Jochem In De Wolken

Jochem In De Wolken gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4 - Lauwersmeer en de Wadden

3,0 11 x
Als Jochem over Friesland vaart met het zicht op de Wadden is hij echt in de wolken. De Wadden, dat is thuiskomen voor hem. Dat is waar hij zijn jeugdvakanties heeft doorgebracht en waar zijn liefde voor vogels is ontstaan. De Wadden, een vogelparadijs voor miljoenen vogels.

Seizoen 1, Aflevering 3 - De Biesbosch

3,0 0 x
Jochem vaart met ballonvaarder Ike over De Biesbosch, het Bosch der biezen: het grootste zoetwatergetijdengebied van heel Europa. Met zijn enorme hoeveelheid eilanden the place to be voor miljoenen vogels. Het jachtgebied van de indrukwekkende grote visarend, de zeearend en het koninkrijk van de bever.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Veluwe

4,0 3 x
Jochem vaart over De Veluwe, met stip de populairste vakantiebestemming van ons land. Beroemd door de magische paarse heivlaktes, enorme stuifzanden en on-Nederlands steile heuvels. De thuishaven van onze bekendste zoogdieren als de ree, het wilde zwijn, de wolf en uiteraard de koning van het bos: het edelhert.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Zuid-Limburg

4,0 18 x
Jochem vaart door het meest sprookjesachtige natuurgebied van Nederland: Zuid-Limburg. Ook wel het Zuid-Frankrijk van Nederland genoemd met zijn betoverende bloemrijke heuvels, de wilde bijenpopulatie en het thuis van de korenwolf en de bever.
Archief