Huizen Onder De Hamer

Huizen Onder De Hamer gemist?

Seizoen 24
56:56

Seizoen 24, Aflevering 35

Verlopen 3,0 4 x
Dion is in Blackpool, waar hij een woning, die hij in 2019 voor het eerst zag, opnieuw bezoekt. Martel is in Derby om een twee-onder-een-kapwoning, met drie slaapkamers, te zien. Martin is in de West Midlands, in Bilston, om een rijtjeshuis met drie slaapkamers te bezoeken. Het huis heeft twee voordeuren.
56:27

Seizoen 24, Aflevering 31

Verlopen 4,0 5 x
Martel bezoekt een rijtjeshuis met drie slaapkamers in Cumbria en een voormalig bedrijfspand in Stoke, waar de nieuwe eigenaren een specifiek en smakelijk klinkend bouwplan hebben. Martin is aan de zuidkust in Southampton om een rijtjeshuis met twee slaapkamers te bewonderen.
55:53

Seizoen 24, Aflevering 30

Verlopen 3,0 6 x
Een vervallen huis met een grote tuin in Cranbrook, Kent wordt omgetoverd tot een fantastisch huis voor het jonge stel dat het heeft opgeknapt. Martin Roberts volgt de voortgang van twee renovaties in Chaddesden in Derby en Aberdare in Wales.
Seizoen 23
55:55

Seizoen 23, Aflevering 80

Verlopen 4,0 2 x
Een rijtjeshuis in Kent wordt getransformeerd door een debuterende projectontwikkelaar. Een vader en zoon nemen een vrijstaand huis onder handen in Bilston en een projectontwikkelaar hoopt winst te maken een stuk grond in Chesterton.
55:37

Seizoen 23, Aflevering 79

Verlopen 4,0 2 x
Op de veiling worden een herenhuis met een richtprijs van bijna anderhalf miljoen pond, een driekamerwoning in Ilkeston in Derbyshire en een bungalow in Chesterton bij Newcastle-under-Lyme verkocht. Bouwvergunningen, nieuwe keukens, badkamers en nieuwe indelingen maken allemaal deel uit van de plannen van de ontwikkelaars,...
56:28

Seizoen 23, Aflevering 78

Verlopen 3,0 2 x
Op de veiling worden een groot appartement op de begane grond, compleet met voor- en achtertuin in Thornton Heath, een voormalig restaurant in Maidstone en een rijtjeshuis dat al zo'n 50 jaar niet is veranderd, in Liverpool verkocht. De bouwplannen variëren van het toevoegen van een extra slaapkamer, een nieuwe keuken en b...
55:40

Seizoen 23, Aflevering 77

Verlopen 4,0 5 x
Bij de veiling worden twee-onder-een-kap-woning met twee slaapkamers in Bilston, een eigenzinnig hoekhuis met een bijgebouw in Stoke-on-Trent en een flat in Croydon verkocht. Twee zijn bedoeld voor investeringen, maar één wordt het huis van een stel dat besluit om waar mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken om hun hu...
55:49

Seizoen 23, Aflevering 76

Verlopen 3,0 1 x
Martel bezoekt een appartement in Glasgow dat in zeer slechte staat verkeert. Dion is in Birmingham om een rijtjeshuis met twee slaapkamers te bezoeken. Martin bekijkt in een huis met drie verdiepingen en zes slaapkamers in Swindon, wat een geweldige investeringsmogelijkheid lijkt.
56:02

Seizoen 23, Aflevering 75

Verlopen 3,0 2 x
Volg nieuwe en ervaren kopers die bieden op onroerend goed op veilingen. Wie is de hoogste bieder en wat zijn de plannen van de kopers met hun aankoop? Wie maakt er winst?
56:33

Seizoen 23, Aflevering 74

Verlopen 4,0 0 x
Martel bezoekt een flat in Glasgow, dat in een hele slechte staat verkeerde. Dion is in Birmingham om een rijtjeshuis te bekijken met twee slaapkamers. En Martin is bij een groot huis met drie verdiepingen en zes slaapkamers. Het pand biedt veel potentie.
Archief