Klein Maar Fijn

Seizoen 1
43:04

Seizoen 1, Aflevering 6

4,4 151 x
In de spannende finale wordt duidelijk wie de allerbeste miniatuurbouwer van Nederland is. De drie finalisten gooien alles in de strijd bij het maken van de allergrootste opdracht. Ze maken een groot diorama waarin ze hun eigen meesterwerk creëren.
43:02

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 138 x
In de halve finale halen de vier overgebleven miniatuurbouwers alles uit de kast om zich te verzekeren van een plek in de finale. Zo krijgen de villa's een make-under en bouwen ze onderwaterwerelden.
42:43

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 205 x
De vijf overgebleven miniatuurbouwers duiken de kleinste kamer van het huis in en creëren ze in het mini hun favoriete vrijetijdsbesteding in een WC rol. Voor de grote opdracht laten zij hun fantasie de vrije loop en bouwen ze een boomhut in een kamerplant.
42:46

Seizoen 1, Aflevering 3

3,8 199 x
Deze week staat in het teken van Kerst. De zes overgebleven miniaturisten maken onder grote tijdsdruk een sneeuwbol met een persoonlijke kerstgedachte voor een dierbare. Ook de grote opdracht is een race tegen de klok. In slechts vier dagen tijd worden een zestal toeristische plekken in Nederland nagebouwd in kerstsfeer.
41:03

Seizoen 1, Aflevering 2

3,7 206 x
Deze week worden de zeven overgebleven miniatuurbouwers uitgedaagd om van alledaagse gebruiksvoorwerpen een totaal nieuwe miniatuurwereld te creëren. In de grote opdracht brengen ze iconische filmtitels tot leven, maar dan uiteraard in het klein.
42:31

Seizoen 1, Aflevering 1

4,5 373 x
Wie is de beste miniatuurbouwer van Nederland? Acht deelnemers gaan de strijd met elkaar aan. In afwisselende, soms zenuwslopende opdrachten bouwen zij spectaculaire miniatuurcreaties op schaal. In de eerste week stellen de kandidaten zich voor via hun eigen mini-me en bouwen zij samen een complete winkelstraat.
Archief