Huizen Onder De Hamer

Seizoen 23
56:42

NieuwSeizoen 23, Aflevering 66

3,0 1 x
Een rijtjeshuis in Stourbridge, eentje in Manchester en een twee-onder-een-kap in Lancashire worden via de veilig gekocht door vastgoedontwikkelaars. Zij zien de woningen als een gouden kans om er geld mee te verdienen, maar het is nog maar de vraag of ze dit gaat lukken.
55:56

NieuwSeizoen 23, Aflevering 65

3,0 2 x
Vastgoedontwikkelaars hebben ambitieuze plannen met een rijtjeshuis in Leicestershire, een flat in Kent en een stuk land in Lancashire, maar zal ook alles volgens die plannen verlopen?
56:04

NieuwSeizoen 23, Aflevering 64

4,0 2 x
Een twee-onder-een-kap in Essex, een groot rijtjeshuis in Liverpool en een voormalige bank in Warwickshire krijgen een nieuwe eigenaar. De gebouwen zijn op de veiling gekocht als investering, maar hebben ze ook geld opgeleverd?
55:57

NieuwSeizoen 23, Aflevering 63

4,0 3 x
Een ruim rijtjeshuis in Londen, een oud bos in Kent en een flatgebouw in Wales zijn via de veiling verkocht. Martin, Dion en Martel ontmoeten de nieuwe eigenaren en horen wat ze van plan zijn. Dit varieert van het uitbreiden van een school en het renoveren om de woning te verhuren.
56:15

Seizoen 23, Aflevering 62

4,0 4 x
Een twee-onder-een-kap in Londen, een vrijstaand huis in Derby en een rijtjeshuis in Kent zijn op hoge kwaliteit gerenoveerd. Het enige verschil is de duur waarop dit resultaat is behaald. Dit varieert van een week tot meer dan tweeënhalf jaar. Martin, Dion en Martel houden een oogje in het zeil.
56:07

Seizoen 23, Aflevering 61

3,0 5 x
De nieuwe eigenaren van een flat in Folkestone, een huis met drie slaapkamers vlakbij Manchester en een bungalow in Derby zijn voor de eerste keer vastgoedontwikkelaars en hopen wat geld te verdienen op hun veilingaankoop.
56:13

Seizoen 23, Aflevering 60

4,0 5 x
Martel is in Wolverhampton en bezoekt daar een stand-up comedian die het ontwikkelen van zijn vastgoed erg serieus neemt. Ze is ook in Norwood, Londen om daar een hoekwoning met drie slaapkamers te bekijken. Martin bezoekt in Derby een twee-onder-een-kap met ook drie slaapkamers.
Binnenkort terug te kijken
56:18

Seizoen 23, Aflevering 69

Verwacht op
Een aantal twee-onder-een-kapwoningen en een rijtjeshuis worden vandaag via de veiling verkocht. Vastgoedontwikkelaars vertellen hun ervaringen over het renoveren van woningen in Lancashire, Bolton en Levenshulme. Al hun plannen omvatten het vervangen van keukens en badkamers, dus het is nog maar de vraag of ze winst maken op hun investeringen.
55:53

Seizoen 23, Aflevering 68

Verwacht op
Een twee-onder-een-kap met drie slaapkamers in Lancashire, een hoekhuis in Kent en een stuk grond in Derbyshire worden verkocht. Martin, Dion en Martel praten met de ontwikkelaars en volgen de voortgang op de voet, wanneer ze werken aan hun nieuwste aankoop.
56:11

Seizoen 23, Aflevering 67

Verwacht op
Een rijtjeshuis in Essex, een stuk land in Cornwall en een kantoorruimte in Lancashire worden deze week via de veiling verkocht. De plannen variëren van het verkopen om met de winst iets voor de gemeenschap te doen en het creëren van een eengezinswoning.
Archief