Masha

Laatste aflevering
Masha

Als Beer met zijn schildersezel aan de haal gaat, maakt dat ook de kunstenaar in Masha wakker. Ze komen erachter dat ze allebei andere ideeën hebben over schilderkunst.

Masha gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
Het is erg slecht weer buiten. Het stormt, regent en onweert. Masha kan niet naar huis en moet bij Beer slapen vannacht. Ze zien een enge film op televisie, dus het wordt een spannende nacht.
Seizoen 1
Wanneer Masha Beer helpt met het ophangen van een foto, gaat het helemaal mis. Het hele huis van Beer is verwoest! Gelukkig komen alle dieren uit het bos helpen om het huis opnieuw op te bouwen. Helaas heeft Beer niet lang plezier van zijn nieuwe woning.
Beer wil rustig zitten lezen maar al snel komt Masha zijn huis binnenstormen. Ze heeft een goochelboek gevonden en goochelt Beer naar de Noordpool. Beer kan daar wel lekker rustig lezen!
Beer en zijn neefje zijn aan het kokkerellen. Masha heeft een rups gevangen en wil daarna ook meehelpen koken. Als ze even niet oplet verdwijnt haar rups ineens in de pan. Wanneer ze de deksel van de pan halen, komt er ineens een hele wolk vlinders uit!
Masha heeft een ei gevonden en zij vindt dat Beer hem moet uitbroeden. Al snel komt het ei uit en wordt er een pinguïn geboren. Beer en Masha sturen het beest met een speelgoedvliegtuig naar de Zuidpool.
Vlak voordat Berin bij Beer langskomt, valt Masha binnen en krijgt de hik. Niets helpt, en het is zelfs besmettelijk, want al snel heeft iedereen de hik.
Tijger, de oude circusvriend van Beer, komt op bezoek. Ook Masha komt langs en zij doet wat kunstjes met Tijger. Ze gaat met hem mee terug om in het circus te gaan werken.
Beer heeft een piano gevonden in het bos en neemt hem mee naar huis. Masha krijgt haar eerste pianolessen en droomt ondertussen van een carrière op een concertpodium.
Animatieserie over het meisje Masha dat bevriend raakt met een beer.
Terwijl Beer zijn boek zit te bestuderen, wordt hij de hele tijd gestoord door Masha. Hij besluit het bos in te lopen. Ondertussen maakt Masha pap voor zichzelf, maar net iets meer dan er in de pan past. Het loopt uit op een ramp!
Beer is ziek en wil graag dat Masha voor hem zorgt. Haar behandelmethode is toch wat anders dan Beer zich had voorgesteld. Hij krijgt al snel spijt.
Seizoen 5
Beer heeft een motor gekocht, maar Masha wil er op rijden.
Beer bouwt een nestkastje voor een spreeuw, maar er blijft telkens een duif op afkomen.
Wanneer Pinguïn een monster in huis vindt, is alleen Masha dapper genoeg om hem het hoofd te bieden.
Masha en haar vrienden spelen een spelletje, maar komen er maar niet achter wie de draak, en wie de prinses moet zijn.
Masha en Beer moeten op een venusvliegenvanger passen. Maar wat geef je die te eten?
Wanneer er drie aapjes verschijnen met een krachtmeter, probeert Masha de hoofdprijs te winnen.
Door een slaapverwekkend muziekdoosje verandert Beer in een slaapwandelaar.
Beer wil de paardenbloemen in z'n tuin uitroeien, maar Masha vindt ze juist mooi!
Archief