Klein Maar Fijn

Laatste aflevering
41:53
Klein Maar Fijn

In de laatste aflevering strijden de drie finalisten voor de felbegeerde titel 'beste miniatuurbouwer van Nederland'. In zowel de kleinste als de grootste opdracht waarin ze alle vrijheden krijgen om hun meesterwerk neer te zetten. De finale heeft een koninklijk tintje, want de ...

Klein Maar Fijn gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
41:35
In de halve finale duiken de overgebleven vier miniatuurbouwers het water in. In het Zuiderzeemuseum gaan de enthousiaste hobbyisten de strijd aan voor een plek in de finale en mogen ze voor de kleine opdracht miniatuurbootjes maken die ook daadwerkelijk te water gaan. De grote opdracht staat helemaal in het teken van de p...
41:17
Met nog vijf miniatuurbouwers in de race reizen de miniatuurbouwers naar het middeleeuwse slot Loevestein. Alle opdrachten staan helemaal in het teken van tijd. In de kleine opdracht wordt een zandloper gebouwd en voor de grote opdracht krijgt ieder een eigen tijdperk om zijn insectenhotel in te bouwen.
41:23
De werkplaats staat midden op de Veluwe in het imposante gebouw van Radio Kootwijk, waar er prachtige droomhuizen in de natuur worden gebouwd.
41:11
De miniatuurbouwers gaan op stedentrip in Deventer. Hier versieren ze de straten met mini-streetart en zetten ze samen een groot marktplein, in het klein, neer.
44:40
Jan Versteegh reist het land door en daagt de bouwers iedere week op een nieuwe locatie uit. In de eerste aflevering staat de werkplaats in een pretpark en maken ze samen een miniatuur attractie.
Seizoen 2
41:29
Seizoen 2, Aflevering 6 van Klein Maar Fijn is toegevoegd op zondag 9 januari 2022. Klein Maar Fijn is een spelprogramma bij SBS 6. Acht van de beste miniatuurbouwers van Nederland nemen het tegen elkaar op met de mooiste miniatuurcreaties die ze zelf moeten maken.
Archief