Million Dollar Island De Podcast

Laatste aflevering
30:28
Million Dollar Island De Podcast

Seizoen 1, Aflevering 11 van Million Dollar Island De Podcast is toegevoegd op zondag 25 juni 2023. Million Dollar Island De Podcast is een programma bij SBS 6. Dit is de podcast van Million Dollar Island.

Million Dollar Island De Podcast gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
31:48
Voor Dennis van der Geest is het duidelijk, Lieke, Daria en Lisa wilden helemaal nog niet naar huis. Maar helaas is het avontuur voor deze dames voorbij. Daria en Lisa zijn vriendinnen voor het leven geworden, maar Lieke voelde zich wel geregeld eenzaam. Maar toch was ze niet klein te krijgen, het eilandleven was een makki...
22:01
Mattheus kan maar geen genoeg krijgen van tropische eilanden. Eerst een deelname aan Love Island en nu Million Dollar Island. Al waren de omstandigheden op dit eiland wel een stuk meer basic. Hij heeft daarom ook het gevoel terug te keren als 'een nieuwe Mattie'. Dit zorgt ervoor dat hij voldoende zelfvertrouwen heeft om m...
28:45
Thuis is Catteleya een echte 'luxe poes' en kijkt Dominique in sociale situaties het liefste de de kat uit de boom. Niemand in hun omgeving had dus verwacht dat ze het langer dan twee dagen uit zouden houden op het eiland. Toch bleken het harde tantes en vertrekken ze veel later dan voorspelt was. Natuurfan Stuw voelde zic...
33:04
Thuis zijn ze bankier, moeder, student en doktersassistent. Maar op het eiland zijn ze allemaal avonturier. Dennis van der Geest praat met Mo, Manon, Sophie, Indy en Alexie over hun Million Dollar Island avontuur. Ze delen herinneringen over magische avonden en hoe een broodje hagelslag kan zorgen voor het ultieme geluk.
32:08
Ingeborg snapte er helemaal niks van dat Björn zijn bandje aan de Hollandse Miss Talisa gaf. Want hij is toch de tegenpool van deze glamour dame? Toch ziet hij juist overeenkomsten: 'Wij zijn allebei bikkelhard'. Toch blijkt de biker ook een hele zachte kant te hebben als hij over zijn moeder vertelt.
18:34
Iedereen was welkom in 'Hotel Frieda', maar toch werd het haar niet in dank afgenomen dat zij de eerste dag al een huisje had geclaimd. Wanneer Arno zijn bandje aan haar afgeeft, maakt dat haar alleen maar minder populair. Het duo legt aan Ingeborg uit dat andere eilandbewoners niet snapten wat er echt speelde.
14:09
Voor de relaxte Rene was het geen uitdaging om een comfortabel slaapplek te vinden op het eiland. Waar iedereen het 'hondenhok' links liet liggen ontdekte hij dat dit misschien wel het beste plekje was om je rust te vinden. Ingeborg ontdekt dat er ondanks alle stoere tatoeages een echte familieman schuilt in Rene.
Archief