Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met?

Laatste aflevering
41:46
Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met?

Viktor gaat terug naar Dordrecht waar Rupert zich beklaagde over zijn buurvrouw die haar hond Cowboy tegen hem zou opjutten. In het Friese Nijehaske gaat Viktor naar Eddy en Ingrid die door hun buurman Sytze met camera's werden bespioneerd.

Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met? gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 8
41:57
Viktor gaat terug naar het Friese Arum waar Henny en Pieter hun buurvrouw Anja beschuldigde van landjepik. In Tilburg gaat Viktor naar Stichting De Kittenmand die overhooplag met adoptiemoeder Anja die weigerde om drie kittens terug te geven.
Seizoen 7
41:37
Viktor reist naar het Friese dorpje Kollumerpomp, waar de buren ruzie hadden over blaffende honden en een stinkende pony. Ook gaat Viktor terug naar Sappemeer, waar sprake was van een typisch conflict over de erfgrens.
41:07
Viktor is terug in het Groningse Wehe den Hoorn, waar de renovatie van een lekkende dakkapel niet van een leien dakje liep. En Viktor gaat terug naar het buurschapje Witte Paarden, waar op brute wijze een hek uit de grond was getrokken.
41:01
Viktor reist af naar Papendrecht waar er gepiept werd om een muizenplaag. En hij gaat terug naar Helmond, daar was al een poos geen sprake meer van Brabantse gezelligheid omdat een burenruzie volledig was geëxplodeerd.
42:22
Deze week is Viktor terug in de seniorenflat in Amsterdam Sloten waar twee bewoners het met elkaar aan de stok hadden. En gaat Viktor terug naar Helmond, daar was al een poos geen sprake meer van Brabantse gezelligheid omdat een burenruzie volledig was geëxplodeerd.
42:41
Deze week reist Viktor Brand af naar Den Haag waar de buren met elkaar de vloer wilden aanvegen door extreme geluidsoverlast. En is Viktor terug in het Drentse Zwartemeer, waar de kwestie uitgelopen was op een behoorlijk grensgeschil.
Archief