Masterchef USA Legends

Masterchef USA Legends gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
38:28
Masterchef USA Legends

In deel twee van de halve finale moeten de drie overgebleven koks samen met Michelinsterren-chef Suzette Gresham koken en haar bijhouden, terwijl ze een van haar kenmerkende gerechten kookt. De winnaar verzekert zich van een plek in de finale, waardoor de laatste twee koks het t...

Seizoen 11
38:56
In een culinaire triatlon maken de vier halve finalisten drie gerechten samen met drie verschillende legendarische chef-koks. De koks moeten elke chef bijhouden terwijl ze een van hun kenmerkende gerechten demonstreren. Wie een ronde wint, verzekert zichzelf van een plek in de finale. Dit is een kijkje in de snelle wereld ...
38:45
De legendarische Franse chef-kok Ludo Lefebvre sluit zich aan bij de gastjury in een mystery box-uitdaging met een twist. De thuiskoks moeten binnen negentig minuten twee gerechten in Franse bistro-stijl maken om zichzelf van een plek in de halve finales te verzekeren.
39:18
Vier legendarische chef-koks sieren vandaag de MasterChef-keuken voor een unieke teamuitdaging waarin de jongens het tegen meisjes opnemen. Val Cantu, Jonathan Yao, Sherry Yard en Tanya Holland nemen plaats in het MasterChef-restaurant, om een ​​tweegangenmenu te beoordelen dat is samengesteld door de thuiskoks.
39:07
Deze week staat de Japanse keuken op het menu met gastlegende Niki Nakayama, houder van 2 Michelinsterren. Ze daagt de thuiskoks uit om niet een, maar drie van haar Kaiseki-gerechten na te maken: een gestoomd, gegrild en gefrituurd gerecht.
39:20
Dominique Crenn, de enige vrouwelijke chef-kok in Amerika die drie Michelinsterren heeft gekregen, daagt de koks uit om samen te werken en exact hetzelfde gerecht te maken, zonder elkaar te zien.
39:07
Chef Ramsay daagt de thuiskoks uit om een ​​gerecht te maken voor de belangrijkste legende tot nu toe: hun eigen persoonlijke legendes.
39:27
Koning van de foodtruckrevolutie Roy Choi geeft de thuiskoks de opdracht om een street food-gerecht te maken dat een Michelin-sterrenrestaurant waardig is.
39:15
Verlopen
De tien beste thuiskoks gaan de Californische Mystery Box Challenge aan, met Michelinsterren-chef Jonathan Waxman als gastjurylid. Niemand ziet de eliminatie aankomen.
39:27
Verlopen
Michelinsterren-chef Nancy Silverton brengt de thuiskoks een verse pasta-uitdaging. De koks moeten bewijzen dat ze dit Italiaanse ingrediënt onder de knie hebben met een eigen pastagerecht.
39:45
Verlopen
Deze week is de eerste mystery box-uitdaging van de thuiskoks. Het gastjurylid is een chef-kok met een Michelin-ster die heeft gekookt voor drie Amerikaanse presidenten en bekend staat om zijn gerechten waar hij vlees en vis combineert: Michael Mina. De koks moeten een MasterChef-waardig rundvleesgerecht creëren. Na een in...
39:00
Verlopen
Sherry Yard, een van 's werelds meest invloedrijke banketbakkers, bezoekt vanavond de MasterChef-keuken. Deze dessertuitdaging laat voor het eerst de bakvaardigheden van de thuiskoks zien, terwijl eliminatie op het spel staat.
39:09
Verlopen
De 15 beste thuiskoks beginnen aan de strijd om Amerika's volgende MasterChef te worden. De legendarische Michelin-sterrenchef Morimoto legt de lat hoog als hij demonstreert hoe je een hele zeeduivel ontleedt. Daarna moeten de koks indruk maken op de jury met een zeeduivelgerecht van restaurantkwaliteit. De kok van het bes...
40:01
Verlopen
In de laatste auditieronde zijn er nog maar vijf witte schorten over. De onmiskenbare koningin van de zuidelijke keuken Paula Dean is het gastjurylid van deze week.
39:25
Verlopen
De legendarische Michelin-sterrenchef Curtis Stone maakt zijn entree tot de MasterChef-keuken tijdens de audities. Zes witte schorten zijn al uitgedeeld. Er zijn nog maar negen te winnen in deze tweede ronde.
39:50
Verlopen
Thuiskoks uit heel Amerika serveren hun signature dish om een plekje in de MasterChef-keuken te winnen. Voor het eerst in de geschiedenis van MasterChef zijn er slechts vijftien felbegeerde witte schorten beschikbaar. Voor deze eerste auditieronde worden juryleden Gordon Ramsay, Joe Bastianich en Aaron Sanchez vergezeld do...
39:22
Seizoen 11, Aflevering 18 van Masterchef USA Legends is uitgezonden op dinsdag 22 maart 2022 om 19:00 uur en was te zien op NET 5.
39:00
De drie finalisten beginnen hun strijd om de MasterChef-titel, de trofee en een kwart miljoen dollar. De legendarische chef-kok Curtis Stone keert terug als gastjurylid voor de aperitiefronde. De finalisten worden toegejuicht door hun mede-top 10-deelnemers, die voor de laatste keer terugkeren naar de MasterChef-keuken.
Archief