Kruisweg

Kruisweg gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Kruisweg

De Oekraïense Sophia Dmytrenko vluchtte uit haar moederland vanwege de oorlog. In De Kruisweg loopt Sophia langs de kruiswegstaties in het Kruiswegpark in Roermond. Ze bidt voor iedereen die in oorlog leeft. Corine van der Loos van geloofsgemeenschap Sant'Egidio leidt een proces...

2022
Geestelijk verzorger Roy Clermons trekt samen met Riet Leeman, Meike Keizer en Andriy Hlod langs de Kruisweg van het Peerke Donderspark in Tilburg. In een meditatief half uur rond het stervensuur van Jezus vertegenwoordigen Riet, Meike en Andriy mensen die te maken hebben met lijden in deze tijd: ouderen en jongeren in cor...
Afleveringen 2021
De bisschop van Den Bosch, mgr. Gerard de Korte, loopt de Kruisweg van het Kruiswegpark in het Brabantse Handel. De meditaties bij de veertien staties worden verzorgd door Vonne van der Meer. Ondertussen zingt Ensemble Le Nuove Musiche passende koralen van Bach.
Afleveringen 2020
Schrijver en columnist Stephan Sanders schreef een moderne variant op de Kruiswegmeditaties, die dit jaar te zien zijn vanuit het Kruiswegpark van Roermond. Met bijdragen van Wishful Singing en de bisschop van Roermond Mgr. H. Smeets.
Archief