Kook Mee Met Max

Augustus 2019
16:00

Met ei gevulde paprika uit de oven en bloemkoolrijst

4,0 2 x
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Vandaag maken we met ei gevulde paprika uit de oven en bloemkoolrijst.
14:00

Venkellasagne met gerookte zalm

3,0 2 x
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Vandaag maken we venkellasagne met gerookte zalm.
14:00

Rijst-ovenschotel

3,0 2 x
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Vandaag maken we rijst-ovenschotel.
15:00

Tunesische brik-taart met tonijn en pittige boontjes

4,0 1 x
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Vandaag maken we Tunesische brik-taart met tonijn en pittige boontjes.
14:00

Andijviestamppot met garnalen-champignonsaus

3,0 3 x
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Vandaag maken we andijviestamppot met garnalen-champignonsaus.
13:00

Tagliatelle in romige kipgehaktsaus

3,0 3 x
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Vandaag maken we tagliatelle in romige kipgehaktsaus.
12:00

Couscoussalade met radicchio en snijbiet

3,0 3 x
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Vandaag maken we couscoussalade met radicchio en snijbiet.
14:00

Spaanse tortilla met groene asperges

3,0 2 x
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Vandaag maken we Spaanse tortilla met groene asperges.
14:00

Romige venkelsoep met tonijn-ansjovisbroodreepjes

3,0 2 x
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Vandaag maken we romige venkelsoep.
13:00

Pindanoedels met gebakken tofu en broccoli

4,0 3 x
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Vandaag maken we pindanoedels met gebakken tofu en broccoli.
Archief
Telezien maakt gebruik van cookies. Onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.