Masterchef USA Junior

Laatste aflevering
40:07
Masterchef USA Junior

De 22 deelnemers splitsen zich op in teams als ze milkshakes gaan maken. De winnende teams zijn veilig tijdens de eliminatie en een jurylid krijgt een zoete verrassing. Daarna geven de jonge koks hun eigen draai aan een Amerikaanse klassieker: kip en wafels en zullen twee deelne...

Masterchef USA Junior gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 6
40:23
De 24 jonge thuiskoks staan voor hun eerste mystery box-uitdaging. Met 26 ingrediënten, van A tot Z, hebben ze een uur de tijd om een ​​gerecht van restaurantkwaliteit te bereiden voor de juryleden. De winnaar krijgt een enorm voordeel in de eliminatieronde. Later laten de deelnemers hun technische vaardigheden zien als ze...
39:47
Nadat de meisjes zijn geweest, is het de beurt aan de jongens. Zij moeten een perfect gebakken kipfilet met bijgerecht bereiden. Slechts twaalf winnaars van elke groep gaan door.
40:30
Veertig jonge thuiskoks komen naar Los Angeles, klaar voor de wedstrijd. Ze worden opgesplitst in groepen van jongens en meisjes. De twintig meisjes moeten een perfect medium-rare filet mignon gerecht maken.
Seizoen 1
40:48
Verlopen
Seizoen 1, Aflevering 3 van Masterchef USA Junior is toegevoegd op donderdag 21 december 2023. Masterchef USA Junior is een spelprogramma bij SBS 6. Jonge kooktalenten tussen 8 en 13 jaar krijgen de kans om hun culinaire vaardigheden en passie voor eten te laten zien in een reeks smakelijke uitdagingen.
40:39
Verlopen
Seizoen 1, Aflevering 2 van Masterchef USA Junior is toegevoegd op woensdag 20 december 2023. Masterchef USA Junior is een spelprogramma bij SBS 6. Jonge kooktalenten tussen 8 en 13 jaar krijgen de kans om hun culinaire vaardigheden en passie voor eten te laten zien in een reeks smakelijke uitdagingen.
41:36
Verlopen
Seizoen 1, Aflevering 1 van Masterchef USA Junior is toegevoegd op dinsdag 19 december 2023. Masterchef USA Junior is een spelprogramma bij SBS 6. Jonge kooktalenten tussen 8 en 13 jaar krijgen de kans om hun culinaire vaardigheden en passie voor eten te laten zien in een reeks smakelijke uitdagingen.
Binnenkort terug te kijken
40:18

Seizoen 6, Aflevering 6 - No Sugar, Sugar

Verwacht op
In de mystery box-uitdaging maken de jonge thuiskoks desserts met natuurlijke zoetstoffen in plaats van suiker. De winnaar krijgt een verrassing en zijn of haar recept komt in het tijdschrift Family Circle te staan. In de eliminatieronde dagen de juryleden de deelnemers uit een gerecht te bereiden dat hun culturele achtergrond vertegenwoordigt.
40:06

Seizoen 6, Aflevering 5 - Recipe for Love

Verwacht op
De top 20 beste jonge thuiskoks van Amerika staan voor een enorme teamuitdaging: een bruiloft verzorgen. De twee teams van 10 bereiden lamsracks en heilbot voor de hoogstaande lunch van het bruidspaar en hun 75 gasten.
Archief