Huizen Onder De Hamer

Huizen Onder De Hamer gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
56:21
Huizen Onder De Hamer

Tommy gaat terug naar het dorp Hilgay in Norfolk, waar hij begin 2022 voor het eerst een karakteristiek halfvrijstaande cottage, met zeer lage plafonds, bekeek. Hij is ook in Southampton om een rijtjeshuis met twee slaapkamers te zien. Dion is in Stoke on Trent om een halfvrijst...

Seizoen 25
55:11
Slimme budgettering helpt een vrouw een huis in een slechte staat te transformeren tot haar woonhuis in Maltby bij Rotherham, terwijl andere ontwikkelaars, ook met krappe budgetten, wonderen verrichten met hun veilingaankopen in Dunscroft bij Doncaster en Havercroft bij Wakefield.
55:40
Een halfvrijstaande woning in de buurt van Whitehaven in Cumbria en rijtjeshuizen in Norwich in Norfolk en Birmingham in de East Midlands worden gekocht op online veilingen. Twee woningen zijn bestemd voor de huurmarkt, terwijl de derde het eerste gezinshuis wordt van een stel om met hun dochtertje in te wonen.
55:21
Een stel koopt een huis op een veiling in de buurt van Swansea en verandert het in hun gezinswoning, terwijl twee andere ontwikkelaars investeren in onroerend goed in Hayes en Great Yarmouth. Zij hopen wat geld te verdienen door de woningen te verhuren, nadat ze zijn opgeknapt.
55:05
Alle drie de veilingaankopen in Cardiff, Preston en Wolverhampton worden gekocht door families van projectontwikkelaars en twee van de projecten zijn bestemd als woningen voor de ontwikkelaars. Het derde krijgt een flinke renovatie voor de huurmarkt.
55:16
Martin en Martel zijn in Schotland en Noord-Engeland om indrukwekkende renovaties in Paisley, Coventry en Bradford te volgen.
56:15
Dion en Martel volgen de voortgang van een vierjarig bouwproject van een voormalig politiebureau in Lancashire en onroerend goed in Nottinghamshire en South Yorkshire worden onder de hamer verkocht.
55:58
Dion is in de badplaats Mablethorpe, Lincolnshire, om een vrijstaande bungalow met twee slaapkamers te bekijken die betere dagen heeft gekend. Hij is ook in Huddersfield, West Yorkshire, om een halfvrijstaand huis met twee slaapkamers te bekijken. Het is gekocht door twee vastgoedontwikkelaars. Jacqui is net buiten Norwich...
55:50
Tommy is in Westcliff-on-Sea in Essex om een ruim rijtjeshuis met vijf slaapkamers te bekijken. Martel is in St Leonards-on-Sea, waar ze een spectaculaire, monumentale, voormalige kerk bezoekt. Martin is in Stroud, Gloucestershire, waar hij een appartement met een slaapkamer op de bovenste verdieping bezoekt. Het apparteme...
55:27
Een universiteitsstudent, een elektricien en een badkamermonteur kopen woningen in Hall Green in Birmingham, Wantage in Oxfordshire en Greenhithe in Kent. Alle drie de eigendommen hebben flinke renovaties nodig. Zal een van hen winst kunnen maken, ondanks de stijgende kosten van bouwmaterialen?
55:55
Een voormalig vissershuisje in Broadstairs in Kent krijgt een verbluffende transformatie en er staan dramatische veranderingen op de planning voor woningen in Forest Gate in Londen en Wigan in Lancashire.
55:58
Een onbewoonbaar huis in Skegby in Nottinghamshire krijgt een transformatie, net als een rijtjeshuis in Georgetown in Wales en er vindt een verbluffende renovatie plaats aan een voormalige kerk nabij Dover in Kent. Alle drie de panden zijn onder de hamer verkocht en Martin en Dion houden de verbouwingen nauwlettend in de g...
55:52
Martel en Tommy bekijken een aantal fantastische renovaties van vastgoedaankopen in Carlisle, Rosyth en Shepherd's Bush.
55:36
Martel en Tommy bekijken een aantal fantastische renovaties van vastgoedaankopen in Carlisle, Rosyth en Shepherd's Bush.
56:10
De ontwikkelaars die vastgoed online kopen, hebben allemaal te maken met de stijgende kosten van bouwmateriaal. Ze werken aan projecten in Wednesbury in het Westen Midlands, Dunvant in de West Midlands en Norwich in Norfolk.
55:56
Een mooie cottage in New Mills in Powys, een bungalow in Bilston in de West Midlands en een hoekwoning in Norfolk's Great Yarmouth, met vakantieverhuurmogelijkheden, worden onder de hamer verkocht. De ontwikkelaars hebben budgetten vastgesteld, maar moeten deze opnieuw evalueren wanneer ze worden geconfronteerd met sterk s...
55:50
Een rijtjeshuis met vier slaapkamers met een lastige indeling in Saddleworth, een architectonisch belangrijke flat in Blackheath in Londen en een vervallen huisje zonder badkamer in Treherbert, Wales worden allemaal onder de hamer verkocht. Twee van de projecten zullen de woningen van de ontwikkelaars worden en van alle dr...
Binnenkort terug te kijken
55:37

Seizoen 25, Aflevering 70

Verwacht op
Een paar rijtjeshuizen in Derby en Stoke en een winkel met ruimte voor drie appartementen in Margate worden onder de hamer verkocht. Er zijn tijdens de verbouwingen een paar verrassingen voor de ontwikkelaars, terwijl ze hard werken om wat geld te verdienen met hun veilingaankopen.
55:54

Seizoen 25, Aflevering 69

Verwacht op
Jacqui is in Lowestoft, Suffolk, om een appartement met een slaapkamer te bekijken, op slechts een steenworp afstand van het strand. Dion is in de stad Mexborough in South Yorkshire om een rijtjeshuis met twee slaapkamers te bekijken dat volledig gerenoveerd moet worden. Tommy is in Whittlesey in Cambridgeshire om zijn blik op een vrijstaande woning, met drie slaapkamers, te werpen die qua uitstraling ernstig tekortschiet.
55:33

Seizoen 25, Aflevering 68

Verwacht op
Tommy bekijkt twee vrijstaande bungalows in Mexborough, South Yorkshire en Orpington in Londen. Martel bezoekt het dorp Greengill in Cumbria om een vrijstaand huis te zien, gelegen op enkele hectaren grond.
Archief