Kamp Van Koningsbrugge

Laatste aflevering
53:53
Kamp Van Koningsbrugge

Tijdens de intensieve voorbereiding van de eindmissie worden de cursisten volledig verrast. Ze worden gegijzeld op het eiland waar de eindmissie zou plaatsvinden. Realiseren ze zich dat ze moeten ontsnappen en de missie alsnog moeten uitvoeren? Wie houdt de extreem heftige afmat...

Kamp Van Koningsbrugge gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
50:34
De overgebleven cursisten komen steeds dichter bij het echte werk. Ze moeten laten zien hoe actie-intelligent ze zijn als ze compleet kapot zijn. Hoe gaan ze tijdens een rescue operatie om met agressie, geweld en traangas? Wie zakt er door het ijs? En wie beginnen aan de voorbereiding voor de eindmissie?
51:18
Leave no man behind is een gevleugelde term bij commando's. De cursisten ondervinden wat het inhoudt. Houden ze de urenlange tocht, waarbij een van hen roerloos moet blijven liggen, vol? Hoeveel eerlijkheid wordt er 's avonds bij het kampvuur gedeeld? En wie haalt de volgende fase?
51:45
De cursisten worden compleet aan zichzelf overgelaten, als ze ruim 24 uur moeten zien te overleven in een volledig bemost bos. Wat doet de stilte, eenzaamheid en slaaptekort met ze? En wat gebeurt er als ze uit het niets in actie moeten komen?
50:14
Midden in de nacht, als de evaluaties in volle gang zijn, neemt Myrthe een drastisch besluit. De volgende dag ervaart de groep dat instructeurs niet altijd alleen maar actie willen. Een moment van bezinning op de vroege ochtend. Naadloos opgevolgd door een zware exercitie. Een zwemverkenning die een waar slagveld aanricht.
51:28
Na vijftig uur hebben de overgebleven cursisten er een kleine vijf uur slaap op zitten. Daar is niet iedereen voor in de wieg gelegd. Zeker niet met het vooruitzicht van een uitzichtloze klifmars langs de kust van Engeland. Uren lopen met meer dan veertig kilo aan gewicht zonder te weten wanneer het stopt. Een opdracht waa...
50:36
Na anderhalve dag bikkelen zijn de cursisten aangekomen in het basiskamp. Maar niet voor lang, want vlakbij het kamp wacht de viertonner met een loodzware lading. Negenhonderd kilo om precies te zijn.
51:27
De Royal Marines mudbeasting valt cursist Astrid zwaar. Na een zware eerste dag, volgt een zo mogelijk nog zwaardere afmatting op het strand van zuidwest Engeland.
51:06
De vijftien gewone burgers die uit ruim duizend aanmeldingen door alle selecties zijn gekomen, mogen meteen laten zien wat ze waard zijn tijdens de beruchte Royal Marines-mudbeasting.
Seizoen 4
54:29
De overgebleven cursisten starten aan de eindmissie, maar wie haalt het einde? Tijdens de eindmissie komt alles samen. Zijn de cursisten in staat de speciale operatie, waarbij een zender geplaatst moet worden op een boot die bezet wordt door terroristen, uit te voeren? En is de eindmissie wel echt het einde van Kamp Van Ko...
Archief