Meer Dan Verwacht

Laatste aflevering
45:53
Meer Dan Verwacht
12 x

Seizoen 1, Aflevering 10 - Met liefde loslaten

Tatiana ziet de herfst als het ideale moment om de meisjes wat bij te brengen over de natuur en de wisselingen van de seizoenen. De familie gaat het bos in om na afloop gezellig thuis te vingerverven.

Seizoen 1
45:40

Seizoen 1, Aflevering 9 - Samen sterk

14 x
Hope, Faith en Charity zijn bijna twee jaar en worden met de dag ondeugender. Dat is pittig voor moeder Tatiana. Terwijl de meisjes op de crèche zijn, laat Tatiana een symbolische tatoeage zetten.
45:20

Seizoen 1, Aflevering 8 - Een nieuw hoofdstuk

14 x
Alleenstaande moeder Tatiana stort zich in een nieuw avontuur: ze start een nieuw bedrijfje. Op de dag dat ze officieel tekent voor het openen van haar bv neemt ze Charity mee.
45:59

Seizoen 1, Aflevering 7 - De grote beslissing

12 x
Fahishta en Carlo zijn in het ziekenhuis, waar Carlo een vrij definitief besluit neemt. Hij gaat zich laten steriliseren, maar staat Fahishta ook achter deze keuze?
46:06

Seizoen 1, Aflevering 6 - Het moment van de waarheid

17 x
Tatiana is opnieuw met dochter Hope in het ziekenhuis voor een check-up. Nu ze er toch is, brengt ze ook een bezoek aan de intensive care, een plek waar ze veel met Hope heeft meegemaakt.
45:45

Seizoen 1, Aflevering 5 - De touwtjes uit handen geven

11 x
Op Moederdag wordt Nicole door drieling Nova, Mae en Ivy in het zonnetje gezet. Lang genieten is er niet bij, want er staat voor haar een 21-kilometerloop op het programma.
46:43

Seizoen 1, Aflevering 4 - De laatste loodjes

14 x
Carlo gaat weer naar kantoor, waardoor Fahishta alleen is met de drieling en dat vraagt veel energie. Om toch een beetje te genieten gaat het stel voor het eerst uit eten, met de drieling.
46:38

Seizoen 1, Aflevering 3 - Structuur aanbrengen

9 x
Tatiana heeft een belangrijke klus: kleding uitzoeken. Ze heeft dozen vol nieuwe outfits ingeslagen en allerlei items moeten verkocht worden.
45:58

Seizoen 1, Aflevering 2 - Dankbaarheid

16 x
Bij Tatiana komt de fysiotherapeut langs. Hope beweegt goed, maar dat was niet altijd zo. Titiana gaat met de meisjes naar de supermarkt, waar meer boodschappen uit het mandje worden gegooid dan erin.
46:09

Seizoen 1, Aflevering 1 - Je krijgt er heel veel voor terug

19 x
Hope, Faith en Charity, de drieling van Tatiana, gaan voor het eerst naar de kinderopvang. Dat gaat niet zonder slag of stoot.
Archief