Matthijs Gaat Door

Seizoen 1
1:01:26

Seizoen 1, Aflevering 10

3,0 7 x
De uitzending staat helemaal in het teken van de Edisons, de oudste en bekendste muziekprijs van Nederland. Alle winnaars van een Edison worden bekend gemaakt. Een groot deel van de winnaars winnaars zal ook optreden. Genomineerd dit jaar zijn o.a. Di-Rect, Davina Michelle, André Hazes, Snelle, Rob de Nijs, Miss Montreal e...
56:54

Seizoen 1, Aflevering 9

4,0 2 x
Marlijn Weerdenburg en Stef Bos vertellen wat hen opvrolijkt. Colin Benders speelt op zijn modulaire synthesizer. Marjan Berk is Forever Young en Jeangu Macrooy treedt nog een keer op voordat hij naar het Songfestival gaat.
54:40

Seizoen 1, Aflevering 8

3,0 2 x
Rocky Hehakaija en Andrew Makkinga vertellen waar zij vrolijk van worden. De Sven Hammond Big Band neemt het op tegen de New Cool Collective Big Band in een heuze battle. Herman van Veen is Forever Young en sluit de show af met een verrassend optreden.
52:23

Seizoen 1, Aflevering 7

4,5 6 x
Esther Ouwehand en Claudia de Breij vertellen waar zij vrolijk van worden. Pieter van den Hoogenband is te gast. Harry Sacksioni is Forever Young.
53:59

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 2 x
Sjoerd van Ramshorst en Hélène Hendriks vertellen waar zij vrolijk van worden. Andere gasten zijn Caroline Brouwer en Rob Stenders. Peter Faber is Forever Young. Tommie Christiaan, Juneoer Mers en The New Gospel Sensation sluiten af met een optreden uit de musical Hair.
49:48

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 14 x
Marte Röling is Forever Young. Dieuwertje Blok en Glodi Lugungu vertellen waar zij vrolijk van worden. Danny Vera en André van Duin zingen 'Voor Altijd', de nieuwe single van André, en Paul de Leeuw komt met een verrassende uitvoering van Billy Joel's 'Piano Man'.
52:09

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 10 x
Foppe de Haan is Forever Young. Andere gasten zijn Simone Weimans, Joël Broekaert en Bart Chabot. Muziek is er van Erik Hulzebosch en Thijs Boontjes.
52:54

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 6 x
Willeke Alberti is Forever Young. Rob Kemps vertelt over zijn liefde voor Jacques Brel. Frank Lammers en Leona Philippo zingen een duet van Ne me quitte pas. The Kik zingt de kinderen weer terug naar school toe.
50:41

Seizoen 1, Aflevering 2

3,0 19 x
Rubriek en gasten: Forever Young - Jan Terlouw, Prijs op prijs - Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte, Muziek - Dinand Woesthoff en Indo-Rock band, Muziek - Maan en Linde Schöne, Jamming the News - Pablo van de Poel (gitarist).
53:08

Seizoen 1, Aflevering 1

3,0 17 x
Matthijs van Nieuwkerk ziet om in verwondering. Met humor, muziek en andere verrassingen. En stelt af en toe orde op zaken door wat prijsjes uit te reiken.
Archief