,0 11 x
House heeft zijn medische registratie terug en gaat weer aan de slag in zijn oude functie. Hij is van plan een droomteam te formeren. Ondertussen behandelt hij een pornoster met oogpijn. Cuddy wordt eraan herinnerd dat het ziekenhuis geen goede plek is om gezonde persoonlijke relaties op te bouwen.
41:19

Joy to the world

4,0 11 x
House behandelt een scholiere die wordt gepest om haar overgewicht. Foreman en Thirteen leren elkaar beter kennen tijdens de klinische studie. House geeft en ontvangt kerstcadeaus.
Archief