Kopen, Klussen, Cashen

Januari 2019
19:49

Mid-century miss

3,0 25 x
De marge op een huis in La Habra is klein, dus moeten Tarek en Christina zo snel mogelijk de klus zien te klaren. Ze stoppen al hun energie en budget in het design. Spreekt dat een koper aan?
19:46

Doll house flip

4,0 14 x
Tarek en Christina gaan naar Garden Grove, waar een huis met een aantal eigenaardige kamers flink opgeknapt moet worden.
20:06

Hidden potential

4,0 11 x
Een pittige klus dient zich aan als Tarek en Christina een huis kopen in Garden Grove. Het huis staat aan een drukke weg en is zwaar verwaarloosd.
19:16

Split at the seams

4,0 5 x
Tarek en Christina zijn geïnteresseerd in een huis op de hoek van een straat in Torrance. Ze denken snel te kunnen cashen, maar dan zien ze overal barsten in de muren en de fundering.
19:56

Substitute flipper

3,0 8 x
Tarek wordt door zijn vriend Pete gevraagd te helpen een huis in La Habra op te knappen, terwijl Christina zich bezighoudt met baby Brayden.
December 2018
20:24

Thrifty vs glitzy

3,0 12 x
Investeerder Pete De Best schakelt de hulp van Tarek en Christina in. Hij wil dat ze aan de slag gaan met een simpele verbouwing van zijn nieuwe aankoop. Tarek ziet het helemaal zitten, maar Christina vermoedt dat er meer werk in de woning gaat zitten dan Pete en Tarek denken.
20:17

Toxic flip

4,0 7 x
Tarek en Christina worden getipt over een klein huis met een lage prijs. Ze hebben al eerder in de betreffende buurt gewerkt en denken flink te kunnen cashen. Het huis is dichtgetimmerd, dus het is te hopen dat de binnenkant er beter uitziet dan de buitenkant.
20:25

Mid century flip

4,0 1 x
Christina en Tarek kopen een huis uit midden twintigste eeuw in Long Beach. Het lijkt een investering zoals ze er al zo veel hebben gedaan, maar de architectuur van het huis zorgt voor de nodige problemen.
20:43

Risky flip

4,0 4 x
Tarek en Christina zien op papier een deal die te mooi is om waar te zijn. En zoals ze al zo vaak hebben meegemaakt, valt het huis in het echt flink tegen. Toch kopen ze het, en gaan aan de slag met een nieuwe aannemer.
20:19

A neglected flip

4,0 20 x
Tarek en Christina willen een huis kopen in Anaheim. Omdat er nog een huurder woont, mogen ze het huis niet bezichtigen. Ze besluiten toch een bod te doen en hopen op het beste.
Archief