Klassiekers Met Kleinsma

Klassiekers Met Kleinsma gemist?

Seizoen 2
45:09

Seizoen 2, Aflevering 6 - Gerard Cox

3,0 13 x
Een muzikale tijdreis met een multitalent dat nog altijd niet is uitgezongen: Gerard Cox. Wat vindt hij van het taalgebruik van Robert Long en wat bewondert hij in de Grote Drie? Gerard vertelt het Simone in een uitgebreid, intiem gesprek.
45:29

Seizoen 2, Aflevering 5 - Yentl en de Boer

3,0 14 x
Yentl en de Boer laten Simone Kleinsma hun keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse muziek. Waar halen zij hun inspiratie vandaan en wat vinden ze interessant aan kinderliedjes? Yentl en Christine vertellen het Simone in een uitgebreid, intiem gesprek.
45:07

Seizoen 2, Aflevering 4 - Lenny Kuhr

3,0 17 x
Lenny Kuhr laat Simone Kleinsma haar keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse muziek. Lenny is Nederlands meest bekende en veelzijdige troubadour. Waarom is ze lyrisch over Ramses Shaffey en bij welk songfestivalliedje begon er bij haar iets te kriebelen? Lenny vertelt het Simone in een uitgebreid, intiem gesp...
44:48

Seizoen 2, Aflevering 3 - Edsilia Rombley

3,0 14 x
Edsilia Rombley laat Simone Kleinsma haar keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse muziek. Edsilia mag met recht een multitalent worden genoemd. Door wie werd ze geïnspireerd, door welke liedjes wordt ze geraakt en wat maakt een lied zo goed? Edsilia vertelt het Simone in een uitgebreid, intiem gesprek.
45:04

Seizoen 2, Aflevering 2 - Youp van 't Hek

3,0 13 x
Youp van 't Hek laat Simone Kleinsma zijn keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse muziek. Hij wist op zijn twaalfde al wat hij wilde worden; inmiddels is hij 27 programma's en tien oudejaarsconferences verder. Wat zijn zijn muzikale voorkeuren, door wie werd hij geïnspireerd en wat maakt een lied zo goed? You...
44:57

Seizoen 2, Aflevering 1 - Van der Laan & Woe

3,0 21 x
Niels van der Laan en Jeroen Woe laten Simone Kleinsma hun keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse muziek. Vanaf het moment dat hun muzikale wegen kruisten, spatte de magie ervan af. Door wie zijn ze geïnspireerd, door welke liedjes worden ze geraakt en wat maakt een lied zo goed? Niels en Jeroen vertellen he...
Seizoen 1
45:35

Seizoen 1, Aflevering 6 - Jenny Arean

3,0 8 x
Jenny Arean laat haar keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse kleinkunst. Als er één vrouw is die al zoveel prachtige juweeltjes heeft gezongen, is zij het wel. Maar wanneer vindt ze een liedje een juweeltje, wie bewondert ze en heeft ze zelf weleens de pen ter hand genomen om een lied te schrijven?
45:41

Seizoen 1, Aflevering 5 - Stef Bos

3,0 11 x
Stef Bos laat zijn keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse kleinkunst. Stef is zelf liedjesschrijver met een enorme staat van dienst. Wie hebben hem geïnspireerd, door welk liedje werd hij geraakt en wat maakt een liedje zo goed? Stef vertelt het Simone in een uitgebreid, intiem gesprek.

Seizoen 1, Aflevering 4 - André van Duin

3,0 16 x
André van Duin laat zijn keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse kleinkunst. Welke liedjes vindt hij mooi, waardoor wordt hij geraakt en om welk liedje moet hij smakelijk lachen? André vertelt het aan Simone in een uitgebreid, intiem gesprek.
45:10

Seizoen 1, Aflevering 3 - Jörgen Raymann

4,0 7 x
Jörgen Raymann laat zijn keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse kleinkunst. Wie inspireerde hem, welk liedje kan hem tot tranen toe beroeren en wat is het ultieme liefdeslied? Jörgen vertelt het aan Simone in een uitgebreid, intiem gesprek.
Archief