Matthijs Gaat Door

Seizoen 2
53:44

Seizoen 2, Aflevering 3

3,0 0 x
Humeurmanagement met Epke Zonderland en Lilianne Ploumen. De Dijk bestaat 40 jaar en speelt samen met de Sven Hammond Big Band. Cees Holtkamp is Forever Young. We sluiten af met een van de mooiste en meest romantische verhalen en liedjes uit de jazzgeschiedenis.
51:06

Seizoen 2, Aflevering 2

3,0 0 x
Humeurmanagement met Ilse de Lange en Trijntje Oosterhuis. * Gerard Cox over zijn liefde voor Franse chansons. En hij zingt Charles Aznavour. * Henny Vrienten is Forever Young. * De finale is voor vijftig Nederlandse muzikanten die samen de uitzending afsluiten.
54:54

Seizoen 2, Aflevering 1 met Romana Vrede

3,0 0 x
De Sven Hammond Big band, het ZO! Gospel Choir en Romana Vrede brengen een saluut aan Aretha Franklin. * Humeurmanagement met Marieke Elsinga en Pepijn Crone. * Joost Prinsen opent Hotel Prinsen. Met de mooiste liefdesgedichten uit de Nederlandse literatuur. Hij kiest ze en draagt ze zelf voor. * Youp van 't Hek Youp begin...
Seizoen 1
49:48

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 4 x
Marte Röling is Forever Young. Dieuwertje Blok en Glodi Lugungu vertellen waar zij vrolijk van worden. Danny Vera en André van Duin zingen 'Voor Altijd', de nieuwe single van André, en Paul de Leeuw komt met een verrassende uitvoering van Billy Joel's 'Piano Man'.
52:09

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 2 x
Foppe de Haan is Forever Young. Andere gasten zijn Simone Weimans, Joël Broekaert en Bart Chabot. Muziek is er van Erik Hulzebosch en Thijs Boontjes.
52:54

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 1 x
Willeke Alberti is Forever Young. Rob Kemps vertelt over zijn liefde voor Jacques Brel. Frank Lammers en Leona Philippo zingen een duet van Ne me quitte pas. The Kik zingt de kinderen weer terug naar school toe.
1:01:26

Seizoen 1, Aflevering 10

3,0 5 x
De uitzending staat helemaal in het teken van de Edisons, de oudste en bekendste muziekprijs van Nederland. Alle winnaars van een Edison worden bekend gemaakt. Een groot deel van de winnaars winnaars zal ook optreden. Genomineerd dit jaar zijn o.a. Di-Rect, Davina Michelle, André Hazes, Snelle, Rob de Nijs, Miss Montreal e...
56:54

Seizoen 1, Aflevering 9

4,0 2 x
Marlijn Weerdenburg en Stef Bos vertellen wat hen opvrolijkt. Colin Benders speelt op zijn modulaire synthesizer. Marjan Berk is Forever Young en Jeangu Macrooy treedt nog één keer op voordat hij naar het Songfestival gaat.
54:40

Seizoen 1, Aflevering 8

3,0 0 x
Rocky Hehakaija en Andrew Makkinga vertellen waar zij vrolijk van worden. De Sven Hammond Big Band neemt het op tegen de New Cool Collective Big Band in een heuze battle. Herman van Veen is Forever Young en sluit de show af met een verrassend optreden.
52:23

Seizoen 1, Aflevering 7

4,5 2 x
Esther Ouwehand en Claudia de Breij vertellen waar zij vrolijk van worden. Pieter van den Hoogenband is te gast. Harry Sacksioni is Forever Young.
Archief