Mt Hutt Rescue

Mt Hutt Rescue gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
43:43
Mt Hutt Rescue

Een lawinemelding brengt plannen voor het grootste feest van het seizoen in de war. Een gezin is gestrand en krijgt een hoge rekening voor geannuleerde vluchten. En een roekeloze snowboarder gaat te ver.

Seizoen 1
42:33
Een opfriscursus snowboarden neemt een akelige wending voor een moeder van twee. Wegenwachtmedewerker Mikey heeft moeite om het verkeer door te laten stromen na een ongeval. En een van Mount Hutts noodwerkers raakt ernstig verwond.
43:12
Een enorme storm zorgt voor chaos tijdens de schoolvakantie als het skigebied van Mount Hutt dreigt te sluiten. Een dringende helikopterevacuatie van een 7-jarige jongen laat dr. David over aan de genade van Moeder Natuur.
43:02
Een mooie skidag trekt duizenden gasten en gekke chauffeurs, en stelt Mount Hutt-wegpatrouilleur Mikey op de proef. Dr. Kate haast zich om de arm van een skiër te redden en komt met een gedurfd plan om haar naar de reddingshelikopter te brengen.
44:09
Verlopen
Een 'Code 3'-noodgeval daagt de nieuwste dokter van Mount Hutt uit, terwijl het personeel zich haast om twee patiënten in kritieke toestand te evacueren. Een gezin rijdt met hun voertuig van de berg, met een riskante reddingsactie tot gevolg.
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 1, Aflevering 6

Verwacht op
Dokter David ontdekt dat de vervelende beenwond van een skiër veel erger is dan gedacht. Een zelfdiagnosticerende masseuse ontfermt zich over zijn kapotte knie.
Archief