Jeuk

Laatste aflevering
24:39
Jeuk

Waarin Thomas en Peter hun musicalidee bijna hebben verkocht aan China, maar Thomas nog wel even met ze moet eten en dat terwijl Frits Huffnagel hem bijna aan een soa helpt.

Jeuk gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
24:25
Waarin Jelka en Rosa een masturbatiecursus krijgen van Goedele Liekens en Diederik van een weelderige haardos blijkt te houden. Dit hitst Thomas en Peter natuurlijk op.
24:38
Waarin Thomas en Jelka elkaar verrassen met een cadeau. Thomas koopt een camera en Jelka neemt hem uit skaten, maar komt in de cel terecht, terwijl ze eigenlijk een gezellig spijbeldagje had met Thomas.
24:50
Thomas en Peter moeten zowel Giel Beelen als Herman den Blijker te vriend houden, ondanks het probleem van Ellen. Jelka maakt kans om met haar theewinkel hofleverancier te worden, ondanks Thomas.
25:16
Waarin Thomas zich niet populair maakt in de judoles en na een ongelukje op zoek moet naar een voet die lijkt op die van Kenneth Perez. Jelka gaat op tangoles maar krijgt last van haar oei.
24:46
Thomas moet kaartjes voor Ajax veiligstellen, door een koekje van de dochter van Ronald de Boer te eten. Daarnaast valt Thomas tijdens het badminton op de mooie Melissa maar wanneer ze langskomt laat hij een wind die geen wind is.
25:29
Thomas en Jelka hebben hetzelfde vakantiehuis op het oog als Diederik en Jacqueline. De vader van Jelka probeert bonnetjes van de seksshop te begrijpen. De Smurfen-cd van de accountant zorgt voor een arrestatie.
24:27
Waarin Thomas en Peter gaan kleiduifschieten, Thomas op proef gebruik maakt van de vermoeide, maar o zo geliefde werkster van de bierclub en Lone van Roosendaal haar best doet voor de rol van Rosa in JEUK de musical.
25:21
Waarin Thomas zijn zaad moet opsparen totdat Jelka ovuleert. Eva, de nieuwe vriendin van Simon Keizer, maakt dat opsparen wel heel erg moeilijk. Peter heeft naast Rosa een projectje lopen in de plaatselijke drogist.
23:57
Waarin Thomas gefascineerd is door het orale aspect van het leven en Annemieke een nieuw onderkomen vindt in een verzorgingstehuis.
24:42
Waarin Thomas en Peter gaan logeren bij Ad, de vader van Thomas, in Friesland. Maar wanneer ze een jerrebarre (ooievaar) aanrijden en hun toevlucht zoeken in een Thais bordeel, zijn ze genoodzaakt in hun blote kont in een motor met zijspan te vluchten voor de politie. Gelukkig is er altijd nog een hulpvaardige pedofiel.
Seizoen 1
25:10
Waarin Thomas een weekendje weg gaat met Jelka, Peter en Rosa en hij door een kwal in zijn penis gebeten wordt.
24:38
Waarin Thomas en Peter voetballen met o.a. Ryan Babel en Daniel de Ridder en ze van alles tegen homo's lijken te hebben.
23:59
Waarin Thomas en Peter gaan parachutespringen met Frederik Brom, terwijl Thomas last heeft van een criminele fruitbezorger.
24:30
Waarin Thomas en Peter geconfronteerd worden met Rick Engelkes, die zijn Thaise au pair aangerand heeft.
24:16
Waarin Thomas en Jelka vijf jaar samen zijn, hij met Peter een rolstoel steelt en de oma van Rosa begraaft.
25:27
Waarin Thomas en Jelka een hoer over de vloer krijgen en Thomas en Peter een programma moeten verkopen aan Patrick van BNN, die het met Halina Reijn doet.
24:51
Waarin Thomas z'n dooie oma wordt opgegraven, hij een stripper moet regelen en Peter langsgaat bij 'gewone mensen'.
22:53
Waarin Thomas zijn jeugdvriendin tegenkomt en hij en Peter een vervelende confrontatie met een Duitser hebben.
24:18
Waarin Thomas besneden moet worden en met z'n vader naar de hoeren gaat en een bekende regisseur zorgt voor een doorbraak in Amerika.
Archief