Love Child

Juli 2017

Aflevering 8

4,7 87 x
Joan wordt gechanteerd en moet een verschrikkelijke keuze maken. Francis vecht om Stanton House open te houden. Patty opent haar eigen kinderdagverblijf. Francis vecht om Stanton House open te houden. Patty opent haar eigen kinderdagverblijf.

Aflevering 7

3,0 61 x
Nu ze haar adres heeft gekregen gaat Martha langs bij haar biologische moeder. Jim is kwaad op Joan als hij hoort hoe Gail is overleden. Annie is radeloos als ze hoort dat ze opnieuw zwanger is. Jim is kwaad op Joan als hij hoort hoe Gail is overleden. Annie is radeloos als ze hoort dat ze opnieuw zwanger is.

Aflevering 6

3,0 46 x
Joan doet er alles aan om Jim met de voogdij te helpen, maar ze zet hierdoor haar carrière op het spel. Viv maakt zich zorgen wanneer ze ziet dat Annie en Chris steeds nader tot elkaar komen. Viv maakt zich zorgen wanneer ze ziet dat Annie en Chris steeds nader tot elkaar komen.

Aflevering 5

3,0 55 x
De voogdij over de baby van Jim wordt serieus. Joan krijgt een verrassend voorstel. Anna heeft een belangrijke zakelijke afspraak en is dringend op zoek naar een oppas voor haar baby. Joan krijgt een verrassend voorstel. Anna heeft een belangrijke zakelijke afspraak en is dringend op zoek naar een oppas voor haar baby. Viv...

Aflevering 4

4,0 45 x
De vader van Gail heeft de advertentie van Joan gezien en dit brengt Joan in een lastige situatie. Patricia gaat naar Melbourne om eindelijk met Robert te trouwen. Patricia gaat naar Melbourne om eindelijk met Robert te trouwen. Martha is geobsedeerd door de komst van Koningin Elizabeth.

Aflevering 3

4,0 41 x
Terwijl Viv herstellende is na de geboorte van haar tweeling, weigert Patricia de adoptiepapieren voor haar ongeboren baby te tekenen. Joan denkt de vader van Gails baby gevonden te hebben. Joan denkt de vader van Gails baby gevonden te hebben, maar hij wil niets met de baby te maken hebben.

Aflevering 2

4,0 56 x
Joan voelt zich vreselijk schuldig dat Gail is overleden en doet er alles aan de vader van Gails baby te vinden. Viv wil niet dat haar moeder zich met haar leven gaat bemoeien. Viv wil niet dat haar moeder zich met haar leven gaat bemoeien. Shirley verheugt zich op de komst van Johnny.

Aflevering 6

Verlopen 4,0 169 x
Joans relatie met McNaughton wordt persoonlijk. Joans relatie met McNaughton wordt persoonlijk wanneer ze de schokkende waarheid over Annie's baby ontdekt.
Juni 2017

Aflevering 5

Verlopen 3,3 113 x
Joan besluit de stap te maken om dokter te worden. Tijdens een anti-oorlog demonstratie slaat Johnny een politieagent en wordt gearresteerd; net terwijl Shirley hem op dat moment het hardst nodig heeft.

Aflevering 4

Verlopen 3,0 82 x
Vivs broer Bernie is op verlof uit Vietnam en arriveert in Kings Cross. Hij helpt Viv ontsnappen. Patrick McNaughton ziet in dat hij verdriet en rouw heeft veroorzaakt door Annie's baby te adopteren. Martha's vorige werkgever vindt haar en dreigt met een aanklacht om haar te vervolgen voor diefstal.
Archief