Kook Mee Met Max

April 2019
14:00

Kip-preipastei met zilvervliesrijst

3,0 3 x
Sandra en Mounir nemen u aan de hand bij het maken van recepten die makkelijk en verrassend zijn. Vandaag maken we kip-preipastei met zilvervliesrijst.
13:00

Draadjesstoof van makreel met gebakken krieltjes

4,0 2 x
Sandra en Mounir nemen u aan de hand bij het maken van recepten die makkelijk en verrassend zijn. Vandaag maken we draadjesstoof met makreel en gebakken krieltjes.
12:00

Chili met quinoa

4,0 1 x
Sandra en Mounir nemen u aan de hand bij het maken van recepten die makkelijk en verrassend zijn. Vandaag maken we chili met quinoa.
13:00

Zuurkoolschotel

4,0 1 x
Sandra en Mounir nemen u aan de hand bij het maken van recepten die makkelijk en verrassend zijn. Vandaag maken we zuurkoolschotel.
14:00

Zelfgemaakte pastinaakgnocchi met champignonsaus

4,0 1 x
Sandra en Mounir nemen u aan de hand bij het maken van recepten die makkelijk en verrassend zijn. Vandaag maken we zelfgemaakte pastinaakgnocchi met champignonsaus.
13:00

Uiensoep met gruyèremuffins

4,0 2 x
Sandra en Mounir nemen u aan de hand bij het maken van recepten die makkelijk en verrassend zijn. Vandaag maken we uiensoep met gruyèremuffins.
14:00

Pompoenpolenta met gebakken biefstuk

4,0 2 x
Sandra en Mounir nemen u aan de hand bij het maken van recepten die makkelijk en verrassend zijn. Vandaag maken we pompoenpolenta met gebakken biefstuk.
14:00

Vegetarische Shepherd's pie met linzen en zoete aardappel

3,0 3 x
Sandra en Mounir nemen u aan de hand bij het maken van recepten die makkelijk en verrassend zijn. Vandaag maken we vegetarische Shepherd’s pie met linzen en zoete aardappel.
13:00

Stevige Duitse eintopf

3,0 0 x
Sandra en Mounir nemen u aan de hand bij het maken van recepten die makkelijk en verrassend zijn. Vandaag maken we stevige Duitse eintopf.
13:00

Zoet-pittige wokgarnalen met kool en rijst

3,0 4 x
Sandra en Mounir nemen u aan de hand bij het maken van recepten die makkelijk en verrassend zijn. Vandaag maken we zoet-pittige wokgarnalen met kool en rijst.
Archief
Telezien maakt gebruik van cookies. Onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.