Mag Dat?

Mag Dat? gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Mag Dat?

De teamcaptains worden bijgestaan door Winston Gerschtanowitz en Sofie van den Enk in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

Maart 2019
Deze week zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Dennis Weening en Tess Milne in de strijd voor een eretitel en een bokaal.
Februari 2019
Deze week zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Maik de Boer en Marit van Bohemen in de strijd voor een eretitel en een bokaal.
De teamcaptains zullen worden bijgestaan door Klaas van Kruistum en Cécile Narinx in de strijd voor een eretitel en een bokaal.
Komisch spelprogramma over de wetten en regels in Nederland. Dit keer zullen de teamcaptains bijgestaan worden door Evi Hanssen en Gijs Staverman in de strijd voor een eretitel en een bokaal.
Anita Witzier neemt de kijker, samen met teamcaptains Jörgen Raymann en Pieter Derks, mee door het web van wetten en regels in Nederland. Rechter Ritsaert zorgt voor de juridische uitleg.
Januari 2019
Teamcaptains Jörgen Raymann en Pieter Derks worden bijgestaan worden door Daan Boom en Marlijn Weerdenburg in de strijd voor een eretitel en een bokaal.
De teamcaptains worden bijgestaan worden door Bridget Maasland en Tim den Besten in de strijd voor een eretitel en een bokaal.
September 2018
Komisch spelprogramma over de wetten en regels in Nederland, met de centrale vraag: Mag dat of Mag dat niet? Komisch spelprogramma over de wetten en regels in Nederland. 2 teamcaptains proberen samen met hun gasten antwoord te geven op even onzinnige als relevante vragen, over wat er wel of niet is toegestaan in onze maats...
Archief